Meer resultaten voor tibetaanse terrier pups

 
tibetaanse terrier pups
Tibetaanse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Thea Koster Wanted Nice Dog's. Fokker liefhebber van de Tibetaanse Terrier. Van tijt tot tijd pups uit weloverwogen combinaties waarbij gezondheid karakter en rastypisch voorop staat. Jouw hond vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien? Meld je dan aan voor een gratis account! Lopende honden en zweethonden. Hondenrassen.nl alle rechten voorbehouden.
Mooie Lieve Tibetaanse Terrier Pupjes te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Mooie lieve Tibetaanse Terrier pupjes. Mooie lieve Tibetaanse Terrier pupjes. Prijs Nader overeen te komen. 38.685 keer bekeken Status Actief. minder dan 1 jaar.
Royal Canin Tibetaanse Terriër Producten.
In 1930 werd het ras officieel erkend. Hij komt in Europa nog niet veel voor. Ras afkomst Tibet China. Andere rasnamen Tibetaanse Terriër Tibetan Terriër Darjeeling Terriër. Uiterlijke kenmerken van de Tibetaanse Terriër. Het karakter van de Tibetaanse Terriër. Hij is stevig weerbestendig sterk moedig en levendig. Hij werd gebruikt voor het begeleiden van kudden. Het is geen echte terriër want hij is nooit gebruikt voor de jacht. Hij is erg enthousiast en heeft veel temperament. Hij is onafhankelijk en enigs-zins koppig. Hij is zeer gehecht aan zijn baas en lief voor kinderen. Hij is waakzaam en terughoudend tegenover vreemden. Het is een waakhond die weinig blaft. Hij heeft een consequente opvoeding nodig. Wit goud roomkleurig grijs of rookkleurig zwart twee en driekleurig.
SoH Pups verwacht.
Gaya is eind september loops geworden. Zij is op dierendag 4 oktober gedekt door onze eigen Ciedjee feitelijk een herhaling van het nestje van 2011. Officieel is dat één keer toegestaan. Uiteraard zijn alle gezondheidtests in orde zo ook het jaarlijkse oogonderzoek. De belangstelling voor een pup uit deze combinatie is aanwezig en er is al een wachtlijst. Gaya has mated with our own bred Ciedjee. Such a repeat combination is allowed once. We already have a waiting list for siblings from them. In het weekend van 6 en 7 oktober is Djara gedekt.
Tibetaanse Terrier Sumanshu Tibetan Terrier. Tibetaanse Terrier Sumanshu Tibetan terrier. Tibetaanse TerrierSumanshu Tibetan Terriers.
Allerhande informatie over de Tibetaanse Terrier met veel links naar informatieve sites over de TTvoorstellen van de honden in onze kennelwij fokken af en toe een nestje uit weloverwogen combinatiesNederlands en Engestalige website tibetaanse terrier tibetan terrierssumanshu puppy'salbumnavigatieour boysour girlsmemoriespupsPetra Keulersover onsabout us.
Tibetaanse Terrier fokkers.
Ika Stegmeijer Fred Driehuis. Kennel of the Bragadocio.
Tibetaanse Terrier fokkers.
Wij hebben al jarenlang ervaring met dit leuke ras en kunnen u veel vertellen hierover. Wij fokken onze pups uit weloverwogen combinaties en streven naar gezonde goed gebouwde honden met een open vriendelijk en zeer sociaal karakter. Voor een degelijke van correct type en gezonde karaktervolle Tibetaan neemt u contact op met een van onze aangesloten fokkers! Kennel Wanted Nice Dogs. Ika Stegmeijer Fred Driehuis.
Prachtige Tibetaanse terrier puppy's uit mooie stamboomlijn Puppy te KoopPuppy te Koop.
Prachtige Tibetaanse terrier puppys uit mooie stamboomlijn. Onze lieve Happy heeft op 10 nov. jl 6 prachtige Tibetaanse terrier puppys geworpen waarvan 5 reutjes 3 in optie en 1 teefje! Moeder Happy met stamboomouders is gedekt door een mooie en gezonde stamboom-reu en de ouders zijn beiden gefokt volgens de strenge richtlijnen van de fokverenging en zijn vrij van erfelijke ziekten en afwijkingen. De testuitslagen van oa NCL en CCL zijn alhier in te zien!
Puppyplaats.nl Tibetaanse Terriër pups aangeboden.
Het zijn 2 teefjes en 6 reutjes. De pups groeien huiselijk op en mijn kinderen spelen er dagelijks mee. Heb je interesse in 1 van. Er zijn bij ons 8 prachtige Tibetaanse Terriër pups geboren. De moeder is natuurlijk aanwezig. Er zijn bij ons 8 prachtige Tibetaanse Terriër pups geboren. De moeder is natuurlijk aanwezig en is een hele lieve moederhond. Het zijn 2 teefjes en 6. Tibetaanse Terriër pups 2x reutjes. Wij wonen in Neerpelt dat is net bij Valkenswaard of Weert over de Grens in Belgie. Op 25 juni is onze lieve Tibetaanse Terrier moeder geworden van 7 prachtige pups.
Zippy Tibetan Terrier Tibetan Terriers life. Alles over de Tibetaanse Terrier gezondheid pups Tibetan Terrier puppy TTCN fokker geschiedenis verzorging opvoeding karakter rasspeciefieke kenmerken foto-albums en pup informatie Tibetaanse terrier club nederl
Puppyplaats.nl Tibetaanse pups aangeboden.
Best of Breed Vader Hektor Gold Senge Kleur rood kampioen Bulgarije en Polen en kwalif. Titel Tibetaanse Mastiff pups geboren! Op 22 januari 2017 zijn bij ons 11 prachtige pups ge. Titel Tibetaanse Mastiff pups geboren! Op 22 januari 2017 zijn bij ons 11 prachtige pups geboren. Moeder Anjing Aika Beautiful Arankah Kleur Bla. Pups geboren 12 augustus 2016 Beide ouders getest op alle erfelijke gebreken die binnen het ras kunnen voorkomen. Pups groeien op in huis en worden goed gesocaliseerd. Tibetaanse Terrier is een vrolijk langharig ras die zijn levenlang speels blijft.

Contacteer ons