Op zoek naar berner sennen pups?

 
berner sennen pups
Home Penny van Berkum.
7588 PB Beuningen Twente. 0541 55 23 55. Mijn naam is Penny van Berkum-Scholten.
Berner Sennen Pups Klein Alpenhof.
T 0342-418239 / 06-40201498. Onze Berner Sennen Pups. Omdat Berner Sennenhonden gevoelig zijn voor het ontwikkelen van heupdysplasie en elleboogdysplasie fokken wij alleen met HD-A gekeurde en ED-vrije reuen en teven aangezien de afwijkingen deels erfelijk bepaald zijn. De teven die we willen laten dekken en reuen waarmee gedekt wordt worden dan ook eerst beoordeeld door de Raad van Beheer. Wij hebben onze eigen dekreu maar kunnen ook op zoek gaan naar een andere geschikte dekreu met een goede bloedlijn. Als de teef dragend is kunnen we de pups na ongeveer negen weken verwachten.
Berner Sennen pups te koop YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Aug 27 2012. Eind juli zijn er bij ons op de boerderij Berner sennen pups geboren. De pups stammen af van erg interessante ouders. De vader is Wingo von Mullers Grund een veel belovende reu die geïmporteerd is uit Duitslandzoon van Luxemburgs Kampioen Figobrit van't Maroyke. De moeder is Ambers Angel from forest hoeve. Al met al een bijzonder mooie bloedlijn met diverse Europese bloedlijnen. Gezondheid van de pups vinden wij erg belangrijk zowel vader als moeder zijn geröntgend op heup en elleboog. HD A en ED vrij.
Berner Sennenhond kennels in Nederland Doggo.nl.
Achtste Wijk 2A 8413 NM Oudehorne. Newfoundlanders en Berner Sennenhonden. Vinkelsestraat 6 5248 NN Rosmalen. Lieve Berner Sennen pups met stamboom. Hopeseweg 18 3925 KT Scherpenzeel. Fokker Berner Sennenhond aangesloten bij de rasverenigingen. Irenestraat 62 4711 SC Sint-Willebrord. Wij zijn de familie Mateijsen en liefhebbers van het Berner Sennen ras. Kennel de Angeli Hoeve. Weegbreestraat 69 3765 XB Soest. Wij zijn een kleinschalige maar officiële hobby fokkerij van Berner Sennenhonden in het midden van Nederland. Bruynisstraat 4 4005 GP Tiel. Kennel van de Malpieheide.
Berner Sennen pup kopen Klein Alpenhof.
Een gezonde Berner Sennen pup kopen doet u dus bij Klein Alpenhof. Garantie bij een Berner Sennen pup kopen. Gaat u een Berner Sennen pup kopen? Wij leveren al onze pups af met een paspoort en een gezondheidsverklaring. Maar we gaan nog verder u krijgt bij ons een koopovereenkomst waarin staat dat als er problemen ontstaan in het 1e levensjaar met heupen en ellebogen dan zorgen wij voor een nette tegemoetkoming. Kom langs en vraag naar de voorwaarden. Maandag 7 november Voor de reu hebben we inmiddels een goed adres gevonden! Zaterdag 30 april Laatste teefjes gereserveerd! De laatste teefjes van Astor gereserveerd!
Home Berner Sennen Dwingeloo.
Hier willen wij u wat vertellen over onszelf de honden en of we momenteel ook puppy's hebben. We hopen dat u hier wat van opsteekt en dat u hier zo nu en dan eens zult kijken. Groeten van de Familie van den Berg.
bijtgedrag Berner Sennen HondenForum.
07 januari 2012 om 1403 wijzigen quote 0. Ik heb een Berner Sennen pup van bijna 5 maanden. Heel vervelend is zijn bijtgedrag. Buiten loopt hij constant aan zijn riem te trekken. Af en toe krijgt hij een agressieve aanval en bijt dan in alles wat los en vast zit. Hij heeft al heel wat jassen van mij vernield.
Bernersennen pup van de Eldanimo.
Kennel Eldanimo Kennel Eldanimo. Wij zijn de familie van Ee. Samen met mijn man en kinderen wonen wij op een boerderij in het bosrijke Stroe. Hier hebben wij onze Berner Sennen kennel de Eldanimo. De kennel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij vinden de Berner Sennen een fantastische hond en beleven enorm veel plezier aan deze honden. Inmiddels zijn we een gediplomeerd Berner Sennen kennel. Wij zijn een kleine kennel en kiezen hier bewust voor zodat de honden de aandacht kunnen krijgen die ze vragen en verdienen. Kijk gerust verder op onze site. Als u vragen of opmerkingen heeft mail dit dan gerust. U krijgt altijd bericht.
Berner Sennen kennel Van t Elisahof.
Berner sennen kennel Van t Elisahof. Er zijn pups beschikbaar en op komst reserveren is mogelijk. Van t Elisahof Berner Sennen hondenkennel. Ik ben Bianca Bankers ik heb 2 kinderen Lies en Rinus. Al vroeg ben ik in contact gekomen met dieren en zou ook niet anders meer willen. Een aantal jaren geleden hebben we onze eerste berner sennenhond aangeschaft. Het leek ons een eerlijke en lieve gezinshond. Onze gedachte zijn bevestigt. We zouden ook niet meer zonder kunnen.
BERNER SENNEN ONDERHOUDSKOSTEN BERNER SENNER PUPPIES KOSTEN DIERENARTSKOSTEN CREMATIEKOSTEN BRENNER SENNER.
Vooral omdat de Berner Sennen op dit moment een populaire hond is wordt er door malafide fokker onverantwoord gefokt en als U niet oplet wordt U en U hond daarvan de dupe. Het is dus niet verstandig om een Berner Sennenhond te kopen bij een dierenwinkel of via handelaars op het internet ook al zijn die soms goedkoper in aanschaf. Deze honden hebben geen stamboom omdat dat een van de voorouders een erfelijk gebrek of karakter afwijking heeft.
Berner Sennen pups Kennel de Laarbeekhoeve.
De Berner pup is een erg leuke knuffel hond. Door de driekleur lijkt hij op een beertje. Ze zijn ontzettend lief en kunnen goed met kinderen overweg. Wanneer de pups 4 weken oud zijn kunt u bij ons langskomen om de pups te bewonderen en eventueel te reserveren. Als de pups 6 weken oud zijn komt onze vaste dierenarts. Hij geeft de pups een identificatie door middel van een microchip. Ook krijgen ze dan de benodigde inentingen. Bij ons worden alle pups ingeënt tegen de Hondenziekte en Parvo.

Contacteer ons