Zoeken naar duitse herder pup

 
duitse herder pup
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Alyssa in het najaarslicht met op de voorgrond de jongste telg van de Voorhorsthoeve Indy! Dekreu DJ op bezoek bij de Voorhorsthoeve. Alyssa met Harley een pup uit haar B-nest zomer 2014. Alyssa met Aafke een pup uit haar A-nest. Alyssa in volle vaart tijdens een mooie nazomerdag op de Holterberg. De honden hadden een dolle middag! Welkom bij de voorhorsthoeve! Welkom op voorhorsthoeve.nl de website van onze kennel in Heeten waar oudduitse herders leven en opgroeien.
De Oudduitse herders De Caterstede.
Om deze vertrouwensband op te bouwen vinden er voordat de pup het nest verlaat vanaf de 4e week van de pup meerdere gesprekken en bezoeken plaats. De pup kan dan worden gereserveerd. Het is te doen gebruikelijk dat een kleine aanbetaling wordt gedaan zodat beiden de zekerheid hebben van gemaakte afspraken. We benadrukken in de gesprekken met de pupkopers dat het van het grootste belang is dat de pup consequent wordt opgevoed en minimaal puppycursus en een vervolgcursus doorloopt het liefst bij een KC kynologenclub. In de 6e week van de pup kiezen we samen met de pupkoper de pup die qua karakter het beste bij hen past.
bol.com Pluche Duitse Herder pup knuffel 41 cm.
Merk Fun Feest Party Gadgets. Duitse Herder pup knuffel 41 cm. Deze luxe pluche Duitse Herder pup van het merk Hansa heeft een formaat van ongeveer 38 x 24 x 41 cm en is bijna niet van echt te onderscheiden. 24 x 41 cm bxh. Fun Feest Party Gadgets EAN. Je vindt dit artikel in. Fun Feest Party Gadgets Type product. 12 jaar en ouder.
Hoe Kun Je Je Duitse Herder Puppy Zindelijk Maken? duitseherdershond.com.
Zindelijkheidstraining voor Duitse herder puppies. Om je pup snel en effectief zindelijk te krijgen moet jij als eigenaar ijverig zijn. Het is belangrijk om te onthouden dat je pup er geen idee van heeft hoe goed of hoe fout het is om zijn behoeften in huis te doen. Je pup zal snel zijn eigen bench netjes proberen houden en zijn best doen om hier geen ongelukjes te laten gebeuren. Als je hond meestal binnen zit zal hij de rest van het huis zien als zijn grondgebied. Op dat grondgebied moet hij op een bepaalde plaats zijn behoefte kunnen doen.
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
zondag de 22 januari is er weer een inventarisatie! Er is nog plaats! jullie zijn nog steeds welkom op de wandeling in Leenderheide a.s. zondag de 15e geef je op! nieuwe herplaatser duitse herder Rex nu met juist telefoonnummer. nieuwe dracht gemeld bij kennel Prolingea Jairha verwacht haar pups in februari. nieuwe dekreu Jamai toegevoegd. nieuwe dekreu Chadow toegevoegd! Echo heeft uitgewezen dat Amie Des Quatre Montagnes drachtig is. geslaagde dekking gemeld bij het Oudduitse Herderparadijs. Nieuws bij D'Blanco PerroPastor Bailey is drachtig! natuurlijk een heel mooie Kerst toegewenst! drie nieuwe dekreuen bij dekreuen elders toegevoegd Andor Tony en Gijs. geslaagde dekking bij Des Quatre Montagnes. geslaagde dekking gemeld bij D'Blanco PerroPastor.
Tips bij het opvoeden van de Duitse herder Startpunthonden.
26 augustus 2015 1550. Hoi ik wil graag een duitse herder pup aanschaffen all sinds ik nog vrij jong was alleen was nooit van gekomen. Nu ik zelf een gezin heb met drie kinderen wil ik een halen alleen weet niet of het verstandig is om een duitse herder als eerste hond te nemen? Als ik aan een ander hond denk om te nemen als eerste hond zo als golden retriever of flate coated die zijn wel gezins honden maar elke keer bij het bezoek aan de pups is er geen klik ik val gewoon voor duitse herder. kan iemand mij advies geven?
Speurders.nl Oud Duitse Herder pups.
Aangeboden 22 dagen geleden door Carline Kraaij 237 x bekeken. Oud Duitse Herder pups. Sinds 23 januari zijn er bij ons 9 Oud Duitse Herder puppys geboren. Waarvan 4 reutjes Beschikbaar. De puppys zijn gefokt via de regels van De Raad van Beheer daarnaast zijn wij lid van een vereniging. Beide controleren ze ons. In de 7 á 8 weken dat de pups bij ons zijn krijgen ze alle aandacht en zorg. Dat kunnen we doen omdat we altijd één nest hebben liggen. De puppy groeien op in huis dicht bij de mens hun moeder en onze honden.
Alles over de Duitse Herder.
Zorg dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasvereniging. Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Duitse Herder pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging. Deze stellen het testen op heupdysplasieHD en elleboogdysplasie ED en een fokgeschiktheidskeuring verplicht waaronder een gedragstest. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er bij de ouders tests op erfelijke aandoeningen zijn gedaan en de uitslagen moeten bekijken.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitseherder Puppies Honden.
Te koop aangeboden advertenties binnen de rubriek Duitseherder Puppies.
Duitse herderkennel Van het Sallandse BergDal Hoe worden de pups afgeleverd?
Dit houdt in dat beide ouders gekeurd zijn op fokgeschiktheid o.a. over goede heupen en een africhtingkenteken beschikken. De Commissie Bijstand Kynologie van de Vereniging Duitse Herders VDH adviseert alleen pups uit KEURFOK te kopen. Dit certificaat is een bewijsstuk dat wordt afgegeven door de VDH. Het houdt in dat de pups zijn gefokt volgens de basisvoorwaarden van de rasvereniging en beide ouders goedgekeurd zijn op een fokgeschiktheidkeuring. Koopt u bij ons pups uit een keurfoknest dan krijgt u ook bij ons het waardevolle CERTIFICAAT VAN FOKNIVEAU. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wanneer wij weer nestjes hebben.

Contacteer ons