Meer resultaten voor chow chow pups

 
chow chow pups
Chow Chow Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Reu 20-35 kg Teef 18-30 kg. Rasbeschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een oud ras die meer dan 2000 jaar geleden is ontstaan in China. Dit ras werd gebruikt voor de jacht voor het schapendrijven trekken en tegenwoordig voor het beschermen van erf/huis en baas. Ze worden meestal aangeduid als de Chow en worden nu voornamelijk gebruikt als een metgezel. De Chow Chow is een waar meesterwerk van waardigheid en schoonheid. Ze bezitten de unieke eigenschap van het hebben van een blauw-zwarte tong. Ze zijn behoorlijk intelligent hebben een onafhankelijke geest en tonen een waardige houding.
Chow Chow pups te koop te koop pups chow chow pups chow chow te koop.
Kleine middelgrote grote hondenrassen te koop. 013 29 36 13. Chow Chow pups te koop. Chow Chow pups te koop. Chow Chow pups te koop. Chow Chow pups te Koop. Chow Chow pups reutjes en Chow-Chow pups teefjes te koop in kennel Hezehof. Er zijn volledig witte en ook zwarte chow chow pups momenteel te koop. De Chow chow is afkomstig uit China en heeft een blauwe tong. Er zijn kortharige en langharige chow chow pups. Het Hezehof heeft nu langharige Chow chow pups te koop. Het is een rustige moedige en waakse hond die wel wat karakter heeft en wat eigenzinnig is. De CHOW-CHOW is een waakse gezinshond.
De prijs van een pup nederlandsechowchowclub.nl.
Fokkers die verhullen nemen risicos die ze afwentelen op de toekomstige eigenaars van de pups. U kunt er als pupkoper voor kiezen dat risico te vermijden. Er zijn voor de Chow Chow in Nederland twee rasverenigingen. U bent nu op de website van de Nederlandse Chow Chow Club NCCC de oudste vereniging. De NCCC onderscheidt zich door aantoonbare aandacht voor gezondheid in de fokkerij. De NCCC biedt de pupkoper diverse handvaten om zich vooraf op de hoogte te stellen en zich te oriënteren. Openheid en inzichtelijkheid staan hoog in ons vaandel. Heupen ellebogen knieën ogen. NCCC Clubfokkers laten de ouderdieren onderzoeken op heupen knieën en ellebogen en ogen. Dit zijn de gezondheidspunten waarvoor in dit ras extra aandacht nodig is.
Chow chow Rassen Honden Hondenrassen.
De Chow Chow is een hond die hoort bij de keesachtigen en poolhonden. De honden hebben erg veel haar en zijn erg trots. Het zijn ook erg afstandelijke en zelfstandige honden ze gaan er graag zelf op uit. De honden kunnen zich wel hechten aan een baas en worden gemiddeld twaalf jaar oud. De honden zijn gemiddeld 25-30 kg zwaar en zijn zeer geschikt als gezelschapshond. Het zijn ook goede waakhonden. Ook met kinderen kunnen de honden goed overweg met andere honden niet altijd.
Home.
Visie op puppy plaatsen. Wij fokken sinds 1979. Nooit veel wel serieus. Onze belangstelling gaat uit naar de kortharige Chow. Maar gezien de erfelijke achtergrond worden er in elk nest ook langharen geboren. Dus wie het liefste een langhaar heeft kunnen we soms ook aan een puppy helpen. Wie een Het Bossche Front puppy wil zal vaak geduld moeten oefenen maar is altijd welkom om kennis te komen maken in Pieterburen of op een tentoonstelling. Lees meer Visie op puppy plaatsen. Het Y-nest is geboren op 20 december 2015 met als moeder rode korthaar Kamp. Ploon van het Bossche Front twee rode teven.
Chow Chow Honden rassen Honden DierenDokters.
In een krul of boog over de rug gedragen. De kleuren van de Chow Chow zijn zwart rood blauw reekleurig crème of wit. De Chow Chow reu is 48-56 cm en de Chow Chow teef 46-51 cm. Opvallend aan de Chow Chow is dat hij een blauwe tong heeft in een bij voorkeur geheel donkere bek. Een ander karakteristiek kenmerk is de stand van de achterbenen deze zijn vrijwel geheel recht en vertonen nauwelijk kromming op de plaats van de hiel en de knie waardoor dit ras een zeer typische wat steltachtige manier van lopen heeft. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten.
Puppyplaats.nl Chow Chow pups aangeboden.
Ze zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben een gezonheidsverklaring in het paspoort. Bij vertrek krijgt u een gratis puppypakket mee met voer etc. Hele mooie mannetjes en vrouwtjes Chow Chow pups Onze pups mogen het nest nu verlaten. Hele mooie mannetjes en vrouwtjes Chow Chow pups Onze pups mogen het nest nu verlaten. Ze zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben een. chow chow pupjes beschikbaar. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed al onze pups zijn reeds 2x ge.
Chow chow Rassen Hondenplaza.
De Chow Chow is een oud Chinees ras gehouden als huis waak en jachthond en voor zijn vlees en vacht. Daarnaast was hij beschermer van tempels waar hij niet alleen waakhond was maar ook verdrijver van boze geesten. Voor deze taak waren de fronsende blik scowl en de blauwzwarte tong van groot belang. In oude kronieken al uit de 11e eeuw voor Christus worden beschrijvingen gevonden van de Tartarenhond waarin de unieke eigenschappen van de Chow Chow zijn te herkennen.
Chow Chow puppies te koop in België geboren Woefkesranch.
aanschaf van een pup. Beschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een hondenras dat behoord tot de Aziatische en keeshonden van het oertype. De opmerkelijkste eigenschap van Chow Chow zijn zijn blauw-zwarte tong en tandvleesn. De dichte vacht kan kort of langharig zijn. De kleuren van de vacht kunnen rood zwart crème of blauw zijn maar altijd éénkleurig. De rode langharige komt het meeste voor. De oren zijn klein en rond. Hij heeft manen alsof het een leeuw is. Zijn hoofd is breed en zijn schedel is vlak. De snuit is breed dichtbij de ogen en versmalt naar z'n zwarte neus.
Chow Chow Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
GEZOND CHOW CHOW pups te koop Puppy te KoopPuppy te Koop.
GEZOND CHOW CHOW pups te koop. GEZOND CHOW CHOW pups te koop. We hebben een prachtig nestje van 8 Chow Chow pups. Ze komen met AKC registratie papieren kopie van de ouders stambomen een jaar garantie gezondheid dierenarts controle voor vertrek extra parvo preventie op 4 weken eerste pup schot op 6 weken ontwormd elke 2 weken vanaf 2 weken oud. carrinashdiane1 apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties.

Contacteer ons