Meer resultaten voor chow chow pups

 
chow chow pups
ChowChowPraat Forum Pup via internet/Marktplaats.
10 meest recente berichten. 10 meest recente onderwerpen. Diverse Chow Chow Zaken. Altijd in mijn gedachten. Aankondigingen van shows activiteiten. Binnen en buiten de ring. Chow Chows zoeken hulp. ChowChowPraat voor de liefhebber van het Chow Chow ras. ChowChowPraat Forum Powered by YaBB 2.5.2!
chow chow pups video 6.MP4 YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Nov 18 2011. chow chow pups te koop. chow chow pups reutjes en teefjes te koop. Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het hezehof heesstraat 110 te lummen 3560. Wij zijn elke dag open van 10u tot 19u. In het weekend en op feestdagen van 10u tot 17u. Voor meer info 013/293613. Voor meer foto's en video's www.hezehofkennel.be. Show more Show less. Comments are disabled for this video.
De prijs van een pup nederlandsechowchowclub.nl.
Fokkers die verhullen nemen risicos die ze afwentelen op de toekomstige eigenaars van de pups. U kunt er als pupkoper voor kiezen dat risico te vermijden. Er zijn voor de Chow Chow in Nederland twee rasverenigingen. U bent nu op de website van de Nederlandse Chow Chow Club NCCC de oudste vereniging. De NCCC onderscheidt zich door aantoonbare aandacht voor gezondheid in de fokkerij. De NCCC biedt de pupkoper diverse handvaten om zich vooraf op de hoogte te stellen en zich te oriënteren. Openheid en inzichtelijkheid staan hoog in ons vaandel. Heupen ellebogen knieën ogen. NCCC Clubfokkers laten de ouderdieren onderzoeken op heupen knieën en ellebogen en ogen. Dit zijn de gezondheidspunten waarvoor in dit ras extra aandacht nodig is.
Chow Chow Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Chow Chow pups.
Filmpjes beschikbare Chow Chow pups. Bon 10% korting op materiaal. Algemene beschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een stevige hond met een aantal bijzondere kenmerken. Ze hebben een brede platte kop en een brede snuit die smaller wordt naar de neus toe. Hun tong is blauw-zwart van kleur en hun rechte achterpoten veroorzaken dat ze nogal stijf lopen. Hun oren zijn klein en rond en hun staart is bedekt met haren. De Chow Chow heeft een dikke harige vacht die bestaat glad of ruw kan zijn. Dit hondenras heeft dikwijls heel wat haar op het hoofd wat resulteert in een leeuw-achtige uitstraling.
Royal Canin Chow Chow Producten.
Het ras werd door de Kennel Club in 1894 erkend. Het wordt nu als een luxe gezelschapshond gezien. Andere rasnamen Chow Chow De Chow. Uiterlijke kenmerken van de Chow Chow. Aziatische Keeshonden en soortgelijken. Het karakter van de Chow Chow. Deze krachtige moedige onafhankelijke en rustige hond heeft een sterke gereserveerde persoonlijkheid. De Chow Chow blaft zelden en is niet erg actief. Hij vormt een sterke band met zijn baas maar hij is nogal afstandelijk en niet extravert. Hij is zeer argwanend tegenover vreemden en is daardoor een uitstekende waakhond. Hij is agressief ten opzichte van andere honden. Consequente maar geduldige zachtaardige opvoeding moet al op zeer jonge leeftijd beginnen.
Puppyplaats.nl Chow Chow pups aangeboden.
Chow Chow pups meerdere kleuren. Lieve Chow Chow liefhebbers wij hebben een schitterend nestje dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes die het nest al mogen verlaten. De pups zijn gesocialiseerd. Onze pups zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben een gezondheidsverklaring van. Lieve Chow Chow liefhebbers wij hebben een schitterend nestje dat bestaat uit mannetjes en vr. Lieve Chow Chow liefhebbers wij hebben een schitterend nestje dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes die het nest al mogen verlaten.
Home.
In het najaar gaan we verder. Nieuws daarover zodra er meer duidelijk is. Visie op puppy plaatsen. Wij fokken sinds 1979. Nooit veel wel serieus. Onze belangstelling gaat uit naar de kortharige Chow. Maar gezien de erfelijke achtergrond worden er in elk nest ook langharen geboren. Dus wie het liefste een langhaar heeft kunnen we soms ook aan een puppy helpen. Wie een Het Bossche Front puppy wil zal vaak geduld moeten oefenen maar is altijd welkom om kennis te komen maken in Pieterburen of op een tentoonstelling. Lees meer Visie op puppy plaatsen. Nieuwe editie The World of Chows. De nieuwe editie van The World of Chows die over 2011 2012 en 2013 is verkrijgbaar bij de uitgever BBPress.
Chow Chow puppies te koop in België geboren Woefkesranch.
aanschaf van een pup. Beschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een hondenras dat behoord tot de Aziatische en keeshonden van het oertype. De opmerkelijkste eigenschap van Chow Chow zijn zijn blauw-zwarte tong en tandvleesn. De dichte vacht kan kort of langharig zijn. De kleuren van de vacht kunnen rood zwart crème of blauw zijn maar altijd éénkleurig. De rode langharige komt het meeste voor. De oren zijn klein en rond. Hij heeft manen alsof het een leeuw is. Zijn hoofd is breed en zijn schedel is vlak. De snuit is breed dichtbij de ogen en versmalt naar z'n zwarte neus.
Chow chow Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Chow chow. De Chow Chow is een oud Chinees ras gehouden als huis waak en jachthond en voor zijn vlees en vacht. Daarnaast was hij beschermer van tempels waar hij niet alleen waakhond was maar ook verdrijver van boze geesten. Voor deze taak waren de fronsende blik scowl en de blauwzwarte tong van groot belang. In oude kronieken al uit de 11e eeuw voor Christus worden beschrijvingen gevonden van de Tartarenhond waarin de unieke eigenschappen van de Chow Chow zijn te herkennen.
wie heeft ervaring met de chow chow? HondenForum.
Kun je me alsjeblieft dingen vertellen over de chow chow en jullie chow chow later als ik op mezelf woon duurt nog een tijdje want ben nou 15 wil ik een chow chow. De Draakjes 2 doggies. 24 augustus 2013 om 1410 wijzigen quote 0. Oew mijn ervaring ermee is minimaal en alleen in DA praktijken. Daar wordt je als assistente meestal verteld dat als er een chow chow binnen komt je 3 stappen terug doet en je nergens mee bemoeid ze zouden snel bijten.

Contacteer ons