Zoeken naar collie pups

 
collie pups
Border Collie Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Prijs Niet van toepassing. 3.232 keer bekeken Status Actief. Border collie te koop. Al onze border collie pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. Elke border collie pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondhe idsgarantie! Onze border collie dekreu Bleu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken! Al de foto's die wij publiceren zijn van onze eigen pups en zijn zeer recent. Deze foto's staan onder copyright van Lionheart Photographics en zijn dus wettelijk beschermd.
Kayleigh's Border Collies.
Onze roedel van momenteel negen leeft met ons samen en bepaalt voor het grootste gedeelte ons leven. Met veel plezier en liefde fokken we af en toe pups. Nu al meer dan 24 jaar! Van actieve huishond tot schapendrijver ons doel proberen we zo breed mogelijk te houden maar bovenal willen we een gezonde hond met een goed karakter. We hopen dat u veel plezier heeft bij het lezen van de verschillende paginas en mocht u iets willen weten laat dan een bericht achter op de pagina Contact van Thineke Dieterman en Mark Evers. Pups Bee hadden het druk deze week. De afgelopen week was het een drukke week voor de pups.
Collie pups.
Filmpje van beschikbare Schotse collie pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Schotse Collie. De Collie staat ook bekend als de Schotse herdershond. De meest populaire benaming is evenwel Lassie. Net als in de televisieserie is dit een waardige en kalme hond. Elegantie en soepelheid zijn de voornaamste raskenmerken. We kennen twee soorten Collies. De lang en de kortharige. De kortharige Collie is het zelfde als langharige Collie maar zonder de lange vacht. De Schotse Collie is een mooie actieve behendige langharige herdershond. Dit ras werd beroemd door de filmster Lassie. Het magere afgestompte wigvormige hoofd geeft een indruk van lichtheid. De bovenkant van het hoofd is vlak.
Castorland puzzel Collie pups 70 stukjes Intertoys.
Houd mij op de hoogte. We hebben je wens genoteerd. Je ontvangt van ons een e-mail zodra het artikel beschikbaar is. Kleuterpuzzels 50 tot 99 stukjes. Castorland puzzel Collie pups 70 stukjes. Castorland puzzel Collie pups 70 stukjes. Afmeting cm 37x130x175 LxBxH. Afmeting cm 37x130x175 LxBxH. Houd je van honden? Dan zul je veel puzzelplezier beleven aan deze puzzel van Castorland.
Border Collie Pups.
Wat zijn de dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat jouw border collie pup een gelukkig leven zal hebben? Border Collie Pups En De Reistijd. Niet alle Border Collie pups reizen graag. Sommige pups kunnen gestrest zijn en ziek worden. Sommige pups vallen juist weer gemakkelijk in slaap tijdens het reizen en voor hen is het reizen geen probleem. Om reisziekte te voorkomen moet je voorkomen dat je hem voor het rijden te veel eten geeft. Geef hem ongeveer een uurtje voor het vertrek een kleine maaltijd. Zowel een lege als een overvolle maag kunnen de reisziekte erger maken. Het is handig om de pup met zijn tweeën op te halen zodat een iemand het pupje in de gaten kan houden terwijl de ander rijdt.
4 Border Collie pups Fokkers vertellen Fokkersplaza.
Nieuws Agenda Werpkisten in gebruik Info over verwarming Maatwerk Interessante websites. Geen artikelen in winkelwagen. 4 Border Collie pups. Vorige Artikel 3 van 4 Volgende. Wij zijn de trotse eigenaren van 3 bordercollies en een kruising. Wij wilde al een hele tijd een nestje van een van onze honden maar dit is er niet van gekomen omdat wij druk zijn met hondensporten zoals flyball en frisbee. Toen we onze derde Border kregen een shaded sable gingen we er nu wel serieus over na denken.
Schotse Collie fokker Schotse Collie pups geboren.
bij ons weer een nestje prachtige Schotse Collie pups geboren. in de prachtige Sable kleur. Er zijn geen pups meer beschikbaar op dit moment. De bevalling is bijzonder vlot en zonder complicaties verlopen en. zowel moeder als haar kroost maken het werkelijk fantastisch. Gecloncludeerd mag worden dat er zes sterke en echt. prachtige Schotse collie puppies zijn geboren die net als de trotse. moeder gezegend zijn met een zeer lief en vriendelijk karakter. Zonder enige twijfel zijn de prachtige Schotse collie. kenmerken al goed zichbaar absoluut prachtige pups zoals het hoort. en geen vermeerdering maar veredeling van karakters.
Bearded Collie pups!
Welkom bij Beardiefriends Bearded Collies. Wij zijn een kleine kennel met 3 stoere beardiemannen en 3 mooie beardiemeisjes. Wij verwachten Bearded Collie pups begin Februari 2017!
NBCC Puppen/herplaatsing.
Aan de fokkers aangesloten bij de NBCC. Nogmaals wil ik u er op wijzen dat voor er pupinfo verleend wordt de benodigde formulieren binnen de termijn van 3 weken in het bezit dienen te zijn van de pupinfo. Nog steeds komen er dekmeldingen binnen die niet compleet zijn! Indien dit het geval is kan er geen dekmelding op de site geplaatst worden. Zorg ervoor dat alle papieren van de reu op het moment van de dekking in uw bezit zijn. Dit scheelt een hoop gedoe en narigheid achteraf.
bol.com Collie Pups 70 stukjes.
Gratis verzending vanaf 20 euro gratis retourneren bezorging waar en wanneer je wilt met artikelen. Collie Pups 70 stukjes. Afbeelding 1 van 2. Castorland Collie Pups Puzzel 70 stukjes Afmeting23 x 165cm. Bekijk alle artikelen van Castorland. Voor de echte puzzelaars is er Castorland. Dit puzzelmerk produceert al sinds 1989 puzzels voor zowel beginners als echte fanatiekelingen. Het assortiment varieert van puzzels met 12 stukjes voor de kleine puzzelaar tot 4000 stukjes voor de ervaren puzzelfans.
Border Collies Pups.
Daar de gezondheid van de Border Collie een van onze hoogste prioriteiten heeft zijn al onze fokhonden ook getest naast uiteraard HD en jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen inclusief glaucoom op TNS en CEA middels DNA onderzoek in Australie en Amerika. De pups die wij fokken worden middels DNA getest op TNS en/of CEA indien een van beide ouders getest is als zijnde drager.

Contacteer ons