Resultaten voor labrador pups te koop

 
labrador pups te koop
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Wij houden u op de hoogte omtrent ontwikkeling gekozen pup mv foto's en bent u welk. choco labrador pups te koop pups groeien op op een boerderij. pups zijn nu 1 week oud. choco labrador pups te koop pups groeien op op een boerderij. pups zijn nu 1 week oud. hoe mooi om vanaf nu je pup te zien opgroeien ipv uitkiezen als z. Golden Retriever puppies for sale born 7 April 2017.
Jachthonden.
Aangeboden te koop aangeboden duitse jacht terrier pups. Beide ouders bij mij aanwezig. Ouders worden in gezet voor drukjacht en bouwjacht. voor meer info bel 0623102762.
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
Prachtige labrador pups Te koop Prachtige blonde labrador pups. De pups mogen het nest verlaten. Ze zijn ingeent ontwormd gechipt en nagekeken door de dierenarts. Ouders zijn aanwezig en HD-vrij.Voor meer informatie graag even Email. nestje labrador pups chocolade bruin. nestje labrador pups.chocolade bruin.ze zijn geboren 30-08-2014we hebben 5 reutjes en 2 teefjes.de vader en moeder zijn aanwezig.bij het verlaten van hun nestjezijn ze ontwormdgevaccineerd en gechipt. labrador puppies Ze zijn erg water liefdevolle en familie georiënteerd. De leukste onze kinderen omdat de honden zijn dol op kinderen.
Jachthonden advertenties Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer.
TE KOOP Engelse Labrador pups. Pups zijn met stamboom en geboren op 28-4-17. Beide ouders wordt mee gejaagd. VERWACHT Deze twee uitstekend jagende fijne Engelse Springer Spaniëls verwachten rond 6 mei een nestje pubs. Allebei de honden hebben veel jachtpassie en jachtaanleg ik verwacht dan ook veel van de pubs.Het teefje is de zwart witte hond. GEVRAAGD Gezocht bruine labrador pup uit jachtlijn teef. VERWACHT DSL pups in JuniVader Clubmatchwinner en Ned.Kamp. en Nimrod deelnemer in 2015 was toen 3 j.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Ons maatje is een tweejarige bruine grappenmaker. We wonen buiten grote omsloten tuin ruimte om te spelen sloten in de buurt om in te plonzen een bos om in te racen. geplaatst op 8 juni 2017. We hebben een nestje pups van Oxalis v. t Bovenveen Klaver en Leannanalba Droigheann Moon. Er zijn 7 teefjes en 2 reutjes geboren. Moon is de Nimrodwinnaar van 2015. Klaver heeft een KNJV B-diploma. Zwarte en blonde pups. geplaatst op 7 juni 2017. Wij verwachten begin juli uit een mooie combinatie blonde en zwarte pups.
Labrador Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft. Om die te krijgen zult u elke dag gedurende het hele leven van de hond voldoende tijd voor hem moeten vrijmaken. Dat betekent 1 à 2 uur per dag met hem bezig zijn en dat 12 tot 14 jaar lang. Heeft u daar tijd voor? Als ze de kans krijgen duiken ze in iedere prutsloot of modderplas.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Old Changed Way's Labradors. Oude Wisselseweg 23 8162 HH Epe. Wij zijn fokker van de labrador retriever en beleven veel plezier aan de nestperiode van de labrador pups. Julianalaan 34 3851 RC Ermelo. Fokken van Labradors uit de best gekwalificeerde Britse werklijnen voor de jacht en de wedstrijdsport. Legggelerstraat 1 7991 TB Geeuwenbrug. Brunel 9 5667 AP Geldrop. Van het Kelownahof is een kleine Labrador kennel in Geldrop nabij Eindhoven. Krutzerveld 6 6271 BZ Gulpen. Wij fokken gemiddeld 3 a 4 nesten per jaar. Inmiddels hebben wij de 5e generatie eigen fok. Labradorkennel of Blissful Hills.
Labrador-pups.
labrador pup bruine labrador pup zachtaardig
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.

Contacteer ons