Op zoek naar berner sennen pups te koop?

 
berner sennen pups te koop
Berner Sennen pups te koop.
BernerSennen pups geboren 20 december 2015 meer informatie Jannes van Ravenhorst 0342-493433
Berner Sennen kennel Van t Elisahof.
We kijken voor dat we een hond gebruiken eerst of deze wel geschikt is om pups te krijgen of te maken. Dit doen we door ze te laten röntgenen op HD en ED afwijkingen. Ook kijken we naar de behaalde leeftijden die de voorouders hebben behaald. Ook het uiterlijk vinden we belangrijk je wildt toch ook een mooie berner. Hiervoor gaan wij naar honden shows speciaal voor dit ras.
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Tibetaanse Terriër pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Picardische herdershonden puppies verwacht. Aanbieder Fred en Mandy Ossenblok. akita inu pups beschikbaar erkend fokker. Aanbieder marc de rijcke.
Voeding voor pups en volwassen honden Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u. Tel 32 2 466 50 44. Fax 32 2 463 25 07.
Bernerboefjes Home Berner sennen pup te koop.
Ons doel is om mooie lieve en gezonde Berner Sennen honden te fokken. Het is iedere keer weer een wonder om pups geboren te zien worden en ze te zien opgroeien tot mooie Berner Sennen pups. Deze pups zijn acht á negen weken als ze naar hun nieuwe baasje gaan. Dan zijn de pups voorzien van een stamboom ingeent en ontwormd en hebben ze een dierenpaspoort. We verwachten van de nieuwe eigenaren dat ze zich goed realiseren dat ze een nieuw gezinslid in huis halen dat er tijd ruimte en liefde voor hun nieuwe huisdier is. Voor meer informatie over de Berner Sennen wijzen we u door naar het kopje Berner Sennen. Kennel 0184662392 of 0625228772 klaas.den.besten@hetnet.nl.
Bernersennen kennel van de Berjanko.
Om er zeker van te zijn dat wij u onze volledige aandacht en tijd kunnen geven kunt u voor een bezoek het beste vooraf contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
BERNER SENNEN ONDERHOUDSKOSTEN BERNER SENNER PUPPIES KOSTEN DIERENARTSKOSTEN CREMATIEKOSTEN BRENNER SENNER.
Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende kosten. Koop nooit een Berner Sennenhond zonder stamboom of met een buitenlandse stamboom omdat je niet weet of het een echte Berner Sennenhond wordt met de goede eigenschappen van karakter en uiterlijk. Vooral omdat de Berner Sennen op dit moment een populaire hond is wordt er door malafide fokker onverantwoord gefokt en als U niet oplet wordt U en U hond daarvan de dupe. Het is dus niet verstandig om een Berner Sennenhond te kopen bij een dierenwinkel of via handelaars op het internet ook al zijn die soms goedkoper in aanschaf.
Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe.
Wij zijn de familie van Omme een gezin met drie kinderen en wonen op een boerderij aan de. Wij hebben regelmatig Berner Sennen pups met stamboom beschikbaar van volledig HD en ED vrije ouders. Tevens meerdere prachtige dekreuen beschikbaar ook buitenlandse bloedlijnen. Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier.
Lieve Berner Sennen pups met stamboom Puppy te KoopPuppy te Koop.
Lieve Berner Sennen pups met stamboom. Lieve Berner Sennen pups geboren op 15-10-2016. 6 Reutjes 4 Teefjes. Het gaat om de combinatie van. Hilary v/d Bernerwereld Joey de Zandvijver. Allebei hebben ze HD A en zijn ED vrij. De pups zullen worden ingeënt ontwormd en gechipt. De pups zijn in bezit van een stamboom en worden op DNA getest door raad van beheer. Alleen nog Reutjes beschikbaar.
De Laarbeekhoeve berner sennen kopen berner Sennen pups kopen berner sennen pup kopen.
Valt u op hun fantastische karakter? Dat is een prima reden om een Berner Sennen pup te kopen. Het zijn lieve zorgzame en trouwe honden. Ook voor kinderen zijn het geweldige dieren. Maar misschien valt u wel als een blok op hun uiterlijk? Dat kan natuurlijk ook. Zowel de jonkies als de volwassen dieren hebben namelijk een fantastisch uiterlijk. Een Berner Sennen kopen doet u natuurlijk op een vertrouwd adres.
Welkom Bij Berner Sennen Kennel Inne Zantj Limburg Berner sennen kennel inne zantj.
Lizzy is vandaag bevallen van 3 prachtige pups moeder en kids maken het goed! on woensdag 15 oktober 2014 2116. Wij verwachten rond 7 november pups van Lizzy en rond 17 november pups van Jana! Alle puppies hebben een baasje gevonden! on woensdag 30 juli 2014 0253. Alle puppies hebben een baasje gevonden! Zo worden wij groot! on woensdag 09 juli 2014 2318. on maandag 30 juni 2014 1945. on dinsdag 24 juni 2014 1425.

Contacteer ons