Meer resultaten voor duitse dog pups

 
duitse dog pups
Alles over de Duitse Dog.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Duitse Dog. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Duitsedog Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Duitsedog Puppies.
Duitse Doggen van Rosherta En nog een WordPress site.
En nog een WordPress site. Herplaatsdog of te koop aangeboden. Er zijn zwart witte pups geboren een zwarte en gevlekte reu zoeken nog een thuis. Duitse doggen v Rosherta. 9 april 2017 bestaat Rosherta 27 jaar. Bewezen schoonheid karakter en gezondheid. Herplaatsdog of te koop aangeboden.
Deense Dog Duitse Dog pups.
Informatie over de Deense Dog. Filmpjes beschikbare Deense dog pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Deense/Duitse dog. De Duitse dog of Deense dog is n van de grootste hondenrassen. Hun lichaamsbouw is krachtig en elegant. Deens doggen hebben een imposant gespierd lichaam met een verend gangwerk. Ze hebben een vlakke schedel met een lange vierkante snuit. Hun ogen zijn amandelvormig en donker met een levendige intelligente uitdrukking. De staart is niet te lang in een punt toelopend. Zijn hals is lang en spier en zijn voorbenen zijn volkomen recht. Zijn goed ontwikkelde witte tanden moeten in een schaarbeet sluiten. Ze hebben hoog aangezette hangende oren.
Royal Canin Duitse Dog Producten.
Eigenaren van een Duitse Dog krijgen geregeld twee vragen Is het een paard? en Is het een Duitse of een Deense? De antwoorden het is een hond en het is een Duitse. De Duitse Dog is gevoelig en vredelievend. Hij kan wat terughoudend zijn naar vreemden en hij waakt wel degelijk. Deze grote Molosser stamt waarschijnlijk af van de Tibetaanse Molosser die door de Feniciërs in Europa is geïntroduceerd en vervolgens door een Perzisch nomaden volk de Alainen.
Duitse Dog Fokkers / Kennels.
We hebben 16 gasten online. Duitse Dog Fokkers / Kennels. Naam Margreet de Rooy. Postcode en woonplaats 3284 LB Zuid-Beijerland. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij fokken al ruim 20 jaar uit verantwoorden combinaties op schoonheid gezondheid en karakter. de kleurslag blauw/zwart en harlekijn. Naam Chantal van den Dool.
Duitsedog Honden 2dehands.be.
Duitse dog kennel van het Dennenbos.
We vinden het een uitdaging om de juiste combinatie van ouders te vinden om een mooie pup met een goed karakter te fokken. We genieten van de vreugde die onze honden brengen bij hun nieuwe bazen. Al op jonge leeftijd komen de pups in aanraking met de dagelijkse huiselijke praktijken zodat ze gewend raken aan verschillende mensen en hun gewoontes. Tijdens hun ontdekkingsreizen op het erf raken ze vertrouwd met de andere boerderijbewoners. Daarna beginnen we spelenderwijs met het bijbrengen van spelregels die de verdere opvoeding van de pup vergemakkelijkt. Zo wordt er een goede basis gelegd voor een sociale hond. We hebben geregeld pups uit uitstekende bloedlijnen in alle kleuren.
ABBAIO Duitsedoggenkennel wij fokken Zwart Mantel Harlekijn Grijs gevlekt.
Hierdoor is Jack met zijn elf maanden oud in drie nederlandse shows Nederlands jeugd kampioen. 01-07-2012 Galeshka is moeder geworden van 8 puppy's 5 reutjes 3 teefjes. Voor meer info kijk bij pups onder D nest. 17-06-2012 Kampioensclubmatch DDVN Captain Jack Jeugdklas 1 Uitmuntend JCAC RCAC. 10-06-2012 Hondenshow KC De Baronie Tilburg Hulten Captain Jack is eerste geworden in de Jeugdklas. met 1 Uitmuntend JCAC RCAC. 21-04-2012 Op de Teutoburger-Wald-Shau behaalde Captain Jack op zijn eerste show 1 veel belovend en werd hij tevens beste reu alle kleurslagen in de jongste klasse BAF. 04-01-2012 Vandaag de HD uitslag van Brianna binnen gekregen HD A. De puppy's van Blue Eye en Hedon zijn geboren.3 zwarte reutjes 1 harlekijn reu 1 grijstijger reu 2 zwarte teefjes.
Duitse Dog geel gestroomd fokkers Honden Page.
fokkers Duitse Dog geel gestroomd fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog geel gestroomd fokkers op de HondenPage. We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen. We fokken met verantwoorde combinaties 1 of 2 nestjes per jaar. Bekijk de fokker vermelding van van de Drentsegrond. Duitse doggen van Apenstad. Kennel van Duitse doggen met kleurslagen blauw geel en gestroomd.
Nieuwe pagina 9.
Bij voorwaarden kunt u lezen hoe u een nest of dekmelding kan doen. Bij Informatie kunt u lezen waar deze pagina voor staat.

Contacteer ons