Meer resultaten voor bruine labrador pups

 
bruine labrador pups
Oldambster Labrador Heem.
Dit nest is Truus. Jill X Maxx 29-03-2015. Jill X Maxx 29-03-2015. Op zondag 29 maart heeft Jill Oldambster Labrador Heem Jade het leven geschonken aan vier prachtige pups van haar en Maxx Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Er zijn 2 bruine teven 1 zwarte. Jolie X Leonardo 22-02-2015. Jolie X Leonardo 22-02-2015. Op zondag 22 februari is Jolie voor de eerste keer moeder geworden van zes prachtige pups. De bevalling verliep in eerste instantie soepel maar na pup nummer vier stagneerde het zondagavond. Truus X Bram 26-03-2016. Truus X Bram 26-03-2016. Op zaterdag 26 maart zijn Truus en Bram ouders geworden van een prachtig zwart-geel nest van 9 pups. Er zijn 3 zwarte teven 1 zwarte reu 3 gele teven en 2 gele reuen geboren. Dit nest is Truus.
Nieuwe pagina 0.
Bruine labradors zijn tegenwoordig erg in. Dit komt door o.a tv reklame en omdat er mensen zijn die denken dat ze met een bruine labrador iets exclusiefs hebben. Dit is al lang niet meer zo. Er zijn zeer veel bruine labradors en niet zoveel goede. Er zijn nu zelfs meer bruine labradors dan gele. De populariteit van de kleur bruin heeft helaas zeer grote gevolgen voor de kwaliteit van deze kleur labradors. Veel fokkers zijn nu bruine labradors gaan fokken omdat deze zo goed in de markt liggen. Dit heeft tot gevolg dat er vee l bruine labradors doorgefokt zijn hetgeen grote gevolgen heeft voor het karakter zeer druk en hardeigenwijs of zelfs soms agressief en gezondheid van de hond.
Vind bruine labrador pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden. 2 resultaten voor bruine labrador pups. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 2. Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 1. Labrador retriever Labrador retriever 1. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 1.
pup Archives Bruine Labrador.
Vriendin wil bruine labrador pup van marktplaats? HondenForum.
HondenForum Archief Vriendin wil bruine labrador pup van marktplaats? Remie met sledehondenteam Silver linings. 06 april 2010 om 2202 wijzigen. Ik heb een vriendin en zij wil graag een chocolab pup. dus ik zeg oke is goed ik help je wel een fokker vinden. Nee zegt ze dat hoeft niet ik kijk wel op markt plaats.
labrador retriever.
Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging www.nederlandselabradorvereniging.nl. FESTA V.'T HEIDELAND geb.datum 26-11-2007. In oktober 2010 heeft Festa haar eerste nestje gekregen. 7 prachtige bruine pups. Uit dit nestje hebben we een pup Norma aangehouden. Norma ontwikkelt zich heel goed. We genieten dagelijks van deze twee kanjers. Het is erg leuk om een pup die bij jouw thuis is geboren te zien opgroeien. Op dit filmpje zijn de pups 4 weken oud. Norma is de pup met het roze bandje om! Norma 7 weken oud. Norma 7 maanden oud. 1 oktober 2011 Hoera Norma is 1 jaar. Foto van Festa mei 2012. Festa met pup Luna Dana v.'t Klaphek mei 2012.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Bel ons voor meer foto's of info. Op zoek naar een Labrador? Onze puppies zijn geboren! zwarte pups 750 euro Choco bruine. Op zoek naar een Labrador? Onze puppies zijn geboren! zwarte pups 750 euro Choco bruine pups 850 euro Beschikbaar vanaf begin Maart 2017 De. Gezocht labarador pup teefje. Wij zijn op zoek naar nestje die vanaf de eerste week van juli mee naar hun nieuwe baasje mogen. Wij hebben al 1 labrador.reu.gecastereerd. max is nu 25 jaar. Wij willen heel graag een maatje erbij voor onze max. dus verwacht u in mei een nestje neem dan c. Wij zijn op zoek naar nestje die vanaf de eerste week van juli mee naar hun nieuwe baasje mogen.
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Enter The Lab.
De verdeling van de allelen naar haar pups toe gaat willekeurig ze zal dus grofweg de helft van haar pups een B meegeven en de andere helft een b. Willen we bruine bb pups fokken met Nori dan zullen deze pups van zowel Nori als van vaderskant een b moeten erven. Daarom zullen we een bruine bb reu of een heterozygoot zwarte Bb reu moeten gebruiken. Hoeveel procent van de pups dan bruin zal zijn en hoeveel zwart is te berekenen met een kruisingsschema gebruiken we een bruine reu dan zal grofweg de helft van de pups twee bs erven de andere helft wordt heterozygoot zwart Bb.
Labrador-pups.
Overslaan naar tweede kolom. Zo af en toe hebben wij een nestje volbloed labradors die geheel volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador Vereniging NLV en de Nederlands Raad van Beheer op Kynologisch gebied worden gefokt. Alex van Boerderij de Bries NHSBnr. 2794718 is onze fijn gebouwde brons-bruine volbloed labrador dek reu van 18 mei 2010. Zyfra All the Jazz v.d. 2882560 is onze prachtige blonde volbloed labrador teef van 15 mei 2012. De ouderdieren hebben een officiële stamboom en voldoen aan alle keuringseisen en fokregelementen. daarbij horen uiteraard o.a. goede kwalificaties voor HD ED PRA en RD. Tevens is van dekreu Alex het verplichte DNA-profiel bekend en opgeslagen in de Databank.

Contacteer ons