Resultaten voor newfoundlander pups

 
newfoundlander pups
Burgseeli.
SIDNEY NIEUWE KAMPIOEN Veel nieuws mooi en verdrietig WINNER BREEDERS CLASS GRONINGEN BERNER PUP MILLIE ZOEKT EEN NIEUW THUIS MILLIE NEWFOUNDLANDER PUPPIES GEBOREN 01-12-2016 Int.
newfoundlander pups te koop video.AVI YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on May 1 2012. Newfoundlander pups te koop. Newfoundlander pups te koop in kennel Hezehof. Newfoundlander pups reutjes en newfoundlander teefjes. Zwarte en wit-zwarte newfoundlander pups te koop. Alle informatie over deze pups vind je op www.hezehofkennel.be. Show more Show less. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next. Amelia de Newfoundlander pup! Waterwork met Newfoundlander in Hofstade B 2009 Duration 905. Rakuvaria Knops 6498 views. Newfoundlander pups week 7 Duration 325.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Prachtige westie puppies te koop uit geselecteerde ouders. Prachtige en gezonde westie puppys van geselecteerde ouders.Beide ouders zijn. Er zijn nog enkele lieve pups beschikbaar! De pups zijn geboren op 4 mei en zij. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Pup en herplaatsers te koop Newfoundlander Startpunthonden.
Newfoundlander pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Newfoundlander. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis kostenloos en voor onbepaalde tijd je advertentie. Waarom zijn honden zo lief? Eindelijk weten we waarom! Wat is een goede hondenschool? De Gekke Bekken Show. Honden die op beroemdheden lijken! Deel jouw video of foto.
newfoundlander.
Ook U viel vast voor die beerachtige verschijning met zijn prachtig verzorgde vacht toen U voor de eerste keer kennis maakte met deze reus. Zijn beeld zou u nog lang heugen hij was een lust voor het oog zijn karakter al even adembenemend mooi. Dt zou voor u DE hond gaan worden zodra u de kans zou krijgen! Maar U zou vast en zeker niet voor een stinkende klittenbaal gevallen zijn. voor een hond met vacht! Dus voor een hond die 2 keer per jaar zijn vacht verliest. en daarmee krijgt u dan een hond in huis waarmee u de nodige uurtjes per week zoet zult zijn met kammen en borstelen.
Over ons Timmania.
Langzamerhand is het idee ontstaan om af en toe een nestje bonte Newfoundlanders te gaan fokken. In 2014 was het eindelijk zover en hadden we ons 1 e nestje. 5 prachtige newfoundlander pups. Wij zijn lid van de NNFC Nederlandse Newfoundlander Club. Af en toe fokken wij een nestje in familiaire sfeer. De newfoundlander pups worden in huis geboren en opgevoed zodat ze van alles meemaken en goed worden gesocialiseerd. Op 16 januari heeft onze Meggy v. Timmania 12 prachtige bonte newfoundlander pups gekregen. 9 reutjes en 3 teefjes. Alle newfoundlander pups hebben inmiddels een baasje. Wij verwachten eind augustus cq begin september van dit jaar een nieuw nestje bonte newfoundlander pups.
Newfoundlander Honden rassen Honden DierenDokters.
De Newfoundlander is een familiehond. Ondanks zijn stoere formaat en zijn achtergrond als werkhond is de Newfoundlander een zeer vriendelijke en meegaande hond.Vooral voor kinderen is de Newfoundlander beschermend. De Newfoundlander heeft een sterk instinct om alles uit het water in veiligheid te brengen. De Newfoundlander rustig opvoeden met begrip en zachte hand. De Newfoundlander is zwaar met krachtig lichaam goed gespierd en goed geco├Ârdineerd in zijn bewegingen. Hij toont krachtig stuwend gangwerk. De Newfoundlander heeft een harmonieus gebouwd lichaam. Kort golvend haar met een dikke ondervacht.Kammen met een grove kam. De Newfoundlander mag niet getrimd worden. De staart fungeert als een roer wanneer de Newfoundlander zwemt daarom is hij sterk en breed bij de aanzet.
of the weeping willow.
Puppy party 23 nov 2015. Welkom op onze site. Op 25 mei zijn de pups geboren van Quispel of the weeping willow en Neptunus Max of the weeping willow. Het zijn 3 zwarte reutjes 2 witzwarte reutjes en 1 zwart teefje. Moeder en pups zijn lekker tevreden en wij dan natuurlijk ook. KLIK HIER VOOR FOTOS. Wij verwachten witzwarte en zwarte pups rond mei 2017 van Quispel of the weeping willow en Neptunus of the weeping willow.
newfoundlander pups.
Mandy Eric van Beek. Zomaar even een paar foto's van het buiten zijn. vandaag zijn de pups gechipt en is DNA afgenomen. De pups hebben nu hun stamboom naam gekregen. De pups hebben hun eerste vleeshapje gehad en daarna lekker slapen. De pups zijn nu 3 weken oud en hebben hun eerste pap maaltijd gehad. De pups zijn nu naar een grotere ruimte verhuisd waar ze zo meer kunnen gaan ontdekken. De pups zijn nu 2 weken oud en bij alle zijn de ogen nu open gegaan. Ook was het vandaag dan de tijd voor de eerste wormenkuur.
Newfoundlanders van het Reeshof.
OP 19 JUNI IS CHARTOUCHE BEVALLEN VAN 2 PUPS. 1 REUTJE EN 1 TEEFJE ZIE VERDER HET L NEST. WELKOM op onze website NEWFOUNDLANDERS VAN HET REESHOF. De Newfoundlander heeft mijn hart gestolen in 1982. Toen kochten wij onze 1e Newfoundlander een zwarte reu met de naam Berry. Het was een ontzettend lieve beer die graag ging zwemmen. Onze dochter was 5 jaar toen ze. op een dag te ver in het water ging en Berry haar op eigen initiatief eruit haalde. Mijn liefde voor de Newfoundlander werd daardoor alleen groter dat zal u wel begrijpen.
Newfoundlander Pup Kopen Vinden.nl.
Info over newfoundlander pup kopen. Resultaten van 8 zoekmachines! Newfoundlander pups te koop newfoundlander pups. Newfoundlander pups te koop reutjes en New Foundlander pups te koop teefjes in kennel. Volledig zwarte newfoundlander pups te koop momenteel. newfoundlander pup Home Dieren Toebehoren Wij hebben een prachtig nestje. Newfoundlander pups te koop. Als je een pup koopt krijg je ook een kilo Opti. Kennel van Tiroca Newfoundlander pups 5 week oud. Newfoundlander pups 5 week oud. Terug naar Newfoundlandervideo's Wij verwachten in. het najaar Newfoundlander puppy's! Vergelijkbare zoekopdrachten voor newfoundlander pup kopen. newfoundlander pup te koop.

Contacteer ons