Resultaten voor labrador fokkers

 
labrador fokkers
Welkom.
Wij zijn Jos Sikkema en Lettie Tap en we wonen samen in de leggelerstraat 1 7991 tb GeeuwenbrugDwingeloo in de mooie provincie Drenthe. Ons telefoonnummer is 0521-592227 en jolets@hetnet.nl is ons email adres. Wij hebben gekozen voor de labrador om zijn prettige karakter en veelzijdigheid. Ingle Rosanne van Hamiltons Vonder roepnaam Sanne is onze eerste eigen zwarte labrador teef geweest. Zij stond aan de wieg van de Jolets labrador kennel en is onze stammoeder. Al onze honden volgen de pup en gevorderde cursus en waar mogelijk de jachttraining. Onze Jolets Labrador Retriever kennel bestaat vanaf 1994 en wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Labrador Retriever kennels in Nederland. Naritaweg 1336 HB Almere. Zimyis Labradors Almere is trots lid van de Nederlandse Labrador Vereniging voor fokkers. Thuishaven 27 1186 MD Amstelveen. Greveling 13 9654 PM Annerveenschekanaal. Nieuwe Wetering 26 7341 PR Beemte-Broekland. De honden in ons pension worden goed verzorgd en hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden. Postel 100 2400 België. Speelheideweg 34 5683 JJ Best.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
welkom.
Een bruine reu die we Basko hebben genoemd. Onze Bas was een geweldig fijne hond dus na 5 jaar begon het te kriebelen en kwam er een tweede labrador bij. Weer een bruine ditmaal echter een teefje want in ons achterhoofd speelde de gedachte om eens een nestje te fokken. Terra bleek gelukkig een gezonde hond met een super fijn karakter zodat niets meer in de weg stond om onze droom te verwezenlijken. In maart 2005 is haar eerste nest geboren. Onze honden leven allemaal bij ons in huis. Als er pups zijn liggen ze samen met hun moeder in de huiskamer bij ons en onze andere honden. Hierdoor gaat het socialiseren al bijna vanzelf.
Home.
Neem een kijkje bij pups om ze te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD ED PRA-CAT. Daarnaast letten wij vooral op gezondheid karakter en bouw van de honden.
Van het Florijntje Labradors.
Het Florijntje de topfokkerij van labradors in alle kleuren. Stambomen op de site.
Labradorkennel van Foreburgh.
Labradorkennel v. Foreburgh voor Fox-Red Geel en Zwart en gevestigd in het noordoosten van ons land. De vestigingsplaats is Bant in de Nooroostpolder direct tegen het Kuinderbos. Dus aan ruimte geen gebrek.
Home.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging. Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina voor nog veel meer informatie over de Labrador. Wij hopen van harte dat u en jullie met heel veel plezier onze site zullen lezen en de fotos bekijken.De bedoeling met deze site is dat onze prachtige hobby Labradors wat dichter bij u als liefhebber te brengen. Mocht u nog met vragen zitten stel ze gerust per mail of per telefoon.
Labrador kennel van't Chielewout.
Aquarellen van Pebbels en Zico gemaakt door Janneke Hooghuis. Klik hier voor haar website. Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Spring naar de secundaire inhoud. geplaatst op 11 juni 2017. Wij zijn op zoek naar een jonge labrador half jaar tot een jaar of 3 een maatje voor ons maatje. Ons maatje is een tweejarige bruine grappenmaker. We wonen buiten grote omsloten tuin ruimte om te spelen sloten in de buurt om in te plonzen een bos om in te racen. geplaatst op 8 juni 2017. We hebben een nestje pups van Oxalis v. t Bovenveen Klaver en Leannanalba Droigheann Moon. Er zijn 7 teefjes en 2 reutjes geboren. Moon is de Nimrodwinnaar van 2015. Klaver heeft een KNJV B-diploma. Zwarte en blonde pups.
Labradorkennel van de Jabolkeshut.
Labradorkennel van de Jabolkeshut en hondenschool de Brede Kwispel gelegen in gelderland de achterhoek ulft allerlei informatie over labradors

Contacteer ons