Resultaten voor berner sennen pups

 
berner sennen pups
Home Penny van Berkum.
7588 PB Beuningen Twente. 0541 55 23 55. Mijn naam is Penny van Berkum-Scholten.
Berner Sennen Pups Klein Alpenhof.
T 0342-418239 / 06-40201498. Onze Berner Sennen Pups. Omdat Berner Sennenhonden gevoelig zijn voor het ontwikkelen van heupdysplasie en elleboogdysplasie fokken wij alleen met HD-A gekeurde en ED-vrije reuen en teven aangezien de afwijkingen deels erfelijk bepaald zijn. De teven die we willen laten dekken en reuen waarmee gedekt wordt worden dan ook eerst beoordeeld door de Raad van Beheer. Wij hebben onze eigen dekreu maar kunnen ook op zoek gaan naar een andere geschikte dekreu met een goede bloedlijn. Als de teef dragend is kunnen we de pups na ongeveer negen weken verwachten.
Berner Sennen Fokkers in Noord-Holland BernerSennenPuppies.NL.
Uit de Groote Buurt. Van t Berner Huys.
Royal Canin Berner Sennenhond Producten.
Vanaf 1902 werd dit ras tentoongesteld. Een rasstandaard werd voor het eerst in 1907 gepubliceerd. In 1949 werd bloed van de Newfoundlander in het Berner Sennen ras gebracht. Hij is de bekendste van de Zwitserse Sennenhonden. In 1990 is de Berner Sennenhond gekruist met de Labrador daaruit ontstond de Boulab een nieuw ras dat nog steeds in ontwikkeling is. Andere rasnamen Bernese Mountain Dog Berner Sennenhond. Uiterlijke kenmerken van de Berner Sennenhond. Vee en schapenhoeder voornamelijk groot vee. Waakhond politiehond trekhond van lichte wagens. Berghonden en Zwitserse Sennenhonden. Het karakter van de Berner Sennenhond. De Berner Sennenhond is evenwichtig en vredelievend. Hij heeft een gehoorzaam temperament groot weerstandsvermogen en een goed karakter.
Welkom bij vom Dürrbächler Wald.
Toen later de mogelijkheid zich voordeed om zelf een grote hond te nemen was de raskeuze voor mij dan ook eenvoudig Een Berner Sennen! Mijn 1e Berner werd Famous Benn van de Buut Vrij Hoeve van fokker Terry Oudshoorn. Na lang zoeken koos ik bewust voor dit kennel. Hier vond ik namelijk een lijn van ouderdieren die gezond waren en veel lang leven op de stambomen hadden. Dit vond ik erg belangrijk en bovendien waren de karakters van de aanwezige Berners allen vriendelijk en vrij. Benn is een super lieve trouwe goedsul en een echte vriend. Eens een Berner altijd een Berner. Mijn kennelnaam is Vom Dürrbächler Wald.
Berner Sennen pup kopen Klein Alpenhof.
Een gezonde Berner Sennen pup kopen doet u dus bij Klein Alpenhof. Garantie bij een Berner Sennen pup kopen. Gaat u een Berner Sennen pup kopen? Wij leveren al onze pups af met een paspoort en een gezondheidsverklaring. Maar we gaan nog verder u krijgt bij ons een koopovereenkomst waarin staat dat als er problemen ontstaan in het 1e levensjaar met heupen en ellebogen dan zorgen wij voor een nette tegemoetkoming. Kom langs en vraag naar de voorwaarden. Zaterdag 17 juni Op dit moment geen pups meer beschikbaar. Alle pups hebben een nieuw baasje gevonden. Nu geen pups meer beschikbaar. Vrijdag 21 april WEER PUPS GEBOREN!
Kennel The Barking Bunch het Berner Sennen informatie en advies centrum.
Kennel THE BARKING BUNCH het BERNER SENNEN adviescentrum voor alle informatie over de Berners Over gezondheid fokken puppies gedrag en karakter neem eerst contact op met ons voordat je gaat kopen! Bernese mountain dogs from kennel the Barking Bunchinformation and pictures of Berner Sennenhonden
Puppyplaats.nl Berner Sennenhond pups aangeboden.
Het nest bestaat uit 3 teefjes waarvan één gereserveerd en 4 reutjes waarvan één gereserveerd. Ze krijgen een paspoort chip enting en worden ontwormd. De vader van de puppies i. BERNER SENNEN PUPS Onze Berner Sennen pups zijn geboren op 1 mei 2017. Het nest bestaat uit. BERNER SENNEN PUPS Onze Berner Sennen pups zijn geboren op 1 mei 2017. Het nest bestaat uit 3 teefjes waarvan één gereserveerd en 4 reutjes waarva. berner sennen pupjes beschikbaar. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.
Berner Sennen Kennel Fan't Moune Ein / Puppy's.
Copyright c G.Bleeker Berner Sennen Kennel Fant Moune Ein. Wij streven erna om zoveel mogelijk het ouderwetse laagstaande type Berner Sennenhond te fokken. Ook leeftijd gezondheid en karakter heeft bij ons een hoge prioriteit.
Bernersennen pup van de Eldanimo.
Kennel Eldanimo Kennel Eldanimo. Wij zijn de familie van Ee. Samen met mijn man en kinderen wonen wij in het bosrijke Stroe. Hier hebben wij onze Berner Sennen kennel de Eldanimo. De kennel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij vinden de Berner Sennen een fantastische hond en beleven enorm veel plezier aan deze honden. Inmiddels zijn we een gediplomeerd Berner Sennen kennel. Wij zijn een kleine kennel en kiezen hier bewust voor zodat de honden de aandacht kunnen krijgen die ze vragen en verdienen. Kijk gerust verder op onze site. Als u vragen of opmerkingen heeft mail dit dan gerust. U krijgt altijd bericht. Bekijk het laatste nieuws of neem een kijkje bij onze Benners.
Berner Sennen pups Kennel de Laarbeekhoeve.
De Berner pup is een erg leuke knuffel hond. Door de driekleur lijkt hij op een beertje. Ze zijn ontzettend lief en kunnen goed met kinderen overweg. Wanneer de pups 4 weken oud zijn kunt u bij ons langskomen om de pups te bewonderen en eventueel te reserveren. Als de pups 6 weken oud zijn komt onze vaste dierenarts. Hij geeft de pups een identificatie door middel van een microchip. Ook krijgen ze dan de benodigde inentingen. Bij ons worden alle pups ingeënt tegen de Hondenziekte en Parvo.

Contacteer ons