Meer resultaten voor labrador pups

 
labrador pups
Labrador Retriever Eikehof Eikehof.
prachtige zwarte labrador pups beide ouders zijn aanwezig. er zijn nog enkele reutjes beschikbaar prijs is 500 euro. eind februari geboren de pups mogen eind april het nest verlaten. De pups worden gevaccineerd gechipt en verschillende keren ontwormd. mooie blonde labrador pups beschikbaar uit verschillende nestjes beide ouders zijn steeds bij ons aanwezig. nog teefjes geboren eind februari prijs 550 euro en reutjes geboren eind januari 450 euro geboren eind februari 500 euro.
Over ons.
Een lief intelligent waakzaam speelse labrador die urenlang kan ravotten in de tuin genieten van lange wandelingen met haar moeder PEPPER en Oma BELLA. We hebben samen met haar 2 nestjes met pups groot mogen brengen wat lief en vertederend genieten deden we. Onze eerste Buck is 10 jaar geworden. We konden niet lang zonder hond ondanks ons drukke gezinnetje met 3 kleine kinderen en werd er snel en overwogen besloten om weer te gaan voor een 2e labrador in 1995 kwam onze tweede BUCK. Een heerlijke gezinshond die prima paste in onze gezinssituatie.
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie lieve betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen. Als de pups zeven tot acht weken oud zijn zijn ze groot genoeg om naar hun nieuwe baas of bazin te gaan. Misschien wel naar u!
Labrador pups Honden.
Aantal keer bekeken 800. stuur bericht over Labrador pups. Dien een klacht in. Dien een klacht in. Meer Retrievers en Labradors Puppies.
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Labrador pups video.wmv YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Nov 18 2011. Labrador pups te koop. Labrador pups reutjes en teefjes te koop. Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het hezehof heesstraat 110 te lummen 3560. Wij zijn elke dag open van 10u tot 19u. In het weekend en op feestdagen van 10u tot 17u. Voor meer info 013/293613. Voor meer foto's en video's www.hezehofkennel.be. Show more Show less. Comments are disabled for this video.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons