Op zoek naar schnauzer pups?

 
schnauzer pups
Dwergschnauzer Pups te koop Wij hebben nog enkele dwergschnauzer Pups zowel reutjes als teefjes.
uit de combinatie van. Vaderhond Fredo Jente V D'N Oppasser. Moederhond Chica-trusty van d'n botterpot. Wij hebben weer Dwergschnauzer pups te koop. Eind maart zullen de pups geboren worden. Deze pups mogen zo rond de laatste week van mei van de moeder af. Wij zorgen dat de pups dan ontwormt zijn worden gechipt door de raad van beheer en zijn krijgen een Europees paspoort. De pups hebben een uitstekende stamboom. De vaderhond heeft diverse prijzen behaald. Indien u interesse heeft kunt u een pup reserveren. Bel voor meer informatie naar Sandra 06-33801816 of 06-38084142. of stuur een mail naar doglux@live.nl.
navigatie.
Bovendien veel fokkers zijn hier niet en een nieuwe bloedlijn hebben we dus hard nodig. Wij zijn lid van de Nederlandse Schnauzer Club en de. Amerikaanse Miniature Schnauzer Club. Heeft u vragen of wilt u reageren stuur ons een e-mail. Bedankt voor uw bezoek.
Geboorteberichten Nederlandse Schnauzer Club Riesenschnauzer Schnauzervereniging.
2 reuen en 3 teven. Alle pups zijn besproken. Reu Dj-bib v dn Oppasser. Teef Cerna seda v.d. De Nederlandse Schnauzer Club stelt zich tot doel het bevorderen van de liefhebberij voor en het fokken van de raszuivere Schnauzer in alle variëteiten in Nederland. Wij doen dit in overeenstemming met de door onze vereniging gemaakte statuten en de voorschriften van de F.C.I. 5 juni 2017 2de Pinksterdag. Voorjaarswandeling Lage Bergse Bos in Bergschenhoek. Informatie vindt u op de evenementenagenda! De Schnauzer familie dag gaat NIET door dit jaar. In 2018 zal deze weer gehouden worden verdere informatie volgt nog. Hoeverdijk 103 5556 VN Valkenswaard Nederland. 31 40 206 8990.
Puppyplaats.nl Schnauzer pups aangeboden.
Beste Dwerg Schnauzer Liefhebbers Bent u op zoek naar een klein gezinshondje die lief en speels zijn dan bent u hier goed De pups zijn goed gesocialiseerd gewend aan kinderen en andere huisdieren. De pups eten en drinken al zelfstandig en zijn dan ook klaa. Beste Dwerg Schnauzer Liefhebbers Bent u op zoek naar een klein gezinshondje die lief en sp.
Schnauzer pups te koop te koop schnauzer pups schnauzer te koop.
013 29 36 13. Schnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop. Dwergschnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop in kennel het Hezehof. Bekijk hier onze dwergschnauzer pups te koop op video. Schnauzer pups reutjes en teefjes. Een Schnauzer pup wordt als volwassen schnauzer hond ongeveer 32 centimeter groot. Dit zijn de dwergschnauzers en het is dit formaat van pups die nu te koop zijn in onze hezehofkennel. Er bestaat ook de Middenslagschnauzer. Deze schnauzer hondjes worden ongeveer 50 centimeter groot. Het grootste formaat is de Riesenschnauzer die 70 centimeter groot wordt.
Schnauzer kopen schnauzervereniging.nl.
Voor deskundig advies over de aankoop het houden opvoeden en fokken van Schnauzers en voor informatie over beschikbare pups en dekmeldingen van bij de VSFL aangesloten fokkers kunt u dagelijks contact opnemen met. Telefoon 06-40359891 of Email pupinformatie@schnauzervereniging.nl. Rasstandaard van alle variëteiten.
schnauzer-pups Nederlandse Schnauzer Club Riesenschnauzer Schnauzervereniging.
Mededelingen Nederlandse Schnauzer Club. Mededelingen Raad van Beheer. Schnauzer van de maand. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Schnauzer pups wilt u zich eerst goed informeren. Gelukkig weet de Nederlandse Schnauzer Club alles over deze fantastische hond. Wat voor variëteit Schnauzer puppies wilt u kopen? Er bestaan 3 variëteiten de Dwergschnauzer de Middenslagschnauzer en de Riesenschnauzer. Meer over de specifieke lichaam en gedragskenmerken van uw favoriete Schnauzer pup treft u aan onder het kopje rasstandaarden. Voor praktische informatie over het kopen van een Schnauzer surft u naar Schnauzer kopen.

Contacteer ons