Zoeken naar whippet pups

 
whippet pups
Verwachte Pups B.W.C.B.W.
0032 0 476 56 08 54 after 19h. BWCBW is sponsored by.
SALTY SAND'S WHIPPETS.
Daar maakten we nog wat mooie fotos van Aprille en Niccolo. Niets mooiers dan rode tulpen achter een beige whippet dat of de zee. En voor mij onvermijdelijk herinneringen aan de fotos die ik jaren geleden op die plek maakte van haar overgrootmoeder Jewel voor hetzelfde tulpenbed. Brave Niccolo vindt het allemaal wel best. De zachte blik van een lieve reu. Het is nu gewoon vol ongeduld afwachten of Aprille inderdaad moeder gaat worden. De eerste tekenen zijn meestal na een paar weken te zien een zachte blik nog meer aanhankelijkheid. voorlopig houdt ze ons nog in spanning.
Galgo / Whippet Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Crme Anglaise Whippets.
Welkom op de website van Crme Anglaise Whippets. Lid van Gesponsord door. de Pro Plan Breeder Club. Crème Anglaise Whippets is een whippet kennel in Nederland. Op deze pagina's kunt u onze honden stambomen showresultaten en meer zien. Veel plezier op onze website en kom terug omdat we de site regelmatig zullen updaten. Jan Willem Akerboom Kris van der Schaaf. Wij hebben af en toe puppen beschikbaar zie bij nesten.
Rashondenonline whippet whippet wippet wippets whipet whipets levrier pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0494/04 92 36. klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
Whippet pups verwacht! HondenForum.
Linda 01 oktober 2016 om 2008 wijzigen quote 0. Mark is vandaag met Zoë naar de dierenarts geweest voor een echo en er zijn 4-6 pups geteld! Het nest wordt 1 november verwacht. De ouders zijn Zoë Strippoker's Poëtic Justice en Foxi Fantastic Fabius of Gentle Mind!
Het HondenForum Bekijk onderwerp Whippet pups GEBOREN! 23-11 FILMPJE.
Pagina 1 van 4. Ga naar pagina 1 2 3 4 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Whippet pups GEBOREN! Geplaatst 30 Sep 2016 2031. Geregistreerd 08 Mei 2006 1423 Berichten 4480 Woonplaats Posterholt. Mark is vandaag met Zoë naar de dierenarts geweest voor een echo en er zijn 4-6 pups geteld! Het nest wordt 1 november verwachtcheer De ouders zijn Zoë Strippoker's Poëtic Justice en Foxi Fantastic Fabius of Gentle Mind! Laatst gewijzigd door MonaToetje op 23 Nov 2016 1456 in totaal 7 keer gewijzigd. Titel Re Whippet pups verwacht!
Pups Longhaired Whippets.
Omdat onze pups mettertijd een levenslange vriendschap met nieuwe mensen zullen aangaan vinden wij het belangrijk dat geïnteresseerden weten wat wij voor onze pups doen en wat wij van geïnteresseerden verwachten dat lees je hieronder. Daarnaast helpen wij jou jouw verwachtingen te formuleren ten aanzien van de fokker waar jij jouw hond zou willen halen onder de link Welke fokker? Wij stellen onze pups voor onder de link Verwacht/Geboren en laten je zien hoe het met hen gaat onder de link Voorgaande nesten.
Windhondenforum www.windhonden.net Toon onderwerp Whippet puppy.
Een forumonderdeel voor algemene dingen over windhonden. 22 berichten Pagina 1 van 1. door Zeno vr 27 jun 2008 1512. Ik was opzoek naar een whippet pup en had een adres gekregen van een kennel in heist-op-den-berg Boxing helena. Ik heb er contact mee opgenomen en ze hebben momenteel een heel mooi blauw reutje zitten maar hij heeft nog steeds geen balletjes zo legde zij het uit. Maar die mensen zeggen dat er niks aan scheelt omdat ik het toch gewoon als huishondje wil en niet kweken rennen of wedstrijden er mee doen. En ik krijg het dan aan een goedkopere prijs als het zo blijft zoals hij nu is met de balletjes.
Whippet Rassen Hondenplaza.
De Whippet is een hond van grote schoonheid en met een adellijke uitstraling. Hoewel de Whippet teer lijkt is hij in werkelijkheid zeer stevig. Dit is logisch want windhonden werden gefokt voor de jacht. Zo ontwikkelde zich een slanke haast tere maar zeer taaie hond met als voornaamste kenmerk harmonie tussen de krachtige bouw en de sierlijke belijning. Deze windhonden bewogen zich soepel en veerkrachtig bijna zwevend voort. De Whippet is beslist geen modehond. Daardoor kan er weloverwogen gefokt worden en is het risico op erfelijke afwijkingen gering.
Pups Whippet Kennel Fu Ja Shen.
Op 18 februari 2015 zijn er 9 whippet pups geboren.

Contacteer ons