Zoeken naar bruine labrador pups

 
bruine labrador pups
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Oldambster Labrador Heem.
Dit nest is Truus. Jill X Maxx 29-03-2015. Jill X Maxx 29-03-2015. Op zondag 29 maart heeft Jill Oldambster Labrador Heem Jade het leven geschonken aan vier prachtige pups van haar en Maxx Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Er zijn 2 bruine teven 1 zwarte. Jolie X Leonardo 22-02-2015. Jolie X Leonardo 22-02-2015. Op zondag 22 februari is Jolie voor de eerste keer moeder geworden van zes prachtige pups. De bevalling verliep in eerste instantie soepel maar na pup nummer vier stagneerde het zondagavond. Truus X Bram 26-03-2016. Truus X Bram 26-03-2016. Op zaterdag 26 maart zijn Truus en Bram ouders geworden van een prachtig zwart-geel nest van 9 pups. Er zijn 3 zwarte teven 1 zwarte reu 3 gele teven en 2 gele reuen geboren. Dit nest is Truus.
Nieuwe pagina 0.
Bruine labradors zijn tegenwoordig erg in. Dit komt door o.a tv reklame en omdat er mensen zijn die denken dat ze met een bruine labrador iets exclusiefs hebben. Dit is al lang niet meer zo. Er zijn zeer veel bruine labradors en niet zoveel goede. Er zijn nu zelfs meer bruine labradors dan gele. De populariteit van de kleur bruin heeft helaas zeer grote gevolgen voor de kwaliteit van deze kleur labradors. Veel fokkers zijn nu bruine labradors gaan fokken omdat deze zo goed in de markt liggen. Dit heeft tot gevolg dat er vee l bruine labradors doorgefokt zijn hetgeen grote gevolgen heeft voor het karakter zeer druk en hardeigenwijs of zelfs soms agressief en gezondheid van de hond.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Meerdere dieren Herder minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Mooie bruine border collie's te koop! Mooie bruine border collie te koop! ze zijn sociaal en kindvriendelijk opgegroeid. ze hebben een euro. Particulier Meerdere dieren minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 500 Heusden Destelbergen Belgi. Bij deze bied ik mijn mechelse herder te koop aan. voor bewaking van terrein zeer geschikt. je moet wel weten hoe je. Particulier Mannetje Herder 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. 350 Dilsen Stokkem Belgi. Hallo wij hebben een nestje dwerpincher puppy's 3 teefjes en 1 reutje ze mogen vanaf 30 m.
Chocolade bruine labrador pups met stamboom ZeelandNet Prikbord.
Mijn Prikbord Plaats advertentie. Chocolade bruine labrador pups met stamboom. 2517x bekeken sinds 25 mei 2017. Maandag 22 mei is er bij ons een mooi nestje chocolade bruine labradors geboren 6 reuen en 2 teven. De pups worden goed gesocialiseerd en groeien op in huiselijke kring. De pups worden gechipt door de Raad van Beheer geent ontwormd en worden afgegeven met een gezondheidsverklaring koopcontract en stamboom. Beide ouderdieren zijn onderworpen aan door de rasvereniging in het fokregelement voorgeschreven gezondheids onderzoeken en testen. Beide ouders voldoen aan de regels en zijn toegelaten tot de fokkerij.
Enter The Lab.
De verdeling van de allelen naar haar pups toe gaat willekeurig ze zal dus grofweg de helft van haar pups een B meegeven en de andere helft een b. Willen we bruine bb pups fokken met Nori dan zullen deze pups van zowel Nori als van vaderskant een b moeten erven. Daarom zullen we een bruine bb reu of een heterozygoot zwarte Bb reu moeten gebruiken. Hoeveel procent van de pups dan bruin zal zijn en hoeveel zwart is te berekenen met een kruisingsschema gebruiken we een bruine reu dan zal grofweg de helft van de pups twee bs erven de andere helft wordt heterozygoot zwart Bb.
Veiligheidscontrole nodig.
bruine labrador pups verwacht.
Uit de combinatie van onze bruine teef Norma Britt v. t Klaphek en de reu Coco Loco's Gimmick verwachten wij rond het weekend van Pasen bruine labrador pups. Zowel de reu als de teef voldoen aan de fokeisen van de NLV waar we ook lid van zijn.
Labrador Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
puppy Archives Bruine Labrador.

Contacteer ons