Meer resultaten voor duitse dog pups

 
duitse dog pups
Nieuwe pagina 9.
Bij voorwaarden kunt u lezen hoe u een nest of dekmelding kan doen. Bij Informatie kunt u lezen waar deze pagina voor staat.
Pup en herplaatsers te koop Duitse Deense Dog Startpunthonden.
Ben je op zoek naar een pup van het ras Duitse Deense Dog of wil je graag een hond een tweede kans geven? Bijgaand een overzicht van alle puppies die te koop zijn van het ras Duitse Deense Dog of een Duitse Deense Dog die een nieuwe baas zoekt.
ABBAIO Duitsedoggenkennel wij fokken Zwart Mantel Harlekijn Grijs gevlekt.
Hierdoor is Jack met zijn elf maanden oud in drie nederlandse shows Nederlands jeugd kampioen. 01-07-2012 Galeshka is moeder geworden van 8 puppy's 5 reutjes 3 teefjes. Voor meer info kijk bij pups onder D nest. 17-06-2012 Kampioensclubmatch DDVN Captain Jack Jeugdklas 1 Uitmuntend JCAC RCAC. 10-06-2012 Hondenshow KC De Baronie Tilburg Hulten Captain Jack is eerste geworden in de Jeugdklas. met 1 Uitmuntend JCAC RCAC. 21-04-2012 Op de Teutoburger-Wald-Shau behaalde Captain Jack op zijn eerste show 1 veel belovend en werd hij tevens beste reu alle kleurslagen in de jongste klasse BAF. 04-01-2012 Vandaag de HD uitslag van Brianna binnen gekregen HD A. De puppy's van Blue Eye en Hedon zijn geboren.3 zwarte reutjes 1 harlekijn reu 1 grijstijger reu 2 zwarte teefjes.
Duitse Doggen van Rosherta En nog een WordPress site.
En nog een WordPress site. Herplaatsdog of te koop aangeboden. Er zijn zwart witte pups geboren een zwarte en gevlekte reu zoeken nog een thuis. Duitse doggen v Rosherta. 9 april 2017 bestaat Rosherta 27 jaar. Bewezen schoonheid karakter en gezondheid. Herplaatsdog of te koop aangeboden.
Duitse dog kennel van het Dennenbos.
We vinden het een uitdaging om de juiste combinatie van ouders te vinden om een mooie pup met een goed karakter te fokken. We genieten van de vreugde die onze honden brengen bij hun nieuwe bazen. Al op jonge leeftijd komen de pups in aanraking met de dagelijkse huiselijke praktijken zodat ze gewend raken aan verschillende mensen en hun gewoontes. Tijdens hun ontdekkingsreizen op het erf raken ze vertrouwd met de andere boerderijbewoners. Daarna beginnen we spelenderwijs met het bijbrengen van spelregels die de verdere opvoeding van de pup vergemakkelijkt. Zo wordt er een goede basis gelegd voor een sociale hond. We hebben geregeld pups uit uitstekende bloedlijnen in alle kleuren.
Duitse Dog fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog fokkers op de HondenPage. Van tijd tot tijd hebben wij een nest Duitse doggen of Newfoundlanders uit zeer goed overwogen combinaties. Al onze honden ondergaan een gezondheidstest en hebben een stabiel karakter. Wilt u meer informatie dan neem gerust contact met ons op. Bekijk de fokker vermelding van All Enchanting.
Duitse Doggen van de Beeckse Akkers Duitse doggen Duitse dog Duitse doggen kennel.
Kay zoekt een nieuw baasje. Bericht geplaatst op 25 april 2016. Wegens omstandigheden hebben wij besloten om voor onze 18 maanden oude reu Kay een geschikt nieuw baasje te zoeken. Kay is een heel sociale hond die prima in een gezin past met eventueel andere honden. Ruimte en aandacht is een vereiste. Kay is in het bezit van. Recente HD fotos 29-03-2016. TT resultaat zeer goed Winner Amsterdam 2015. Serieuze liefhebbers kunnen alleen telefonisch contact opnemen voor meer informatie.
ervaring duitse dog HondenForum.
brenda cora Eros Frodo. 20 mei 2011 om 0723 wijzigen quote 0. ik kwam even vragen wie van jullie een duitse dog heeft en wie goede en slechte ervaringen heeft met dit ras. Ik heb namelijk gehoord bij mij op de hondenschool dat iemand twee duitse doggen ging wegdoen en ik was geïnteresseerd in zo'n hond.
Duitse Dog geel gestroomd fokkers Honden Page.
fokkers Duitse Dog geel gestroomd fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog geel gestroomd fokkers op de HondenPage. We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen. We fokken met verantwoorde combinaties 1 of 2 nestjes per jaar. Bekijk de fokker vermelding van van de Drentsegrond. Duitse doggen van Apenstad. Kennel van Duitse doggen met kleurslagen blauw geel en gestroomd.
Duitsedog Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Duitsedog Puppies.
Duitsedog Honden 2dehands.be.

Contacteer ons