Resultaten voor duitse dog pups

 
duitse dog pups
Duitse Dog Honden rassen Honden DierenDokters.
Om de oren te beschermen werden deze meestal kort gecoupeerd. Toen de jachtgewoontes veranderden en drijfjachten stopten werd de dog een liefhebberdier. De Duitse Dog is een huishond. De Duitse Dog is vriendelijk liefdevol en aanhankelijk tegenover zijn bazen vooral tegenover kinderen. De Duitse Dog behoort een zelfverzekerde onverschrokken makkelijk te hanteren en leergierige begeleiding en familiehond te zijn met een hoge prikkeldrempel en zonder enig spoor van agressiviteit. De Duitse Dog groeit in een zeer korte periode op tot een extreem grote hond. Men moet de hond daarom al op zeer jonge leeftijd leren dat hij niet aan de lijn mag trekken.
ABBAIO Duitsedoggenkennel wij fokken Zwart Mantel Harlekijn Grijs gevlekt.
Duitse doggen liefhebber en Hobbyfokker Wij fokken de kleurslagen Zwart gevlekt
NDDC.
Events are coming soon stay tuned! Duitse Doggen van Rosherta. Kliniek voor gezelschapsdieren Dieren. Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel. Ondanks de zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze site besteden is het mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. Neemt u in dat geval contact met ons op.
Duitse Dog Fokkers / Kennels.
We hebben 16 gasten online. Duitse Dog Fokkers / Kennels. Naam Margreet de Rooy. Postcode en woonplaats 3284 LB Zuid-Beijerland. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij fokken al ruim 20 jaar uit verantwoorden combinaties op schoonheid gezondheid en karakter. de kleurslag blauw/zwart en harlekijn. Naam Chantal van den Dool.
Alles over de Duitse Dog.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Duitse Dog. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Duitse dog kennel van het Dennenbos.
We vinden het een uitdaging om de juiste combinatie van ouders te vinden om een mooie pup met een goed karakter te fokken. We genieten van de vreugde die onze honden brengen bij hun nieuwe bazen. Al op jonge leeftijd komen de pups in aanraking met de dagelijkse huiselijke praktijken zodat ze gewend raken aan verschillende mensen en hun gewoontes. Tijdens hun ontdekkingsreizen op het erf raken ze vertrouwd met de andere boerderijbewoners. Daarna beginnen we spelenderwijs met het bijbrengen van spelregels die de verdere opvoeding van de pup vergemakkelijkt. Zo wordt er een goede basis gelegd voor een sociale hond. We hebben geregeld pups uit uitstekende bloedlijnen in alle kleuren.
Puppyplaats.nl Duitse Dog pups aangeboden.
ingeent gechipt ontwormd voorzien van Europees paspoort 7 weken oud eten zelfstandig opgevoed in huiselijke kring met kinderen particulier. beschikbaar eind deze week woonplaats Belgie Oost-Vla. duitse dog pups aangeboden nog 1 reutje beschikbaar. ingeent gechipt ontwormd voorzien v. duitse dog pups aangeboden nog 1 reutje beschikbaar. ingeent gechipt ontwormd voorzien van Europees paspoort 7 weken oud eten zelfstandig opgevo. meer fotos van puppies ter adoptie.
Duitsedog Honden 2dehands.be.
Duitse Doggen van Rosherta En nog een WordPress site.
Herplaatsdog of te koop aangeboden. Wij verwachten rond 27 maart zwarte en gevlekte pups. Duitse doggen v Rosherta. 9 april 2017 bestaat Rosherta 27 jaar. Bewezen schoonheid karakter en gezondheid. Herplaatsdog of te koop aangeboden.
Duitse Dog geel gestroomd fokkers Honden Page.
fokkers Duitse Dog geel gestroomd fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog geel gestroomd fokkers op de HondenPage. We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen. We fokken met verantwoorde combinaties 1 of 2 nestjes per jaar. Bekijk de fokker vermelding van van de Drentsegrond. Duitse doggen van Apenstad. Kennel van Duitse doggen met kleurslagen blauw geel en gestroomd.
Duitse Dog fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog fokkers op de HondenPage. Van tijd tot tijd hebben wij een nest Duitse doggen of Newfoundlanders uit zeer goed overwogen combinaties. Al onze honden ondergaan een gezondheidstest en hebben een stabiel karakter. Wilt u meer informatie dan neem gerust contact met ons op. Bekijk de fokker vermelding van All Enchanting.

Contacteer ons