Resultaten voor labrador fokkers

 
labrador fokkers
Labrador Kennel Kindle Nova Homepage.
op de site van Labrador Retriever kennel KINDLE NOVA. Onze kennelnaam is Kindle Nova. Dit betekent aanstekelijke nieuwe ster. Omdat we hopen dat alle mensen die bij ons een pupje kopen aangestoken worden door het labradorvirus. En een labrador is een lichtpuntje in je leven! Zomer 2003 hebben wij onze eerste Labrador gekregen Lies van de Vorselse Boerderij. Lies is inmiddels overleden maar ze was een rustige en zachtaardige labrador ze hield van wandelen met een te grote stok in haar bek. Lies was dol op kinderen.
Home.
Kijk bij pups om het nestje te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD ED PRA-CAT. Daarnaast letten wij vooral op gezondheid karakter en bouw van de honden.
Labrador forum Toon onderwerp betrouwbare fokker.
Ga naar Selecteer een forum. Evenementen van het Labradorforum. Aanschaf van een Labrador. De Labrador als assistentiehond. Een dag uit het leven van. Uit het oog maar niet uit het hart. Fokken van de Labrador. Belangrijke informatie voor pupkopers. Op vakantie met je hond. Artistiek met je Labrador.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Labrador kennel van't Chielewout.
Aquarellen van Pebbels en Zico gemaakt door Janneke Hooghuis. Klik hier voor haar website. Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Home.
Ons streven is een Labrador te fokken die gezond is een prettig karakter heeft en de rasstandaard zo dicht mogelijk benadert. Wij bezoeken regelmatig de hondententoonstellingen met onze Labradors en behalen daar uitmuntende resultaten. De honden waarmee wij fokken voldoen ruimschoots aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen. Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labradorvereniging en de Labrador Kring Nederland. Met enige regelmaat fokken wij een nestje pups waarbij we zeer selectief te werk gaan. Wij fokken alleen met honden die uitstekende gezondheidsuitslagen hebben en prettige karakters.
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Welkom op de website van labradorkennel. Op deze site is informatie te vinden over onze Labrador Retrievers over eventueel op komst zijnde pups en meer. Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90 toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden. Met ons enthousiasme is ook het aantal honden in de loop der tijd toegenomen.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Ook als ik nachtmerries had bleef hij me zolang likken dat ik wakker was. Ik heb een handicap en een hond nodig en omdat ik zo tevreden ben over een labrador ben ik op zoek naar een labrador reutje of teefje tot 1 jaar die ik zelf kan opvoeden met Hulphond Nederland. Wie kan me helpen? geplaatst op 4 februari 2017. Wij hebben een prachtig nestje zwarte fieldtrial werklijn labrador pups uit kampioenslijn met stamboom. We hebben 4 teefjes en 2 reutjes. De vader van het nest is Kelso Ffynongain Lincon de moeder is Duals Hope Nabby. Vader is fieldtrial champion en de ouders van de moeder zijn dit ook. geplaatst op 29 januari 2017.
Van het Florijntje Labradors.
Het Florijntje de topfokkerij van labradors in alle kleuren. Stambomen op de site.
Labradorkennel van de Jabolkeshut.
Labradorkennel van de Jabolkeshut en hondenschool de Brede Kwispel gelegen in gelderland de achterhoek ulft allerlei informatie over labradors

Contacteer ons