Meer resultaten voor border collie pups te koop

 
border collie pups te koop
Border collie Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Border collie pups gezocht.
Ik ben nu aan het rond kijken naar een border collie pup ik wil geen andere hond als een border. Weet iemand waar ik goede border collie pups kan vinden. Heb zelf ook rond gezocht en ben aan het kijken bij BCCN voor nestjes. De hond die ik had kwam van een werklijn en heb vandaag gekeken bij een kennel forever clever die hadden een nestje van een week oud. Dit is wel een showlijn ik wil er geen shows mee lopen maar lekker mee kunnen sporten behendigheid of fly ball net waar hij zin in heeft. Kan iemand mij helpen? Heeft iemand ook ervaring met forever clever en kan me daar iets meer over vertellen?
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders.
20 maart zijn de pups geboren van Bracken x Grimm twee teven en twee reuen. Allen pups zijn inmiddels gereserveerd. De pups van d Ambrises Etke x Finnick zijn 1 april geboren. Twee reuen en vijf teven allen driekleur langhaar. Bij belangstelling neem telefonisch contact met ons op 0592-231294. Al onze pups zijn voorzien van een NHSB stamboom. zijn gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer.
Border Collie Club Nederland.
Alle puppy's in deze lijst voldoen aan de richtlijnen van de BCCN. Neem voor eventuele andere nesten die bij een fokker aanwezig zijn en niet op deze lijst staan contact op met de pupbemiddeling. Gebruik voor het aanmelden van de puppies het Aanmeldingsformulier Pupbemiddeling Alleen bij pupbemiddeling. Voor iedere aanmelding inclusief herhalingsnesten is het formulier verplicht. Lees ook het Reglement Pupbemiddeling en Herplaatsing. Puppy's staan op deze lijst tot de leeftijd van 3 maanden is bereikt. Bent u op zoek naar informatie voor uw eerste Border Collie? Lees dit artikel eerst.
Border Collie pups te koop pup kopen.
Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele leuke Border Collie pups te koop. De Border Collie pups kunnen thuis worden geleverd. De Border Collie pups zijn gevaccineerd gechipt en geregistreerd. Origine van de Border Collie pups in onze kennel. De Border Collie pups zijn afkomstig van. een Belgische kleinschalige professionele kennel. een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u. Tel 32 2 466 50 44.
Border collie pups te koop te koop pups border collie border collie.
013 29 36 13. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor blue merle red merle. Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang glanzend haar.
Mooie border collie pups met stamboom Puppies Doggy.net.
Mooie border collie pups met stamboom. Uit de volgende combinatie die wij met zorg uit gekozen hebben zijn 7 prachtige pups geboren. KALEIGH'S JOLLIFICATION x BEACH BABE OF CLAN MIPHYDES. De moederhond is actief in de agility en flyball wat zij erg goed doet en in huis is het een fijne rustige hond. Zij heeft de kleur blauw/wit. De Vaderhond is zeer succesvol op shows en behaald vele U uitmuntend wat het hoogste resultaat is.
Border Collie Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Prijs Niet van toepassing. 3.232 keer bekeken Status Actief. Border collie te koop. Al onze border collie pups zijn inge├źnt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. Elke border collie pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondhe idsgarantie! Onze border collie dekreu Bleu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van Lionheart Photographics en zijn dus wettelijk beschermd.
Border Collies Pups.
Alle gezondheidsuitslagen van onze honden zijn te vinden op hun individuele stamboompagina's. Mede gebaseerd op deze resultaten hopen wij met elke geplande combinatie het ideaalbeeld zoals wij dat zien voor de Border Collie zo goed mogelijk na te kunnen streven een goed gezonde hond met een super werkvermogen geschikt voor elke vorm van sport/werk en dito karakter en als bonus dan ook nog met een aantrekkelijk uiterlijk. Wij verkopen uit principe geen Border Collies alleen als gezins en/of showhond wij verwachten van de nieuwe eigenaar dat hij/zij zich realiseert dat de Border Collie een werkhond pur sang is en rekenen er volledig op dat er met de hond op wat voor manier dan ook mee gewerkt danwel gesport wordt.
Border collie te koop Honden Koopjeskrant.be.
Border collie halflangharig europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. 550 Gits Dierenshop Schellens Bvba. Border collie europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd ontwormd raszuiver. Border collie europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
pups te koop Koopjeskrant.be.
Border collie europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Border collie europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Diest Border collie pups. Border collie halflangharig europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.

Contacteer ons