Zoeken naar golden retriever kennel

 
golden retriever kennel
Welkom bij Goldenretriever kennel Amor d Oro.
van Spokendam.
Kennel v.h. Aambeeld.
Klik hier voor meer informatie. U bevindt zich hier Home. Welkom bij kennel van t Aambeeld. 6 generaties van het Aambeeld. Op bovenstaande foto staan 6 generaties van het Aambeeld. Op de voorgrond v.l.n.r Anouk 1998 en Vicky Brown 1996. Achter v.l.n.r Sunny 2001 Tooske 2004 Hillary 2007 en Bloom 2010. Veel surfplezier en wellicht tot ziens! Joop en Tineke van de Bijgaart.
Golden of Herderewich.
Neem contact met ons op 0342 750490 info@goldenofherderewich.nl. Welkom op de site van Golden of Herderewich. Mijn naam is Wil Klijn en woon met mijn man Frans in Terschuur gemeente Barneveld gelegen in de Gelderse Vallei aan de rand van de Veluwe samen met onze honden en katten. Ruim 25 jaar geleden is onze liefde voor Golden Retrievers ontstaan. Nu we gepensioneerd zijn hebben we alle tijd en aandacht om een kleinschalige kennel te starten.
GoldenWhites.nl Dit is de website van de Golden Retriever kennel OurGoldenWhites.
Dierenambulance NHZ Dierenambulance Noord-Holland Zuid. Golden Retriever Fokkers Startpagina Golden Retriever Fokkers Wat komt er kijken bij de aanschaf van een Golden Retriever. Kennel Follow Rivers Golden Retriever Kennel Follow Rivers. Kennel Van t Aambeeld Kennel Van t Aambeeld. Kennel van de Kaladene Golden Retriever Kennel in Voorhout ZH.
Home.
Welkom bij de Fields of Gold.
Na jaren twee geweldige huishonden te hebben gehad en een daarvan helaas op 8 jarige leeftijd overleed kwam mijn eerste Golden Retriever Youhri. Mijn lieve maatje is 16 jaar geworden. Door hem heb ik mijn liefde voor dit fantastische ras gekregen. Een jaar na Youhri kwam mijn Woodland Paradise Summer Tess. Zij was het begin van mijn kennel. Tess enkelen van haar nakomelingen er zijn nu al 6 generaties en mijn andere geliefde Goldens kunt u op deze site bewonderen.
Golden Retriever Kennel Solid As A Rock.
Golden Retriever kennel Solid As A Rock. Onze eerste Golden Retriever kwam bij ons wonen in 1993. Jasper was een prachtige hond en voor ons en de kinderen een geweldige huishond. In 2005 moesten wij Jasper helaas laten inslapen. Maar een passie was geboren. Sinds 2005 zijn wij Ab en Wia met veel liefde bezig met onze Golden Retriever kennel. We hebben beiden de opleiding Kynologische Kennis 1 gevolgd. We vinden het heerlijk om met onze Golden Retrievers te trainen Puppytraining Elementaire Gehoorzaamheid A B en C ringtraining etc.
Welkom bij Tribute to Tweedmouth Golden Retrievers.
Welkom bij Golden Retriever kennel Tribute to Tweedmouth. Golden Retrievers voor werk en show. Ons streven is Goldens te fokken die niet alleen mooie plezierige en vrolijke honden voor in huis zijn maar die ook in uiterlijk ruimschoots aan de rasstandaard voldoen. Wij hebben daarbij een speciale voorliefde voor de oorspronkelijke echte warme Golden kleur. Minstens zo belangrijk vinden wij het om scherp op gezondheid te letten. Niet alleen eisen wij goede heup en ooguitslagen bij de ouderdieren maar ook goede uitslagen voor de ellebogen. Verder proberen we zo goed mogelijk andere erfelijke ziektes bij de ouderdieren uit te sluiten.
INDEX 2016.
van Volendam en een kwartier van Amsterdam vandaan. 24 jaar geleden kregen wij onze eerste golden retriever Jillian een geweldige hond die op alle vlakken ons hart stal en een maatje werd voor de rest van haar leven zij liet zien en voelen hoe belangrijk een hond in het menselijke leven wel was en al gauw besloten we er na twee jaar nog een golden bij te nemen dat was New-york een reu tja en toen begon het te kriebelen en namen we een teefje van de fam. Nagel zij verwachten een nest van hun teefje en de zo bekende reu Stanfast Angus. Dit werd onze Dancing Queen.
Corner Brook Golden Retriever Kennel.
German Champion Bundes Sieger 2016. German Club VDH Champion. Valentina v/d Corner Brook. Onze passie is het fokken showen van Golden Retrievers waarbij wij selecteren op karakter gezondheid en exterieur. 0031 0529 467 418.

Contacteer ons