Resultaten voor newfoundlander pups

 
newfoundlander pups
Voeding Newfoundlanders van het Wilmershof.
newfoundlander pups.
Mandy Eric van Beek. Zomaar even een paar foto's van het buiten zijn. vandaag zijn de pups gechipt en is DNA afgenomen. De pups hebben nu hun stamboom naam gekregen. De pups hebben hun eerste vleeshapje gehad en daarna lekker slapen. De pups zijn nu 3 weken oud en hebben hun eerste pap maaltijd gehad. De pups zijn nu naar een grotere ruimte verhuisd waar ze zo meer kunnen gaan ontdekken. De pups zijn nu 2 weken oud en bij alle zijn de ogen nu open gegaan. Ook was het vandaag dan de tijd voor de eerste wormenkuur.
newfoundlander. no-rightclick.
wilt u geen of minder pop ups op onze pagina wis uw eigen kijkgeschiedenis of nog beter bekijk pagina in google chroom. Welkom op de homepage newfoundlander kennel. West-Europese newfoundlander kennel met 125 CAC-IB's kampioenschap diploma's. en 26 officile kampioenschaptitels 1 Europees en 2 reserve Europese Kampioenen. Wij fokken sinds 1992 alleen in de huiselijke sfeer en volgens de gezondheidsregels van de. Nederlandse raad van Beheer/Koninklijke kynologische Unie St Hubertus. Medeoprichter van het genootschap. goedgekeurd door de Koninklijke st-Hubertus. 12 voudig Multi Kampioen. Dommel van het Jenahof. stamouder van al onze pups.
Newfoundlander Fokkers / Kennels.
We hebben 11 gasten online. Newfoundlander Fokkers / Kennels. Naam Fam.van der Ploeg. Adres Jan Oldenburgerstraat E 114. Postcode en woonplaats 9663 RW Nieuwe Pekela. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Als Newfoundlander Kennel zijn wij ingeschreven bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland onder nummer 264182. Wij fokkenuitsluitend volgens het fokreglement van de Nederlandse Newfoundlander Club NNFC Dit houdt o.a.
newfoundlander.
Ook U viel vast voor die beerachtige verschijning met zijn prachtig verzorgde vacht toen U voor de eerste keer kennis maakte met deze reus. Zijn beeld zou u nog lang heugen hij was een lust voor het oog zijn karakter al even adembenemend mooi. Dt zou voor u DE hond gaan worden zodra u de kans zou krijgen! Maar U zou vast en zeker niet voor een stinkende klittenbaal gevallen zijn. voor een hond met vacht! Dus voor een hond die 2 keer per jaar zijn vacht verliest. en daarmee krijgt u dan een hond in huis waarmee u de nodige uurtjes per week zoet zult zijn met kammen en borstelen.
Nederlandse Newfoundlander Club Newf als pup.
Een heuglijke gebeurtenis waarnaar u reeds lang heeft uitgekeken. Wanneer u uw pup bij de fokker gaat halen probeer dan met af haar hem overeen te komen dat dit tijdstip zo vroeg mogelijk op de dag valt. De pup heeft dan wat meer tijd om aan u uw gezinsleden en de nieuwe omgeving te wennen. Het is voor de pup een hele onderneming.
Newfoundlander pups geboren 19 juli 2016. Alle newfoundlander pups hebben een baasje gevonden. Aan het begin van het jaar verwachten wij ons volgende nestje newfoundlander pups van onze Meggy v. Timmania welke gedekt is door Chatkantarra Tarik. Timmania.
Alle newfoundlander pups hebben een baasje gevonden. Aan het begin van het jaar verwachten wij ons volgende nestje newfoundlander pups van onze Meggy v. Timmania welke gedekt is door Chatkantarra Tarik. by Chris Timman 20 juli 2016. Onze Mizar from Madivas is 19 juli 2016 bevallen van 7 prachtige newfoundlander pups 2 reutjes zwart 1 reutje bont 2 teefjes zwart en 2 teefjes bont. Zij is gedekt door Dream Dancer van Tiroca. Beiden hebben de kwalifikatie uitmuntend en zijn hd / ed vrij ogen en hart goed.
Newfoundlanders van het Reeshof.
Wij houden u op de hoogte via PUPINFO het L en M nest. WELKOM op onze website NEWFOUNDLANDERS VAN HET REESHOF. De Newfoundlander heeft mijn hart gestolen in 1982. Toen kochten wij onze 1e Newfoundlander een zwarte reu met de naam Berry. Het was een ontzettend lieve beer die graag ging zwemmen. Onze dochter was 5 jaar toen ze. op een dag te ver in het water ging en Berry haar op eigen initiatief eruit haalde. Mijn liefde voor de Newfoundlander werd daardoor alleen groter dat zal u wel begrijpen. En door de jaren heen zijn wij begonnen met de NEWFOUNDLANDERS VAN HET REESHOF. Het is voor ons een leefwijze.
Welkom op onze puppysite newfoundlanderkennel v.d.Turfhoeve.
Turfhoeve met haar eerstgeboren nestje pups van Vercordia's Kyandro. Zo nu en dan fokken wij een nestje pups. De combinatie van de vader en moederhond maken wij zeer weloverwogen en uiterst selectief. Zoals U al hebt kunnen lezen in over ons op de hoofdsite worden onze pups in huis binnen ons gezin met 3 kinderen grootgebracht.Gedurende alle 8 weken van de puppytijd waarin zij bij ons verblijven! Zij gaan vanaf de leeftijd van 6 weken met ons gezin en andere volwassen honden de wijde wereld in om na de leeftijd van 8 weken als goed gesocialiseerd pupje bij de nieuwe eigenaren geplaatst te kunnen worden. Via deze pagina houden wij u op de hoogte indien wij een nestje pups plannen.
Burgseeli.
WINNER BREEDERS CLASS GRONINGEN BERNER PUP MILLIE ZOEKT EEN NIEUW THUIS NEWFOUNDLANDER PUP HEEFT EEN THUIS GEVONDEN ZWARTE NEUFOUNDLANDER PUP REU BESCHIKBAAR MILLIE NEWFOUNDLANDER PUPPIES GEBOREN 01-12-2016 Int.
of the weeping willow.
Mathilda of the Weeping Willow rosa. Puppy party 23 nov 2015. Welkom op onze site. Wij verwachten witzwarte en zwarte pups rond mei 2017 van Quispel of the weeping willow en Neptunus of the weeping willow.

Contacteer ons