Op zoek naar labrador pups?

 
labrador pups
Over ons.
Een lief intelligent waakzaam speelse labrador die urenlang kan ravotten in de tuin genieten van lange wandelingen met haar moeder PEPPER en Oma BELLA. We hebben samen met haar 2 nestjes met pups groot mogen brengen wat lief en vertederend genieten deden we. Onze eerste Buck is 10 jaar geworden. We konden niet lang zonder hond ondanks ons drukke gezinnetje met 3 kleine kinderen en werd er snel en overwogen besloten om weer te gaan voor een 2e labrador in 1995 kwam onze tweede BUCK. Een heerlijke gezinshond die prima paste in onze gezinssituatie.
bruine labrador pups verwacht.
Uit de combinatie van onze bruine teef Norma Britt v. t Klaphek en de reu Coco Loco's Gimmick verwachten wij rond het weekend van Pasen bruine labrador pups. Zowel de reu als de teef voldoen aan de fokeisen van de NLV waar we ook lid van zijn.
Home.
Op 19 juni heeft Phoebe 5 pups gekregen. Op 18 juni heeft Pip 8 pups gekregen. Er zijn alleen nog reutjes beschikbaar. Kijk bij pups om de nestjes te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging.
Wahnahnish Labradors.
Labrador kennel Wahnahnish.
Veiligheidscontrole nodig.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups geboren van Britt x BB. GEBOREN pups Britt en BB. Op 8 Juli zijn bij ons 6 mooie bruine en zwarte labradorpups geboren. De moeder is Britt een zeer lieve aanhankelijke en hele zachtaardige hond. De vader is de hele mooie en super lieve reu BB Heartbreaker of Bohemia Bras N.H.S.B.2888294. Hij heeft meerdere keren een uitmuntend gescoord op de shows. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Budilium Hof Labradors Karakteristieke gezonde en actieve Labradors.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen Pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Finn Labradorpups van Finn.
17 januari is Finn gedekt door Twain Devonshires The Real mc Coy. Op 19 maart zijn er 8 pups geboren. 1 blonde en 3 zwarte teven. 2 blonde en 2 zwarte reuen. Finn is de dochter van onze Mees. Met Mees hebben we 1 nest gehad en we hebben Finn uit dit nest gehouden. Nu krijgen we hopelijk ons tweede nestje nu met Finn. Finn is een geweldige hond en vindt het leuk om voor ons te werken. Ze is dol op dummy's en ze heeft afgelopen jaar haar jachtdiploma C gehaald. In de ring heeft ze meerderere keren een zg gehaald. Een netstje van Finn zou helemaal te gek zijn.

Contacteer ons