Resultaten voor cavalier king charles spaniel pups

 
cavalier king charles spaniel pups
Cavalier King Charles Spaniel Honden 2dehands.be.
Cavalier King Charles Spaniel. Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Cavalier King Charles Spaniel puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Maar hij is kleiner zijn gewicht schommelt tussen de 5-9 kg terwijl hij gemiddeld 32-36 cm hoog is. Daardoor neemt hij heel weinig ruimte in beslag hoewel hij geen miniatuurhond is. Voeding Cavalier King Charles Spaniël. Onze Cavalier King Charles Spaniël pups krijgen s'morgens en s'avonds Denkadog diner en s'middags Eukanuba Lamb Rice. Cavalier King Charles Spaniël. Aard Speels extravert lief gemakkelijk karakter. Gemiddelde Levensduur 14 jaar. Schouderhoogte reuen 34-36cm teven 32-34cm. Vacht Helderrood met wit effen rood driekleur black-and-tan met wit black-and-tan. Omgang met kinderen Uitstekend. Omgang met andere honden Heel goed. Leefruimte Goed aangepast aan het leven in een flat maar ook aan een leven buiten. Vachtverzorging Af en toe kammen en borstelen.
Cavalier King Charles Spaniel-kennel From House of Friendship.
En een ras om van te houden. Reeds meer dan veertig jaar zijn wij verslingerd aan de fokkerij van de cavalier king charles spaniel het ras dat door zijn prachtige. eigenschappen tot de meest ideale huis en gezelschapshond gerekend mag worden. Kennel From House of Friendship. Om een wat persoonlijker contact te bewerkstelligen geven we er de voorkeur aan. om u telefonisch te informeren 0596 612946 of 06-10586585. Zo nu en dan hebben we puppies in de hieronder afgebeelde kleuren. v.l.n.r.Blenheim ruby tricolour en Black and tan. Onze pups worden in huiselijke kring geboren en opgevoed waardoor ze uitermate goed gesocialiseerd zijn.
Over ons An Excellent Choice.
Het baasje was op dat moment een ander hondje aan het showen. Ik sprak haar toen aan en vroeg de nodige informatie. Het bleek om het ras Cavalier King Charles Spaniel te gaan ik had er nog nooit van gehoord maar ze waren zo leuk en aandoenlijk. Ik kreeg van deze mevrouw het telefoonnummer van de pupinformatie van de Cavalier Club Nederland. Diezelfde week belde ik nog op. Via de pupinformatie kreeg ik wat folders thuis gestuurd met informatie over het ras en de verschillende kleurslagen. Een typisch nestje Blenheim Puppys. De keuze voor mij was makkelijk ik wilde absoluut een blenheim pup.
Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. Puppy te KoopPuppy te Koop.
Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. 2 meisjes en 3 jongens. We hebben te koop 5 mooie Cavalier King Charles puppies. 2 meisjes en 3 jongens en we zullen zeer triest om te zien hen gaan. De mama is onze mooie familie huisdier ze is een blenheim en kan worden gezien in ons huis. Vader is een driekleur. Ze hebben allemaal hun eigen kleine personages mooie noteringen.
Cavalier king charles spaniel te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cavalier king charles spaniel te koop 34 zoekertjes. Cavalier king charles spaniel pups. De foto's zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht 6 mannelijk 2 vrouwelijk Kleur Blenheim Tricolor Zwart en Tan de pups zijn. Cavalier king charles spaniel. Cavalier king charles spaniel europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd. Cavalier king charles spaniel pups.
Cavalier King Charles Spaniel Pup kopen Fokker Noord-BrabantThe Garden of Beauties.
Het wachten is op de geboorte van het nestje van Sofietje. Zodra deze geboren zijn zal de webcam weer live gaan.
Cavalier King Charles Spaniël puppies te koop Cavalier puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
Controleer zorgvuldig de ogen om tekens van besmetting op te sporen. Oorsprong van de Cavalier King Charles Spaniël. De Cavalier King Charles Spaniël stamt af van de King Charles Spaniël en andere kleine Spaniëls die in vele van de zestiende zeventiende en achttiende eeuwse schilderijen kan worden gezien. Zijn kwekers probeerden om een hond te reproduceren gelijkend op die te zien zijn op portretten vanuit de tijd van Charles II van Engeland. In de jaren 20 bood de Amerikaan Roswell Eldridge prijsgeld tijdens een Cruft's Dog Show in Londen aan om het even welke persoon die een King Charles Spaniëls met lange neuzen tentoonstelt.
Home.
Met heel veel liefde en passie voor dit ras probeer ik zo gezond mogelijk af en toe een nestje pups te fokken. Al onze Cavalier King Charles Spaniel worden al sinds 2004 op onderstaande richtlijnen getest. Een MRI scan op Syringomeylia. Testen op Patella luxatie. Wij van Rachielia vinden de gezondheid het aller belangrijkste en daarom zijn wij van mening dat we al het mogelijke moeten doen om zoveel mogelijke gezondheidsproblemen uit te sluiten in ons fantastisch ras Cavalier King Charles spaniel. De richtlijnen waar Rachielia extra de Cavalier King Charles Spaniel op test zijn. Een DNA test op Curly coat Drye eye syndrome. Een DNA test op Episodic falling.
Cavalier King Charles Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Cavalier King Charles Spaniel kennels in Nederland. From The Marl Surroundings. Luciastraat 24 6191 TC Beek. Wij fokken met de cavalier king charles spaniel. Bomenweg 11d 8305 AV Emmeloord. Cavalier King Charles Spaniël en Barzoi. The Lovely Little Rascal. Kempenland 17 8302 MT Emmeloord. Af en toe hebben wij een nestje Cavalier King Charles Spaniels. Cavalier King Charles Spaniël kennel. Van t Hoogeland Cavaliers. Nijensteinheerd 52 9736 TC Groningen.
cavalier king charles spaniel puppies Bengal's Cavaliers.
Voor u overweegt een Cavalier King Charles Spanil puppy te verwelkomen is het goed u eerst in deze materie en het ras zelf te verdiepen. Een handig beknopt maar overzichtelijk boekje is De Cavalier King Charles Spanil uit de serie Over Dieren. Cavalier King Charles Spanils zijn erfelijk vaak met een aantal aandoeningen belast. Een overzicht van de belangrijkste ziektes vindt u op onze pagina Gezondheid. Fokken met de cavalier is veel meer dan het samenbrengen van een reu en een teef. De vererving van bepaalde erfelijke aandoeningen is niet zo gemakkelijk te achterhalen.

Contacteer ons