Resultaten voor labrador pups te koop

 
labrador pups te koop
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Bel ons voor meer foto's of info. Op zoek naar een Labrador? Onze puppies zijn geboren! zwarte pups 750 euro Choco bruine. Op zoek naar een Labrador? Onze puppies zijn geboren! zwarte pups 750 euro Choco bruine pups 850 euro Beschikbaar vanaf begin Maart 2017 De. Gezocht labarador pup teefje. Wij zijn op zoek naar nestje die vanaf de eerste week van juli mee naar hun nieuwe baasje mogen. Wij hebben al 1 labrador.reu.gecastereerd. max is nu 25 jaar. Wij willen heel graag een maatje erbij voor onze max. dus verwacht u in mei een nestje neem dan c. Wij zijn op zoek naar nestje die vanaf de eerste week van juli mee naar hun nieuwe baasje mogen.
Labrador Pups Te Koop YouTube.
http//www.labrador-online.be Contact 32 70 220 225 of 32 473 986 078 Labrador Pups Te Koop werd gerealiseerd door het International Quality Breeders Log.
Labrador Retriever kennels Puppies Doggy.net.
Lopende Honden Zweethonden en verwante rassen. niet door de FCI erkende rassen. Kennels voor het volgende ras Labrador Retriever. Hieronder volgt een lijst van kennels voor dit ras. Indien nodig kun je altijd contact met ze opnemen. Wilt u een vermelding op deze pagina? Voeg het ras dan toe aan uw persoonlijke pagina. For Ever Our Joy. Klopt er iets niet? Klopt er iets niet?
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Vraag niet hoe het kan maar geniet er vooral van. Omgekeerd is het zo als u geen tijd heeft om van u Labrador te genieten de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt. Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd.
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
Prachtige labrador pups Te koop Prachtige blonde labrador pups. De pups mogen het nest verlaten. Ze zijn ingeent ontwormd gechipt en nagekeken door de dierenarts. Ouders zijn aanwezig en HD-vrij.Voor meer informatie graag even Email. nestje labrador pups chocolade bruin. nestje labrador pups.chocolade bruin.ze zijn geboren 30-08-2014we hebben 5 reutjes en 2 teefjes.de vader en moeder zijn aanwezig.bij het verlaten van hun nestjezijn ze ontwormdgevaccineerd en gechipt. labrador puppies Ze zijn erg water liefdevolle en familie geori├źnteerd. De leukste onze kinderen omdat de honden zijn dol op kinderen.
Jachthonden.
Aangeboden te koop aangeboden duitse jacht terrier pups. Beide ouders bij mij aanwezig. Ouders worden in gezet voor drukjacht en bouwjacht. voor meer info bel 0623102762.
Binoni.
Alle pups hebben een baasje. De oogjes van Noa en Nicky zijn weer goedgekeurd! Ik fok blonde labrador puppies met een stamboom. De pups worden thuis grootgebracht en gesocialiseerd. De pups zijn te koop en na 8 weken mogen ze het nest verlaten. Ik ben lid van de Nederlandse Labradorvereniging en fok volgens de regels van de vereniging. Ik woon in Borne in Overijssel. We zijn verhuisd van Borne naar Rekken Gelderland. We wonen nu in een boerderij met lekker veel ruimte. De dames hebben nu een eigen speelweide. Hoezo de naam Binoni? Het is geen kennelnaam maar misschien ga ik die nog aanvragen. Vanaf 1 september 2015 mag ik officieel de kennelnaam Binoni's gebruiken! De Bi is van Bikkel de vader van de pups.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Nog 1 zwart teefje beschikbaar. geplaatst op 20 april 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Moeder Venus Williams v.h. Rooise Heikant roepnaam Sjors. Gele en zwarte pups verwacht. Zwarte en bruine pups verwacht. Onyx zoekt ervaren baasje. Gezocht geel teefje pup. Nog 1 zwart teefje beschikbaar. Mocktrial / Mocktrialtraining LKN.
Labrador-pups.
labrador pup bruine labrador pup zachtaardig
Labrador Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.

Contacteer ons