Meer resultaten voor labrador pups te koop

 
labrador pups te koop
Labrador Startpagina Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Labrador Startpagina door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken. Bekijk meer van Labrador Startpagina door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken.
Jachthonden advertenties Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer.
Home Advertenties Jachthonden advertenties. Omschrijving Naam Email Telefoon Datum. TE KOOP Patterdale terriër pups beschikbaar geb. 21-02-17 zowel reuen als teven bruine en zwarte pups. Beide ouders zijn goede jagers en worden in het jachtseizoen wekelijks ingezet voor de bouwjacht en/of drijfjacht op grofwild. bij interesse graag bellen. TE KOOP Aangeboden prachtige zwarte labradorpups uit uitstekende jachtlijnen. Op 22 februari jl. is onze hond Luna moeder geworden van 8 prachtige pups 7 teefjes en 1 reu. Deze pups bieden we aan voor 750 euro. Voor verdere vragen of fotos kunt u mailen met rickvandervoorn@hotmail.com.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
De ouderdieren voldoen ruimschoots aan alle gezondheidseisen van de rasverenigingen. Zwarte labrador pups geboren. geplaatst op 17 maart 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Moeder van het nest is Amy Venus Williams vh Florijntje de vader is Sjors George vd Rooise Heikant. Er zijn nog pups beschikbaar. geplaatst op 8 maart 2017. We verwachten labrador pups rond 21 maart 2017 van moeder Triska en vader Indy v.d. Beide ouder dieren zijn gezond en hebben zeer goede karakters en zijn HD ED en PRA vrij en vrij van oogafwijkingen. De vader is ook EIC Clear HNPK vrij PRA Optigen Normal/Clear.
Labrador Pups Te Koop YouTube.
http//www.labrador-online.be Contact 32 70 220 225 of 32 473 986 078 Labrador Pups Te Koop werd gerealiseerd door het International Quality Breeders Log.
Labrador Retriever puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Vacht Geel leverchocoladekleurig of zwart. Omgang met kinderen Voortreffelijk. Omgang met andere honden Zeer goed. Leefruimte Moet veel bewegen liefst buiten. Vachtverzorging Af en toe borstelen. Alle Labradors die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Vraag niet hoe het kan maar geniet er vooral van. Omgekeerd is het zo als u geen tijd heeft om van u Labrador te genieten de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt. Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd.
Afbeelding Labrador pups te koop.
Labrador pups te koop Labrador pups honden en rashonden labradorpups te koop aangeboden foto afbeelding.
Labrador retriever Woefkesranch.
Labradors zijn energieke honden. Ze kijken uit naar een werkje en uitbundig spelen. Ze hebben veel oefening nodig. Ze zijn grote eters. Dus af en toe wat laten bewegen is nodig om overgewicht te voorkomen. Levensverwachting van de Labrador Retriever. 10 tot 12 jaar. Verzorging van de Labrador Retriever. De vacht heeft eigenlijk geen verzorging nodig. Af en toe eens borstelen bevordert de relatie tussen u en de hond. Zij genieten ervan af en toe geborsteld te worden. Na een wandeling in de regen of een zwemmenbeurt met een badhanddoek goed afdrogen. Als de labradorvacht vuil geworden is door een wandeling in de natuur dan wast u de hond best af met een natte handdoek en wrijft u hem vervolgens droog. Geef uw labrador geen geval onnodig een bad.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.
Labrador-pups.
Kijk op facebook bij Pups van Zyfra voor de actuele stand van zaken. Onze pups worden te koop aangeboden met volledige stamboom en/of stamboom gegevens van beide ouderdieren gechipped en met alle gebruikelijke/verplichte inentingen etc. De pups groeien bij ons op in een huiselijke omgeving tevens zijn ze al snel in kontakt met de gast-honden van ons dierenpension. Ze socialiseren dus optimaal met mensen en dieren! U bent natuurlijk altijd welkom om op afspraak te komen kijken naar teefje en pups. Neem voor informatie contact met ons op telefoonnr 0653 614 253 Ineke. Voorgaande nestjes van Boerderij de Bries.
Labrador Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons