Meer resultaten voor collie pups

 
collie pups
Vind collie pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Ouders van de pups zijn aanwezig en te bekijken. Prachtige Border collie pups. Ons nestje border collie pups doet het goed. De pups zijn nu klaar voor vertrek en zijn op zoek naar een nieuw baasje. Onze reutjes en teefjes zijn nu oud genoeg om het nest te mogen verlaten. Ze eten en drinken al volledig zelfstandig en daarom krijgt u van ons ook een gratis puppy pakket met voer voor de. Schotse collie pups tri-color apart mooitse.
Border Collie fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van jolly borders. op dit moment hebben wij een nestje border collie pups ze zijn geboren op 14 augustus 2014. er zijn nog 3 zwart wit reutjes beschikbaar. wij fokken alleen met met geteste ouders die vrij zijn daar van. dan zijn de pups daar ook vrij van. wij socialiceren pups in en rond het huis en ze gaan mee met de auto naar de mark of winkelcentrum. en wij geven al de beginnende opvoeding zoals zindelijkheid training en het leren spelen met de bal en met andere honden.
Kayleigh's Border Collies.
Onze roedel van momenteel negen leeft met ons samen en bepaalt voor het grootste gedeelte ons leven. Met veel plezier en liefde fokken we af en toe pups. Nu al meer dan 24 jaar! Van actieve huishond tot schapendrijver ons doel proberen we zo breed mogelijk te houden maar bovenal willen we een gezonde hond met een goed karakter. We hopen dat u veel plezier heeft bij het lezen van de verschillende paginas en mocht u iets willen weten laat dan een bericht achter op de pagina Contact van Thineke Dieterman en Mark Evers. Pups Bee hadden het druk deze week. De afgelopen week was het een drukke week voor de pups.
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
worden ontwormd volgend schema gevaccineerd en gechipt. Uiteraard hebben ze een europees paspoort en gezondheid verklaring v. Prachtige border collie pups! Zoek jij een leuke actieve hond ben je hier aan het juiste adres. Prachtige border collie pups! Zoek jij een leuke actieve hond ben je hier aan het juiste adres. Te koop bordercollie border collie pups. Bordercollie pups geboren op de boerderij op 15 februari. Pappa en mamma zijn ook aanwezig. We zijn gechipt ontwormd en geënt. We mogen vanaf 5 april naar een nieuw baasje. Wij zijn heel lief en speels.
Border Collie pups Honden.
bearder collie-pups bearded collie-pups voor een goede en zorgzame thuis voor een bod. Border Collie pups Mooie mannelijke en vrouwelijke Border Collie pups Onze pups zijn heel lief en trouw ras. De pups zijn gerezen de hand in ons huis. Indien u interesse neem dan contact voor meer details en foto's. border collie wij hebben een nestje van maar liefst 5 mooie bordercollie pupsze zijn nu klaar om het nest te verlatenze zijn natuurlijk ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en ze hebben een paspoorter zijn 2 blue merle en 3 met witte pupstevens bieden wij onze goe.
Border Collie Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Prijs Niet van toepassing. 3.232 keer bekeken Status Actief. Border collie te koop. Al onze border collie pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. Elke border collie pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondhe idsgarantie! Onze border collie dekreu Bleu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van Lionheart Photographics en zijn dus wettelijk beschermd.
bol.com Collie Pups 70 stukjes.
Gratis verzending vanaf 20 euro gratis retourneren bezorging waar en wanneer je wilt met artikelen. Collie Pups 70 stukjes. Afbeelding 1 van 2. Castorland Collie Pups Puzzel 70 stukjes Afmeting23 x 165cm. Bekijk alle artikelen van Castorland. Voor de echte puzzelaars is er Castorland. Dit puzzelmerk produceert al sinds 1989 puzzels voor zowel beginners als echte fanatiekelingen. Het assortiment varieert van puzzels met 12 stukjes voor de kleine puzzelaar tot 4000 stukjes voor de ervaren puzzelfans.
Collie pups.
Filmpje van beschikbare Schotse collie pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Schotse Collie. De Collie staat ook bekend als de Schotse herdershond. De meest populaire benaming is evenwel Lassie. Net als in de televisieserie is dit een waardige en kalme hond. Elegantie en soepelheid zijn de voornaamste raskenmerken. We kennen twee soorten Collies. De lang en de kortharige. De kortharige Collie is het zelfde als langharige Collie maar zonder de lange vacht. De Schotse Collie is een mooie actieve behendige langharige herdershond. Dit ras werd beroemd door de filmster Lassie. Het magere afgestompte wigvormige hoofd geeft een indruk van lichtheid. De bovenkant van het hoofd is vlak.
Welkom www.schotsecollieparadijs.nl.
Welkom op onze website. Onze kennel het Schotse Collie Paradijs. ingeschreven bij de K.v.K. Wij zijn de Fam. Soors Heistraat 5 6028RE Gastel. Wij leggen ons steeds meer toe op het fokken van Collies met een Amerikaans bloedlijn. Dat is het type Collie die ouderen onder ons nog wel kennen van de kinderfilm Lassie die van 1962 tot 1980 werd uitgezonden door de NCRV en speelde zich oorspronkelijk af in Amerika. Dit waren vier Amerikaanse Collies die erg veel op elkaar leken en speciaal opgeleid waren voor deze filmserie.
Bearded Collie pups!
Welkom bij Beardiefriends Bearded Collies. Wij zijn een kleine kennel met 3 stoere beardiemannen en 3 mooie beardiemeisjes. Wij verwachten Bearded Collie pups begin Februari 2017!
Mooie border collie pups met stamboom Puppies Doggy.net.
Mooie border collie pups met stamboom. Uit de volgende combinatie die wij met zorg uit gekozen hebben zijn 7 prachtige pups geboren. KALEIGH'S JOLLIFICATION x BEACH BABE OF CLAN MIPHYDES. De moederhond is actief in de agility en flyball wat zij erg goed doet en in huis is het een fijne rustige hond. Zij heeft de kleur blauw/wit. De Vaderhond is zeer succesvol op shows en behaald vele U uitmuntend wat het hoogste resultaat is.

Contacteer ons