Meer resultaten voor shiba inu pups te koop

 
shiba inu pups te koop
Shiba Inu Fokkers / Kennels.
Lid van een RasverenigingJa. Email Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. SHIBA INU PUPY.S TE KOOP AANGEBODEN DE VADER DGEN TSUNAMI VAN DE PRAYHOEVE JE KAN ZIJN UUTSLAGEN BEKIJKEN OP MIJN WEBSAITDE MOEDER VAGAMANA DEL MONTE DE GAYA. Kennel Del Cazadora Blanca. Kennelnaam Del Cazadora Blanca. Naam Ben en Ilone Kooijmans. Adres Oud-Cromstrijensedijk WZ 75. Postcode en woonplaats 3286 BS Klaaswaal. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Ik heb 2 Siberian Huskies te koop. Hij is zeer liefdevolle en is een grote hond. 7 Prachtige Lever Dalmatische Jongen Klaar Nu. 7 Prachtige Lever Dalmatische Jongen Klaar Nu Mijn prachtige meid Bibi leve. Stamboom Dalmatische Puppies 3 honden en 1 teefje achtergelaten. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
shiba-inu-online.nl.
Ori├źnteren op de aanschaf van een shiba inu-pup HondenForum.
Priscila kan even niet inloggen Gast. 01 augustus 2015 om 2104. Ik wilde ook graag een shiba maar ik heb besloten om even te wachten. Een shiba is namelijk echt geen makkelijk hondje daarom zou ik me eerst goed informeren. Er is een nederlands shiba forum waar je vragen kan stellen en als je echt van plan bent om er een te nemen zou ik je ook aanraden om een keer bij iemand of bij een fokker te gaan kijken want dan zal je zien dat ze toch net anders zijn dan je verwacht niet negatief bedoeld over de prijs. Dat wordt nog even doorsparen.
Shiba Inu reuen en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Hebt U vragen over dit ras of wenst U pups van deze hond te reserveren stuur ons dan een mailtje. Hieronder hebben zowel onze reuen als teven hun best gedaan om te poseren voor de camera. Shiba Inu teef onze Zo. T 32 59 26 80 06. GSM 32 495 24 74 89. NA 18 u Enkel op Afspraak. De Ouders van Uw pup. Wanneer U op zoek bent naar een nieuwe huisvriend. Is het zeer belangrijk dat U de juiste keuze maakt.
Shiba Inu puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Omgang met kinderen Zeer goed. Omgang met andere honden Zeer goed mits training. Leefruimte Past zich aan en houdt van comfort. Vachtverzorging Regelmatig borstelen en kammen. Beschikbare Shiba Inu pups. Alle Shiba Inus die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Shiba Inu puppies te koop Shiba Inu puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
Mails van onze klanten. aanschaf van een pup. Beschrijving van de Shiba Inu. De Shiba is een kleine compacte behendige hond. De Shiba heeft een gericht gezicht een breed voorhoofd en driehoekige prikoren. De ogen zijn klein en donker. De tanden zouden in een schaarbeet moeten samenkomen. De neus is donker.
Shiba inu pups te koop aangeboden / Shiba inu pups beschikbaar / Shiba inu pups nu te koop.
Shiba inu pups te koop. Shiba inu pups reutjes en Shiba inu pups teefjes te koop in kennel Hezehof van eigen fok. Bekijk hier de shiba inu pups te koop op video. Shiba inu fokker het Hezehof. Shiba inu pups te koop. Er zijn black and tan shiba inu pups te koop en ook de rode kleur fokken wij en zijn aanwezig. De ouders van onze shiba inu's te bezichtigen en de vader van onze pups is beschikbaar als shiba inu dekreu. Alle informatie over het ras Shiba Inu foto's van onze beschikbare pups een video vind je hier.
Shiba Inu Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Shiba Inu. Van de zes inheemse Japanse spits-rassen is de Shiba de kleinste. Zijn grote neef iets bekender dan de Shiba is de Akita. Daarnaast zijn er nog de vier rassen van het middenslagtype de Shikoku de Kishu de Hokkaido en de Kai. De meest geaccepteerde uitleg van het woord Shiba is dat de naam verwijst naar klein. Shiba Inu zou dan ook gewoon kleine hond betekenen. De Shiba teefjes hebben een schofthoogte van 37 cm. Bij de reuen is dat 40 cm.
Shiba Inu pups te koop.
Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele leuke Shiba Inu pups te koop. Shiba Inu pups te koop. De Shiba Inu pups te koop zijn afkomstig. van een Belgische kweker. een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Onze Shiba inu pups kunnen thuis worden geleverd. Onze Shiba inu pups zijn gevaccineerd gechipt en geregistreerd. Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u. Tel 32 2 466 50 44.
Kishu Shiba en Akita Kennel of Mogeki.
Mijn naam is Monique van Gestel en ik woon samen mijn vriend Jorgo in een klein dorpje in Nederland dat heet Maren-Kessel dat ligt tussen Oss en Den Bosch. Holland The Netherlands Europa. We waren het eerste kishu kennel in Europa. Er waren in 2001 maar 2 kishu kennels buiten Japan. In 1992 kregen we onze eerste witte akita en in 2001 3 kishu's dus ondertussen al ruim 24 jaar ervaring met Japanse honden. Nu hebben we nog 2 kishu's Kyush en Nijah.

Contacteer ons