Meer resultaten voor chow chow pups

 
chow chow pups
Pups.
Wilt u algemene informatie over het ras informatie over de aanschaf van een pup of een al wat oudere Chow waarvoor een nieuw thuis wordt gezocht? Dan kunt u contact opnemen met de secretaris of voorzitter van CCVH voor telefoonnummers en mailadres zie pagina contact. De bij ons aangesloten fokkers kunnen ervoor kiezen op deze plek hun geplande nesten op te geven. Er zijn op het moment geen pups/nesten aangemeld.
De prijs van een pup nederlandsechowchowclub.nl.
Fokkers die verhullen nemen risicos die ze afwentelen op de toekomstige eigenaars van de pups. U kunt er als pupkoper voor kiezen dat risico te vermijden. Er zijn voor de Chow Chow in Nederland twee rasverenigingen. U bent nu op de website van de Nederlandse Chow Chow Club NCCC de oudste vereniging. De NCCC onderscheidt zich door aantoonbare aandacht voor gezondheid in de fokkerij. De NCCC biedt de pupkoper diverse handvaten om zich vooraf op de hoogte te stellen en zich te oriënteren. Openheid en inzichtelijkheid staan hoog in ons vaandel. Heupen ellebogen knieën ogen. NCCC Clubfokkers laten de ouderdieren onderzoeken op heupen knieën en ellebogen en ogen. Dit zijn de gezondheidspunten waarvoor in dit ras extra aandacht nodig is.
Chow Chow Pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
De puppys hebben een schriftelijke garantie van 2 jaar. De fotos van de pups zijn genomen in onze fokkerij. Al onze pups zijn al meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze zijn gechipt en geregistreerd bij DogID de databank voor identificatie en registratie van honden. Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees paspoort. petslove718 apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Mooie rasechte Doberman pups met papieren.
Royal Canin Chow Chow Producten.
Het ras werd door de Kennel Club in 1894 erkend. Het wordt nu als een luxe gezelschapshond gezien. Andere rasnamen Chow Chow De Chow. Uiterlijke kenmerken van de Chow Chow. Aziatische Keeshonden en soortgelijken. Het karakter van de Chow Chow. Deze krachtige moedige onafhankelijke en rustige hond heeft een sterke gereserveerde persoonlijkheid. De Chow Chow blaft zelden en is niet erg actief. Hij vormt een sterke band met zijn baas maar hij is nogal afstandelijk en niet extravert. Hij is zeer argwanend tegenover vreemden en is daardoor een uitstekende waakhond. Hij is agressief ten opzichte van andere honden. Consequente maar geduldige zachtaardige opvoeding moet al op zeer jonge leeftijd beginnen.
Tips bij het opvoeden van de Chow Chow Startpunthonden.
Spitsen en oertypes Schofthoogte. Reu 48-56cm Teef 46-51cm Leeftijd. 11 12 jaar Gewicht. Reu 20-35 kg Teef 18-30 kg. Tips bij het opvoeden van het ras Chow Chow. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen. Er is één ding dat vast staat en dat is dat de baas het vaak erg gênant vindt als zijn hond dit doet.
Chow chow Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Chow chow. De Chow Chow is een oud Chinees ras gehouden als huis waak en jachthond en voor zijn vlees en vacht. Daarnaast was hij beschermer van tempels waar hij niet alleen waakhond was maar ook verdrijver van boze geesten. Voor deze taak waren de fronsende blik scowl en de blauwzwarte tong van groot belang. In oude kronieken al uit de 11e eeuw voor Christus worden beschrijvingen gevonden van de Tartarenhond waarin de unieke eigenschappen van de Chow Chow zijn te herkennen.
Puppyplaats.nl Chow Chow pups aangeboden.
chow chow puppy's te koop! Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed al onze pups zijn reeds 2x ge. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokk.
GEZOND CHOW CHOW pups te koop Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Chow-chow GEZOND CHOW CHOW pups te koop. GEZOND CHOW CHOW pups te koop. GEZOND CHOW CHOW pups te koop. We hebben een prachtig nestje van 8 Chow Chow pups. Ze komen met AKC registratie papieren kopie van de ouders stambomen een jaar garantie gezondheid dierenarts controle voor vertrek extra parvo preventie op 4 weken eerste pup schot op 6 weken ontwormd elke 2 weken vanaf 2 weken oud. carrinashdiane1 apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. West Highland White Terrier Pups.
Home.
Visie op puppy plaatsen. Wij fokken sinds 1979. Nooit veel wel serieus. Onze belangstelling gaat uit naar de kortharige Chow. Maar gezien de erfelijke achtergrond worden er in elk nest ook langharen geboren. Dus wie het liefste een langhaar heeft kunnen we soms ook aan een puppy helpen. Wie een Het Bossche Front puppy wil zal vaak geduld moeten oefenen maar is altijd welkom om kennis te komen maken in Pieterburen of op een tentoonstelling. Lees meer Visie op puppy plaatsen. Het Y-nest is geboren op 20 december 2015 met als moeder rode korthaar Kamp. Ploon van het Bossche Front twee rode teven.
Chow Chow puppies te koop in België geboren Woefkesranch.
aanschaf van een pup. Beschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een hondenras dat behoord tot de Aziatische en keeshonden van het oertype. De opmerkelijkste eigenschap van Chow Chow zijn zijn blauw-zwarte tong en tandvleesn. De dichte vacht kan kort of langharig zijn. De kleuren van de vacht kunnen rood zwart crème of blauw zijn maar altijd éénkleurig. De rode langharige komt het meeste voor. De oren zijn klein en rond. Hij heeft manen alsof het een leeuw is. Zijn hoofd is breed en zijn schedel is vlak. De snuit is breed dichtbij de ogen en versmalt naar z'n zwarte neus.
Chow Chow Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons