Meer resultaten voor bull terrier pups

 
bull terrier pups
WELKOM!
Zo zijn wij naast lid van de Nederlandse Staffordshire Bull Terrier Club lid van diverse buitenlandse Staffordshire Bull Terrier clubs en bezoeken wij shows en indien mogelijk fokkers in het buitenland. Te en proberen wij een paar maal per jaar de oversteek over het kanaal te maken richting Groot Brittanníë de bakermat van ons ras. Onze honden zijn onze huisgenoten en zo gaan we ook met ze om! Als wij puppies hebben dan gaan wij ervan uit dat onze puppies naar mensen gaan die hun Staffjoy's een leven lang een goed tehuis bieden. Photo graphic gemaakt door Stefan Vos van SteraDesign.
Kingsfarm's Bull Terriers.
Ik geef ze nu 3x vast voedsel per dag Bertie houd het wel in de gaten. Ze vond de visite niet erg en vind alles ok. Wel kijkt ze wat er met de pups gebeurd. De pups stoeien met elkaar als ze wakker zijn maar dit duurt echt niet langer dan 10 minuten dan zijn ze weer vertrokken. Soms ben ik wat hondjes kwijt dan zitten ze op de bank bij mijn dochters. Puppy week 3 dag 18. gepubliceerd op 21 februari 2015 om 1629. Normaal zit ik dit weekend in Engeland Coventry voor de Trophy-show dat is op het moment niet mogelijk.
bullterrier pup HondenForum.
11 januari 2012 om 0912 wijzigen. ga naar de bull terrier ras vereniging toe en weet je zeker dat je en goede gezonde pup koopt. 11 januari 2012 om 0933 wijzigen. het is super dat je collega een maand vrij is en daarna ook haar werkritme aanpast! Er zijn genoeg mensen die dat niet doen terwijl het wel mogelijk is. als het niet kan is het een ander verhaal. Het was misschien wel handiger geweest als ze eerder was begonnen met actie ondernemen.
Staffordshire Bull Terrier Puppy Kopen SBT INFO NL.
Bij aankoop van de Staffordshire Bull Terrier pup dient u kopieën te krijgen van alle gezondheidsuitslagen zowel van de ouderdieren als van de pups. Staffordshire Bull Terrier pups Quinlent Staffordshire Bull Terriers. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen! Hiervoor moeten de Staffordshire Bull Terrier pups ter identificatie rond de leeftijd van 6 a 7 weken een microchip krijgen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Binnen 6 maanden vraagt de fokker de stambomen aan en zal er voor zorgen dat u als eigenaar van een pup de stamboom zo snel mogelijk krijgt. een stamboom is geen garantiecertificaat voor een gezonde lieve en mooie Engelse Stafford. De stamboom heeft een heel andere betekenis.
Urukonda Bull Terriers.
Wij zijn Ans en Marco en wonen in Zevenaar bij Arnhem. Ik heb mijn eerste Bull Terrier gekocht in 1970 bij de Polytelis kennel in Winterswijk. vanaf toen ben ik verliefd geworden op de Bull en daarna zijn er nog vele gevolgd o.a. Bob of Serious Desire uit Hoeven Brabant. Door Ad en Leo zijn we eigenlijk in de show en fokwereld terechtgekomen en daar zijn we nu nog mee bezig met veel plezier. Wij hopen dan ook in de toekomst nog mooie en lieve bullen te fokken. Onze bullen groeien op in huis en tuin. Urukonda is onze kennelnaam en de betekenis daarvan is. IK HEB JE LIEF.
Bullterrier Honden 2dehands.be.
Welkom bij Kennel EL Batidor miniatuur bull terriers Geregistreerd bij de Raad van Beheer Certificaat Dieren E.H.BO Certificaat K.K.1.
Geregistreerd bij de Raad van Beheer. In 1999 hebben wij onze eerste Miniatuur Bull terrier gekocht een reutje Cocopah red eye. en al gauw kwam er een tweede mini bij Miss Magnolia dewi en zo zijn. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini met als doel het ras te verbeteren en het belangrijkste niet te vergeten. de gezondheid en het karakter van de mini. Wij zijn een hobby kennel en fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig gekozen lijnen. Al onze minis leven in huiselijke omgeving daar waar de pups ook op groeien.
Seasidebullys-Homepage.
Wij zijn lid van de Bull Terrier Rasvereniging Nederland! Wij hebben nog 1 pup beschikbaar.
schattige Bullterrier pups voor beschikbaar Honden.
mannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaar mannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaarmannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaarmannelijke en vrouwelijke Bull terrier pups beschikbaar. mooie blauwe/witte bully pitbull GOEDE DAG.BESTE HONDEN LIEF HEBBERSER ZIJN VIER MOOIE BLAUWE/WITTE BULLY PITBULL TEEFJES GEBOREN OP 5-5-2014.ZE GROEIEN OP IN EEN HUISELIJKE KRING MET TWEE JONGEN KINDEREN EEN VAN 7 EN 13 JAAR OUD EN ER LOPEN NOG TWEE KLEINE HONDJES EN EEN KAT IN HUIS RO.
Home.
WeShootit maakt exclusieve producties betaalbaar! We denken graag met u mee en maken dan samen een succesvolle opname van uw ideeën. WeShootit is creatief professioneel en flexibel. We horen graag van uw plannen! Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2017.
Wij fokken miniatuur bull terriërs in Amsterdam.
Wij zijn Vanessa en Bart en wij wonen met onze 5 miniatuur Bull Terriërs in Hillegom Nederland. Onze mini bulletjes wonen bij ons in huis en gaan graag overal mee naar toe. De mini bullterrier is en sociale hond met een geweldig karakter. Als wij een nestje plannen steken wij veel tijd in het vinden van een goede combinatie. Gezondheid karakter en een ras typische miniatuur bull terriër staat voor ons voorop het ras in stand houden en verbeteren is ons doel.

Contacteer ons