Op zoek naar labrador fokkers?

 
labrador fokkers
Labrador Kennel Kindle Nova Homepage.
op de site van Labrador Retriever kennel KINDLE NOVA. Onze kennelnaam is Kindle Nova. Dit betekent aanstekelijke nieuwe ster. Omdat we hopen dat alle mensen die bij ons een pupje kopen aangestoken worden door het labradorvirus. En een labrador is een lichtpuntje in je leven! Zomer 2003 hebben wij onze eerste Labrador gekregen Lies van de Vorselse Boerderij. Lies is inmiddels overleden maar ze was een rustige en zachtaardige labrador ze hield van wandelen met een te grote stok in haar bek. Lies was dol op kinderen.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Labrador Retriever kennels in Nederland. Naritaweg 1336 HB Almere. Zimyis Labradors Almere is trots lid van de Nederlandse Labrador Vereniging voor fokkers. Thuishaven 27 1186 MD Amstelveen. Greveling 13 9654 PM Annerveenschekanaal. Nieuwe Wetering 26 7341 PR Beemte-Broekland. De honden in ons pension worden goed verzorgd en hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden. Postel 100 2400 België. Speelheideweg 34 5683 JJ Best.
Home Labrador Kring Nederland.
Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Home.
Kijk bij pups om het nestje te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD ED PRA-CAT. Daarnaast letten wij vooral op gezondheid karakter en bouw van de honden.
Home.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging. Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina voor nog veel meer informatie over de Labrador. Wij hopen van harte dat u en jullie met heel veel plezier onze site zullen lezen en de fotos bekijken.De bedoeling met deze site is dat onze prachtige hobby Labradors wat dichter bij u als liefhebber te brengen. Mocht u nog met vragen zitten stel ze gerust per mail of per telefoon.
Labrador forum Toon onderwerp betrouwbare fokker.
Ga naar Selecteer een forum. Evenementen van het Labradorforum. Aanschaf van een Labrador. De Labrador als assistentiehond. Een dag uit het leven van. Uit het oog maar niet uit het hart. Fokken van de Labrador. Belangrijke informatie voor pupkopers. Op vakantie met je hond. Artistiek met je Labrador.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Welkom op de website van labradorkennel. Op deze site is informatie te vinden over onze Labrador Retrievers over eventueel op komst zijnde pups en meer. Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90 toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden. Met ons enthousiasme is ook het aantal honden in de loop der tijd toegenomen.
Labrador kennel van't Chielewout.
Aquarellen van Pebbels en Zico gemaakt door Janneke Hooghuis. Klik hier voor haar website. Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Van het Florijntje Labradors.
Het Florijntje de topfokkerij van labradors in alle kleuren. Stambomen op de site.

Contacteer ons