Resultaten voor langstokhaar duitse herder pups te koop

 
langstokhaar duitse herder pups te koop
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 19 december 2017 1830: Bree. Duitse herder pups. duitse herder pups te koop vanaf 550.
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van" Chika's' Erf" Pien, Chika, Eilin vom Osterberger-Land, Birka.
Wijzelf hebben op dit moment niks te koop. Kijk bij bij planning voor de nieuwe nestjes. ODH pups of LSH duitse herder pups. bij vrienden te koop klik hier. volwassen oudduitse herder of. langstokhaar duitse herder te koop klik hier.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Heidergott 22 juni 2013. Topnews van 22.06.13: 2 zwart/roodbruine oudduitse herder pups teefjes te koop. De Fokker van den Oudduitse Herdershond van schwarzen Traum heeft hun fokdieren ob de Genfout Degenerative MyelopathieDMdoor middel van een Bloedtest laten onderzoeken.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Onderstaande foto's' zijn van een eerder gefokt nest, foto's' van het huidige nest plaatsen we zsm. Langstokhaar Duitse Herder Pups met stamboom te koop. Op dit moment zijn er nog twee langstokhaar Duitse Herder pups beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren.
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Heeft een stamboom, europees paspoort, is gechipt, ingeent en meedere keren ontwormd. Langstokhaar Duitse herder pups met fci stamboom. Wij weten bij fokkers die bij ons een dekking hebben gedaan super mooie pups te koop uit saimon iz doma allens.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Een groep met een andere visie op de manier van fokken dan zoals die in de afgelopen jaren door velen is gehanteerd in de Herderwereld. Niet de uiterlijke kenmerken van de hond maar de gezondheid en het welzijn van de hond staan bij ons voorop. Onder de noemer Breed fokken hanteren wij een fokprogramma wat er op is gericht de gezondheid van de populatie Oudduitse herders hoog te houden en excessen zoals een te sterk aflopende ruglijn en de vele bekende erfelijke aandoeningen zoveel mogelijk terug te dringen.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Kruising duitse herder mechelse herder. Prachtige puppies te koop Kruising duitse herder mechelse herder Vader mooie duitse herder Moeder mechelse herder uit werk-sportlijn Nest bestaat uit 10 pups er zijn nog 5 reutjes beschikbaar Beide ouders vrij van erfelijke ziektes en ouders beide aanwezig Pu.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
duitse herder pups met stamboom. Te koop twee forse duitse herder pups reutjes. 27-11-2017 18 Maanden schriftelijke garantie. Duitse herder pup. Te koop duitse herder pup reu. Hij is 9 weken oudontwormd, inge├źnt en gechipt met vaccinatie boekje. Ouders zijn hd vrijen, moeder is aanwezig.

Contacteer ons