Meer resultaten voor duitse herder pup

 
duitse herder pup
Duitse Herder puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee gaande van zindelijkheidtips opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Duitse Herder pup uitkiezen. Hier vindt u al de klantenreferenties dit zijn mensen die hier een Duitse Herder gekocht hebben en ons foto's sturen. De Duitse Herdershond vertoont een voortreffelijk samenspel van lichamelijke en geestelijke kwaliteiten. Te enthousiaste liefhebbers hemelen hem misschien teveel op maar dat neemt niet weg dat van de Duitse Herder heel wat meer mag worden verwacht dan van menig ander ras. De Duitse Herder is vaak bijzonder oplettend levendig en zeker van zichzelf onder veel omstandigheden.
Onze Duitse herder puppies.
Gabriëlle vom Christinen Brunnen Gaby. Britt vom Klostermoor Yuna. Fotos Puppys drie tot acht weken. Fotos nakomelingen Unter die Buche. Onze Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren. Daar is het warm en rustig. De moederhond verzorgt de pups de eerste 3 weken zelf. Ze laat ze drinken en houdt ze schoon. Langzamerhand laten we de pups wennen aan vast voedsel. Eerst pap en later fruit groente vlees en puppybrok.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Team van de Mauritshoek. HSV De Griffioen Wolvega. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?
Alles over de Duitse Herder.
Zorg dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasvereniging. Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Duitse Herder pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging. Deze stellen het testen op heupdysplasieHD en elleboogdysplasie ED en een fokgeschiktheidskeuring verplicht waaronder een gedragstest. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er bij de ouders tests op erfelijke aandoeningen zijn gedaan en de uitslagen moeten bekijken.
Oud duitse herder pups www.medalfarm.nl YouTube.
Voor het eerst naar buiten 6 weken oud
Tips bij het opvoeden van de Duitse herder Startpunthonden.
geplaatst op 26 augustus 2015 1550. Hoi ik wil graag een duitse herder pup aanschaffen all sinds ik nog vrij jong was alleen was nooit van gekomen. Nu ik zelf een gezin heb met drie kinderen wil ik een halen alleen weet niet of het verstandig is om een duitse herder als eerste hond te nemen? Als ik aan een ander hond denk om te nemen als eerste hond zo als golden retriever of flate coated die zijn wel gezins honden maar elke keer bij het bezoek aan de pups is er geen klik ik val gewoon voor duitse herder. kan iemand mij advies geven?
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
vereniging oudduitse en duitse herder
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitseherder Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Duitseherder Puppies.
Royal Canin Duitse Herder Producten.
Duitse Herders hebben een speciale zuurtegraad van de huid. German Shepherd Adult van ROYAL CANIN ondersteunt de huid en vacht. Bekijk productpagina Nu tijdelijk actievoordeel! Je Duitse Herder pup is gezond toch? Of zou hij in deze belangrijke groeifase nog wat meer weerstand nodig hebben? Zijn immuunsysteem is immers nog niet ontwikkeld. German Shepherd Junior van ROYAL CANIN is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je pup de eerste 15 maanden te ondersteunen. Bekijk productpagina Nu tijdelijk actievoordeel! Je loopse of drachtige teef is gezond toch? Of kan ze extra ondersteuning gebruiken tijdens de dracht?
oudduitse herder en langharige duitse herder pups te koop. Oudduitse Herder Kennel Van Chika's Erf Pien Chika Eilin vom Osterberger-Land Birka.
Onze roedel honden waar wij mee fokken Pia vom Wolfshof Eilin vom Osterberger-Land Birka

Contacteer ons