Meer resultaten voor collie pups

 
collie pups
Schotse Collie fokker Schotse Collie pups geboren.
niet alleen omringt wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen Schotse Collie Pups meer beschikbaar. De collie-kennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven. houden dit zorgt er voor om te komen tot het resultaat dat wij. met zn allen willen het fokken van gezonde en sociale honden. Met enige nadruk durven wij dan ook te stellen dat de collie-kennel. hoort in de categorie van professionele kennels die naast een efficiënte bedrijfsvoering ontzettend veel belang toekent aan het dierenwelzijn.
Pups Schotse Collie 4 weken oud YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Pups Schotse Collie 4 weken oud. Unsubscribe from Schotse Collie? Subscribe Subscribed Unsubscribe 9 9. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video?
Border collie pups te koop te koop pups border collie border collie.
013 29 36 13. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor blue merle red merle. Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang glanzend haar.
American Collie pups in Germany American Collie.
2012 American Collie get together. Hopper Bialy and King. Download animated collie pictures. Home nieuws Collie pups 2013. 9 januari 2013 24 januari 2015. Fokkers van 100% Amerikaanse Collies vind je niet meer in Nederland. Een mix Amerikaans / Engels wordt vaak verkocht als een Amerikaanse of Klassieke Collie. Als je geïnteresseerd bent in een zuiver Amerikaanse Collie moet je nog in het buitenland zoeken. Onze pup komt binnenkort uit Duitsland. Bedankt Paul Lia van Dutchamcos. Kijk of er nog pups beschikbaar zijn bij Kennel Immortal Ladys op www.uscolli e.de. There are no purebred American Collie breeders in Holland anymore.
NBCC Puppen/herplaatsing.
Aan de fokkers aangesloten bij de NBCC. Nogmaals wil ik u er op wijzen dat voor er pupinfo verleend wordt de benodigde formulieren binnen de termijn van 3 weken in het bezit dienen te zijn van de pupinfo. Nog steeds komen er dekmeldingen binnen die niet compleet zijn! Indien dit het geval is kan er geen dekmelding op de site geplaatst worden. Zorg ervoor dat alle papieren van de reu op het moment van de dekking in uw bezit zijn. Dit scheelt een hoop gedoe en narigheid achteraf.
Collie pups.
Filmpje van beschikbare Schotse collie pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Schotse Collie. De Collie staat ook bekend als de Schotse herdershond. De meest populaire benaming is evenwel Lassie. Net als in de televisieserie is dit een waardige en kalme hond. Elegantie en soepelheid zijn de voornaamste raskenmerken. We kennen twee soorten Collies. De lang en de kortharige. De kortharige Collie is het zelfde als langharige Collie maar zonder de lange vacht. De Schotse Collie is een mooie actieve behendige langharige herdershond. Dit ras werd beroemd door de filmster Lassie. Het magere afgestompte wigvormige hoofd geeft een indruk van lichtheid. De bovenkant van het hoofd is vlak.
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders.
We verwachten rond 19 juli pups van dAmbrises Ruby x Grimm. 24 juli Whitemoorborders Dell x Grimm. Al onze pups zijn voorzien van een NHSB stamboom. zijn gefokt volgens de regels van de Raad van Beheer. zijn gechipt door de Raad van Beheer. Al onze ouder honden en pups hebben een DNA certificaat. zijn geënt en hebben een dierenpaspoort gezondheidsverklaring van onze dierenarts. Alle ouderdieren hebben meerdere testen ondergaan. mogen met acht weken opgehaald worden. We zijn lid van de rasvereniging Bordercollie club Nederland.
Border Collies Pups.
Daar de gezondheid van de Border Collie een van onze hoogste prioriteiten heeft zijn al onze fokhonden ook getest naast uiteraard HD en jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen inclusief glaucoom op TNS en CEA middels DNA onderzoek in Australie en Amerika. De pups die wij fokken worden middels DNA getest op TNS en/of CEA indien een van beide ouders getest is als zijnde drager.
Home bordercollie pups Bordercolliekennel d'Ambrises WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders.
Landschapsbeheer het Witterveld Bordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders. passie ervaring kennis creativiteit en ondernemerschap. Landschapsbeheer het Witterveld wordt gerund door Ron Rogaar en Caroline Visser. We verwachten rond 12 maart pups van Bracken x Grimm. Volg een van de speelse en waardevolle workshops teambuildingsessies of bedrijfstrainingen. Ook kunt u bij ons terecht voor ontspannen teamuitjes. Het beekdallandschap de Landjes van Marsdijk te Assen wordt begraast van 10 april tot en met 27 oktober 2017 door 250 schapen samen met hun herders en zijn/haar honden op werkdagen van 8.30 tot 16.30. 18 juni 2017 houden we een kleinschalig schaapscheerders feest. 29 oktober 2017 gaat de kudde door centrum Assen naar de winteropvang.
4 Border Collie pups Fokkers vertellen Fokkersplaza.
Nieuws Agenda Werpkisten in gebruik Info over verwarming Maatwerk Interessante websites. Geen artikelen in winkelwagen. 4 Border Collie pups. Vorige Artikel 3 van 4 Volgende. Wij zijn de trotse eigenaren van 3 bordercollies en een kruising. Wij wilde al een hele tijd een nestje van een van onze honden maar dit is er niet van gekomen omdat wij druk zijn met hondensporten zoals flyball en frisbee. Toen we onze derde Border kregen een shaded sable gingen we er nu wel serieus over na denken.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Border collie pups gezocht.
Forumindex Honden Algemeen Algemeen. Pagina 1 van 1. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Border collie pups gezocht. Geplaatst 01 Dec 2014 1938. Geregistreerd 01 Dec 2014 1255 Berichten 24. Mijn eerste hond was een border die heb ik helaas pas geleden moeten laten inslapen. Hij heeft 3 maanden dapper gevochten tegen een insulinoom. kanker gezwel op alvleesklier Maar hij heeft het gevecht uit eindelijk verloren. Ik ben nu aan het rond kijken naar een border collie pup ik wil geen andere hond als een border. Weet iemand waar ik goede border collie pups kan vinden.

Contacteer ons