Resultaten voor labrador fokkers

 
labrador fokkers
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Labrador Retriever kennels in Nederland. Naritaweg 1336 HB Almere. Zimyis Labradors Almere is trots lid van de Nederlandse Labrador Vereniging voor fokkers. Thuishaven 27 1186 MD Amstelveen. Greveling 13 9654 PM Annerveenschekanaal. Nieuwe Wetering 26 7341 PR Beemte-Broekland. De honden in ons pension worden goed verzorgd en hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden. Postel 100 2400 België. Speelheideweg 34 5683 JJ Best.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
Home.
Ons streven is een Labrador te fokken die gezond is een prettig karakter heeft en de rasstandaard zo dicht mogelijk benadert. Wij bezoeken regelmatig de hondententoonstellingen met onze Labradors en behalen daar uitmuntende resultaten. De honden waarmee wij fokken voldoen ruimschoots aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen. Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labradorvereniging en de Labrador Kring Nederland. Met enige regelmaat fokken wij een nestje pups waarbij we zeer selectief te werk gaan. Wij fokken alleen met honden die uitstekende gezondheidsuitslagen hebben en prettige karakters.
Home.
Er zijn alleen nog reutjes beschikbaar. Kijk bij pups om de nestjes te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD ED PRA-CAT. Daarnaast letten wij vooral op gezondheid karakter en bouw van de honden.
Hoe Vindt Je Een Betrouwbare Labrador Retriever Fokker?
Het vinden van labradors die te koop worden aangeboden is niet erg moeilijk maar het vinden van een goede en betrouwbare Labrador Retriever fokker kan zijn moeilijker dan je denkt. Over de hele wereld kun labrador fokkers vinden. Sommigen van hen zijn goed en sommige niet zo goed. Je doel is om een goede en betrouwbare fokker te vinden. Labradors zijn een uiterst populair ras. Ze hebben zeer aantrekkelijke eigenschappen waardoor ze uiterst geschikt zijn als familiehond. Dit is waarschijnlijk de reden waarom jij een Labrador wilt kopen en het is zeker de reden geweest waarom ik ooit voor een Labrador heb gekozen. Waaraan Herken Je Een Goede Labrador Retriever Fokker? Een goede fokker is iemand die om zijn honden geeft en niets te verbergen heeft.
Labradorkennel van Foreburgh.
Labradorkennel v. Foreburgh voor Fox-Red Geel en Zwart en gevestigd in het noordoosten van ons land. De vestigingsplaats is Bant in de Nooroostpolder direct tegen het Kuinderbos. Dus aan ruimte geen gebrek.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Spring naar de secundaire inhoud. geplaatst op 19 juli 2017. Na het verlies van onze labrador op 14 jarige leeftijd zijn wij gewoon niet gelukkig zonder hond. Wij bieden een warm en liefdevol en blijvend thuis voor een labrador tussen de 3 en 8 jaar oud die het gezellig vindt met een jongen van 12 jaar en twee katten in huis. Kan een paar uurtjes alleen zijn en is gezellig voor andere mensen en honden. Bruine labrador pup reu. geplaatst op 17 juli 2017. Nog 1 bruine labrador pup reu beschikbaar 10 weken.
Labrador kennel van't Chielewout.
Aquarellen van Pebbels en Zico gemaakt door Janneke Hooghuis. Klik hier voor haar website. Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Labradorkennel van de Jabolkeshut.
Labradorkennel van de Jabolkeshut en hondenschool de Brede Kwispel gelegen in gelderland de achterhoek ulft allerlei informatie over labradors
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Welkom op de website van labradorkennel. Op deze site is informatie te vinden over onze Labrador Retrievers over eventueel op komst zijnde pups en meer. Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90 toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden. Met ons enthousiasme is ook het aantal honden in de loop der tijd toegenomen.
Home Labrador Kring Nederland.
Workingtest Lageveld / Wierden 2017. Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.

Contacteer ons