Zoeken naar zwarte labrador

 
zwarte labrador
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
Labrador Retriever Dier en Natuur Huisdieren.
Kenners van labradors stellen verder dat de zwarte labrador over het algemeen het meest intelligent is. De bruine labrador het meest enthousiast en de blonde het rustigst. Een labrador is gemakkelijke hond die zich gemakkelijk aanpast aan de dagelijkse routines van het gezin. Dit betekent echter niet dat het hebben van een labrador niet ook een aanpassing vraagt van de eigenaars. De labrador is een actieve en energieke hond en heeft hierdoor veel beweging nodig. Gesteld wordt dat 3 keer per dag 20 minuten uitlaten het absolute minimum is.
Karakter Van De Labrador Ontdek Het Karakter Van Jouw Hond!
Menu Skip to content. Bruine Labrador En Ik. Karakter Van De Labrador. Karakter van de Labrador. Wat kenmerkt nu het karakter van de labrador? Hieronder staan een aantal eigenschappen. Hoge mate van jachtpassie. Sterke will to please. Redelijke mate van hardheid. Goed op te leiden denk aan de vele blindengeleidenhonden! Allemansvriend/vriendelijk / sociaal karakter. Lees meer over het Complete Handboek voor de Labrador! Rasstandaard van de Labrador. De labrador retriever is een ideale gezinshond. Niet erg groot maar ook weer niet klein. Schofthoogte voor de reu is ongeveer 58 cm voor een teef ongeveer 55cm en wegen 32-36 kilo.
De Kavelhoeve.
De fokkers konden de hond Newfoundland noemen maar die naam was al bezet dus is de hond vernoemd naar de zee waar de vissers viste de Labrador zee. Kenmerken van de Labrador. De Labrador is dol op zwemmen en heeft grote kractige achterpoten om zich goed te kunnen afzetten om in het water te springen. Net als alle andere Retrievers heeft de Labrador rudimentaire zwemvliezen tussen de tenen zitten om krachtige slagen in het water te kunnen maken. Hij heeft ook een grote lang staart die als roer dient in het water. Hij heeft ook een waterproof vacht die de hond beschermt tegen het koude ijswater. De Labrador heeft ook een zogenoemde zachte mond.
Welkom.
Ons telefoonnummer is 0521-592227 en jolets@hetnet.nl is ons email adres. Wij hebben gekozen voor de labrador om zijn prettige karakter en veelzijdigheid. Ingle Rosanne van Hamiltons Vonder roepnaam Sanne is onze eerste eigen zwarte labrador teef geweest. Zij stond aan de wieg van de Jolets labrador kennel en is onze stammoeder. Al onze honden volgen de pup en gevorderde cursus en waar mogelijk de jachttraining. Onze Jolets Labrador Retriever kennel bestaat vanaf 1994 en wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij fokken volgens de NLV voorschriften.In de loop van de jaren hebben wij onze kennis over de hond in het algemeen en de labrador in het bijzonder uitgebreid door het volgen van de cursus kynologische kennisKK1.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
We hebben 4 teefjes en 2 reutjes. Vader is fieldtrial champion en de ouders van de moeder zijn dit ook. Moeder is een uitstekend wildvinder en werkt met v. Wij hebben een prachtig nestje zwarte field trial werklijn labrador pups uit kampioenslijn m. Wij hebben een prachtig nestje zwarte field trial werklijn labrador pups uit kampioenslijn met stamboom. We hebben 4 teefjes en 2 reutjes. Gezocht Labrador Retriever Reu. Wij kunnen uw hond een zeer warm/liefdevol huis bieden Allemaal hier in huis zijn we helemaal gek van de Labrador. Het is een geweldig ras!
Verwachte nestjes JoJaMaCo's Hof.
Vraag niet hoe het kan maar geniet er vooral van. Omgekeerd is het zo als u geen tijd heeft om van u Labrador te genieten de labrador ook niet van u geniet als baasje. Het is de wisselwerking die bij een klik het plaatje compleet maakt. Let wel goed op bij de aanschaf van uw pup dit kwa gezondheid en karakter enz.enz. Maar laat u niet meeslepen in de grote stroom van negatieve geluiden. Er word door ons en heel veel serieuze labrador vrienden enorm veel gedaan aan de verbetering /preventie betreffende het karakter gezondheid en uiterlijk. Over het algemeen is het de laatste 10 a 15 jaar stukken verbeterd.
Enter The Lab.
Bijvoorbeeld een bruine Labrador heeft twee b-allelen immers bruin is recessief en aangezien de hond bruin is moet hij wel twee bruine allelen hebben en is dus altijd homozygoot voor de eigenschap bruine kleur. Een zwarte Labrador kan homozygoot zijn voor zwart dan heeft hij twee dominante zwarte allelen BB. Hij kan echter ook heterozygoot zijn dit betekent dat hij twee verschillende allelen heeft. In dit geval één voor zwart en één voor bruin dus Bb. Als voorbeeld van hoe dit tot stand kan komen neem ik Nori. Noris vader Koda is homozygoot zwart BB. Noris moeder Nena is bruin en kan dus niet anders dan bb zijn. Nori zelf en al haar nestgenootjes zijn heterozygoot zwart. Zij hebben van Koda een B en van Nena een b geërfd.
Labrador zwart Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Klik hier voor meer informatie. beeldje Labrador zwart vintage. Een zeer mooi uitgevoerd vintage beeldje van de zwarte Labrador gemaakt van biscuit porselein. Een item voor de echte verzamelaar of voor de liefhebber van dit ras! breedte 18 cm x hoogte 14 cm merk Vaga International/Andrea. beeldje Labrador zwart met bal. Zeer mooi beeldje van een Labrador met bal in de bek uit de My Dog collectie van Conversation Concepts. breedte 12 cm x hoogte 15 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur? Klik hier voor meer informatie.Dit. beeldje Labrador zwart met riem.
Labrador retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 122. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen zoals de Gordon setter de Spaniël de Flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever. Johns-hond werd in New Foundland gebruikt voor de visvangst de labrador werd in Engeland speciaal gefokt voor de eendenjacht in moerassige gebieden.
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.

Contacteer ons