Resultaten voor newfoundlander pups

 
newfoundlander pups
Webklik.nl Newfoundlander Puppies.
website over Newfoundlanders.
bonteberen Home.
Rashondenonline newfoundlander newfounlanders terre neuve newfoundland pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0496/55 63 92. Klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
MAISON DES OURS NEWFOUNDLANDERS pups.
Wel hopen wij rond juli 2016 de combinatie van het C-nest van Skye en Inno te herhalen. Mocht u interesse hebben voor een pup uit deze combinatie neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u op de wachtlijst plaatsen en zullen u op de hoogte houden. Zodra er meer informatie is vindt u dat hier of op onze facebook pagina terug.
Newfoundlanders van het Reeshof.
en ook Imagination wordt gedekt zie pupinfo M-NEST. WELKOM op onze website NEWFOUNDLANDERS VAN HET REESHOF. De Newfoundlander heeft mijn hart gestolen in 1982. Toen kochten wij onze 1e Newfoundlander een zwarte reu met de naam Berry. Het was een ontzettend lieve beer die graag ging zwemmen. Onze dochter was 5 jaar toen ze. op een dag te ver in het water ging en Berry haar op eigen initiatief eruit haalde. Mijn liefde voor de Newfoundlander werd daardoor alleen groter dat zal u wel begrijpen. En door de jaren heen zijn wij begonnen met de NEWFOUNDLANDERS VAN HET REESHOF. Het is voor ons een leefwijze.
Newfoundlander Honden rassen Honden DierenDokters.
De Newfoundlander is een familiehond. Ondanks zijn stoere formaat en zijn achtergrond als werkhond is de Newfoundlander een zeer vriendelijke en meegaande hond.Vooral voor kinderen is de Newfoundlander beschermend. De Newfoundlander heeft een sterk instinct om alles uit het water in veiligheid te brengen. De Newfoundlander rustig opvoeden met begrip en zachte hand. De Newfoundlander is zwaar met krachtig lichaam goed gespierd en goed gecoördineerd in zijn bewegingen. Hij toont krachtig stuwend gangwerk. De Newfoundlander heeft een harmonieus gebouwd lichaam. Kort golvend haar met een dikke ondervacht.Kammen met een grove kam. De Newfoundlander mag niet getrimd worden. De staart fungeert als een roer wanneer de Newfoundlander zwemt daarom is hij sterk en breed bij de aanzet.
Opvoeding Newfoundlanders van het Wilmershof.
Natuurlijk is een Newfoundlander als pup al een bijzonder innemende huisgenoot. Met zijn koddige bewegingen en gedrag zal hij ieders hart weten te veroveren. Het grootbrengen van zon pup vergt evenwel bijzondere zorg. Denk alleen al aan het feit dat een pup per week ruim één kilo aankomt hierdoor zal u ook nauwkeurig moeten letten op de beweging van de pup. De wandelingen met 5 minuten per week uitbreiden laat de pup niet te wild spelen en traplopen is natuurlijk helemaal uit den boze.
Welkom op onze puppysite newfoundlanderkennel v.d.Turfhoeve.
Turfhoeve met haar eerstgeboren nestje pups van Vercordia's Kyandro. Zo nu en dan fokken wij een nestje pups. De combinatie van de vader en moederhond maken wij zeer weloverwogen en uiterst selectief. Zoals U al hebt kunnen lezen in over ons op de hoofdsite worden onze pups in huis binnen ons gezin met 3 kinderen grootgebracht.Gedurende alle 8 weken van de puppytijd waarin zij bij ons verblijven! Zij gaan vanaf de leeftijd van 6 weken met ons gezin en andere volwassen honden de wijde wereld in om na de leeftijd van 8 weken als goed gesocialiseerd pupje bij de nieuwe eigenaren geplaatst te kunnen worden. Via deze pagina houden wij u op de hoogte indien wij een nestje pups plannen.
Nederlandse Newfoundlander Club Home.
of the weeping willow.
Mathilda of the Weeping Willow rosa. Puppy party 23 nov 2015. Welkom op onze site. 18-12-2016 Fotos toegevoegd van de pups Mathilda. 02-12-2016 Zijn de pups geboren van Mathilda of the weeping willow en Daan of the weeping willow.Vijf teefjes en 2 Reutjes allen zwart. 13 nov fotos van de pups geplaatst. Rond 3 december Verwacht Rosa Wit zwarte en Zwarte pups van DJ. pups van Doutzen of the weeping willow en New Beothuk Limetid Edition zijn geboren. Intresse in deze combinatie neem dan contact met ons op.
Newfoundlander pups geboren 19 juli 2016. Alle newfoundlander pups hebben een baasje gevonden. Aan het begin van het jaar verwachten wij ons volgende nestje newfoundlander pups van onze Meggy v. Timmania welke gedekt is door Chatkantarra Tarik. Timmania.
Alle newfoundlander pups hebben een baasje gevonden. Aan het begin van het jaar verwachten wij ons volgende nestje newfoundlander pups van onze Meggy v. Timmania welke gedekt is door Chatkantarra Tarik. by Chris Timman 20 juli 2016. Onze Mizar from Madivas is 19 juli 2016 bevallen van 7 prachtige newfoundlander pups 2 reutjes zwart 1 reutje bont 2 teefjes zwart en 2 teefjes bont. Zij is gedekt door Dream Dancer van Tiroca. Beiden hebben de kwalifikatie uitmuntend en zijn hd / ed vrij ogen en hart goed.

Contacteer ons