Zoeken naar whippet pups

 
whippet pups
Whippet fokkers Honden Page.
Zo nu en dan hebben wij een nestje waarvan de ouderdieren voldoen aan alle eisen die de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Nederlandse Whippet Club stelt. De pups groeien in huis op. Wij stellen hogen eisen aan de socialisatie van de pups. Wij laten ze kennismaken met heel veel verschillende dingen geluiden dieren auto regenwater sneeuw alleen als het er is en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u op onze website terecht of voor meer dagelijkse dingen op de daaraan gekoppelde blog. Zijn er meer vragen neem dan gerust contact op. Bekijk de fokker vermelding van Southgrove Whippets. Ben je op zoek naar een Hondenras?
Crme Anglaise Whippets.
Welkom op de website van Crme Anglaise Whippets. Lid van Gesponsord door. de Pro Plan Breeder Club. Crème Anglaise Whippets is een whippet kennel in Nederland. Op deze pagina's kunt u onze honden stambomen showresultaten en meer zien. Veel plezier op onze website en kom terug omdat we de site regelmatig zullen updaten. Jan Willem Akerboom Kris van der Schaaf. Wij hebben af en toe puppen beschikbaar zie bij nesten.
Whippet pups verwacht! HondenForum.
Linda 01 oktober 2016 om 2008 wijzigen quote 0. Mark is vandaag met Zoë naar de dierenarts geweest voor een echo en er zijn 4-6 pups geteld! Het nest wordt 1 november verwacht. De ouders zijn Zoë Strippoker's Poëtic Justice en Foxi Fantastic Fabius of Gentle Mind!
Pups Longhaired Whippets.
Omdat onze pups mettertijd een levenslange vriendschap met nieuwe mensen zullen aangaan vinden wij het belangrijk dat geïnteresseerden weten wat wij voor onze pups doen en wat wij van geïnteresseerden verwachten dat lees je hieronder. Daarnaast helpen wij jou jouw verwachtingen te formuleren ten aanzien van de fokker waar jij jouw hond zou willen halen onder de link Welke fokker? Wij stellen onze pups voor onder de link Verwacht/Geboren en laten je zien hoe het met hen gaat onder de link Voorgaande nesten.
Rashondenonline whippet whippet wippet wippets whipet whipets levrier pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0494/04 92 36. klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
Puppyplaats.nl Whippet pups aangeboden.
Unieke mix whippet x poodledoodle koningspoedel. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht bij u in Nl komen of zelf ophalen uit Algarve inbegrepen kamer b en b. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht bij u in Nl komen of zelf ophalen uit Algarve inbegrepen. Beeldschone whippet doodle pups uit Algarve.
Nestplanning SALTY SAND'S WHIPPETS.
Ryan is een zoon van onze Hinde geboren in ons B-nest van eind 2011. Ik kijk ernaar uit en hoop bij de geboorte van de pups aanwezig te kunnen zijn. Ivy en Ryan als pup. Een aantal of misschien wel alle pups uit deze combinatie zullen waarschijnlijk de witte accenten van hun moeder krijgen ook omdat hun opa Jazz de vader van Ryan deze ook heeft. Nikki en Ernst fokken uiteraard volgens het fokreglement van de Nederlandse Whippet Club. Dit houdt onder andere in dat de ogen van beide ouderdieren vrij van erfelijke aandoeningen zijn bevonden. Daarnaast zijn beiden vrij van erfelijke hartaandoeningen dit is getest door middel van een echo met kleuren doppler.
SALTY SAND'S WHIPPETS.
Een perfect plekje om even de benen te strekken tijdens een lange rit omdat ik het daar ondertussen zo goed ken. Ike de reu van Marielise en Luc was op deze wandeling de vierde whippet in de roedel. Ondertussen ben ik klaar met het optuigen van de caravan in Hilversum het seizoen is weer begonnen en we hebben alweer een paar zondagen genoten van het mooie weer en het bos. En mam ondertussen 87 jaar oud is gelukkig ook nu weer van de partij. Wat is zij nog vlot gewoon een handje uitsteken bij alle werkzaamheden! Het hekwerk is dit jaar afgewerkt met een houten rand zodat er niet teveel bladeren etc. onder onze luifel waaien. Laat die lente nu maar komen!
Galgo / Whippet Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Bolkshof te koop zeer mooie jonge whippet pups YouTube.
Deze video gaat over Bolkshof te koop zeer mooie jonge whippet pups
Whippet kennels in Nederland Doggo.nl.
Whippet kennels in Nederland. Kerkdijk 36 7964 KB Ansen. Southgrove Whippets is een kleine kennel gevestigd in het oosten van Nederland. Van Galenstraat 36 1782 EW Den Helder. Salty Sand's is een kleine whippetkennel in Den Helder Noord-Holland. Aletta Jacobsstraat 52 1963 CD Heemskerk. Een bescheiden whippetkennel die af en toe een nestje fokt. Groenewaal 3 3342 DD Hendrik-Ido-Ambacht. Gaelic Whisper Whippets is een kleine whippetkennel gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland.

Contacteer ons