Op zoek naar schnauzer pups?

 
schnauzer pups
Dwergschnauzer pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Wij kweken en verkopen gevaccineerde Schnauzer pups met garantie met paspoort. Wij hebben nu een mooi nestje Schnauzer pups te koop in onze kennel.
Dwergschnauzer Pups Zwart/zilver te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Prijs Nader overeen te komen. 23.169 keer bekeken Status Actief. minder dan 1 jaar. In de zomer van 2015 verwachten wij weer pups! Onze pups krijgen een stamboom worden ingeent volledig ontwormd. op een verantwoorde wijze gesocialiseerd en indien nodig een hondenleven lang advies op het gebied van gedrag en vachtverzorging. Wel willen wij eerst persoonlijk kennis maken alvorens een pup toe te zeggen.
Schnauzer Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Schnauzer kopen schnauzervereniging.nl.
Voor deskundig advies over de aankoop het houden opvoeden en fokken van Schnauzers en voor informatie over beschikbare pups en dekmeldingen van bij de VSFL aangesloten fokkers kunt u dagelijks contact opnemen met. Telefoon 06-40359891 of Email pupinformatie@schnauzervereniging.nl. Rasstandaard van alle variƫteiten.
Dwergschnauzer Pups te koop Wij hebben nog enkele dwergschnauzer Pups zowel reutjes als teefjes.
uit de combinatie van. Vaderhond Fredo Jente V D'N Oppasser. Moederhond Chica-trusty van d'n botterpot. Wij hebben weer Dwergschnauzer pups te koop. Eind maart zullen de pups geboren worden. Deze pups mogen zo rond de laatste week van mei van de moeder af. Wij zorgen dat de pups dan ontwormt zijn worden gechipt door de raad van beheer en zijn krijgen een Europees paspoort. De pups hebben een uitstekende stamboom. De vaderhond heeft diverse prijzen behaald. Indien u interesse heeft kunt u een pup reserveren. Bel voor meer informatie naar Sandra 06-33801816 of 06-38084142. of stuur een mail naar doglux@live.nl.
navigatie.
Bovendien veel fokkers zijn hier niet en een nieuwe bloedlijn hebben we dus hard nodig. Wij zijn lid van de Nederlandse Schnauzer Club en de. Amerikaanse Miniature Schnauzer Club. Heeft u vragen of wilt u reageren stuur ons een e-mail. Bedankt voor uw bezoek.
Of Dutch Spirit Riesenschnauzer Dwergschnauzerkennel.
Waarbij wij de best mogelijke combinatie van schoonheid karakter en gezondheid nastreven. Al onze pups zijn gefokt uit verantwoorde combinaties. Waarbij wij de best mogelijke combinatie van schoonheid karakter en gezondheid nastreven. Al onze pups zijn gefokt uit verantwoorde combinaties. Waarbij wij de best mogelijke combinatie van schoonheid karakter en gezondheid nastreven. Al onze pups zijn gefokt uit verantwoorde combinaties. Waarbij wij de best mogelijke combinatie van schoonheid karakter en gezondheid nastreven. Al onze pups zijn gefokt uit verantwoorde combinaties.
Schnauzer pups te koop te koop schnauzer pups schnauzer te koop.
013 29 36 13. Schnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop. Dwergschnauzer pups te koop. Schnauzer pups te koop in kennel het Hezehof. Bekijk hier onze dwergschnauzer pups te koop op video. Schnauzer pups reutjes en teefjes. Een Schnauzer pup wordt als volwassen schnauzer hond ongeveer 32 centimeter groot. Dit zijn de dwergschnauzers en het is dit formaat van pups die nu te koop zijn in onze hezehofkennel. Er bestaat ook de Middenslagschnauzer. Deze schnauzer hondjes worden ongeveer 50 centimeter groot. Het grootste formaat is de Riesenschnauzer die 70 centimeter groot wordt.
Riesenschnauzer Kennel van de Nieuwe Riet Puppys.
Handleiding voor de prille eigenaren. Van harte gefeliciteerd met de nieuwe Riesenschnauzer puppy. We wensen u veel plezier en gezelligheid van uw pup. Natuurlijk bent u hier al komen kijken naar de pups kennen we elkaar al hebben dit al met u besproken en heeft u al een naam voor uw nieuwe maatje en als u wat vergeten bent kunt u het hier nalezen. We hebben ons best gedaan de pup een mooie start te geven in zijn hondenleven en nu is het aan u. Om de overgang van hier naar u thuis zo gemakkelijk mogelijk te maken voor uw pup hieronder een heleboel tips en weetjes als naslagwerk. Heeft u nog vragen?
Kennel Het Hoog Oord Fokker van Cesky-Terriers Schnauzers.
Klik hier voor de stamboom van Lord Nero. Klik hier voor de stamboom van Justin. Geboren pups op 17 december 2015. Merit Meral Het Hoog Oord. Amor di Schnauzer Besame Mucho. NJK BJK LUX Champ Duits Champ en Beneluxe Champ. Op 17 december 2015 zijn uit dit koppel geboren 4 reutjes en 7 teefjes. Zie foto Ma Meral met haar 11 pupy's 4 dagen oud. Geboren op 22-06-2015 11 pups 3 reutjes 8 teefjes uit het ouderpaar. Joshi Artax's Angels Justin Het Hoog Oord. Alle pups hebben reeds een bestemming.
Vind schnauzer in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 18 resultaten voor schnauzer. Honden Bulldogs Pinschers en Molossers 1. Honden Chihuahua's en Gezelschapshonden 2. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 6. Advertenties gerelateerd aan schnauzer. Royal Canin Adult Miniature Schnauzer hondenvoer 7.5 kg.

Contacteer ons