Resultaten voor engelse cocker spaniel pups

 
engelse cocker spaniel pups
Kop.
Kennel Beauty van de Lindenhof Marianne Rens Steenbergen. Het bekendste adres voor Engelse Cocker Spaniels aangesloten bij de Nederlande Spaniel club.
Verwachte nesten.
Extra info KCM 2017. Inschrijven HH show 2017.
Pups Engelse Cocker Spaniel Club Nederland.
Zij vermeldt op haar website en in haar clubblad de CockerGazet regelmatig dek en geboorteberichten. De vereniging is niet verantwoordelijk voor de aangeboden nesten. Fokkers voldoen aan ons fokreglement en de gedragscode. Indien u hierover twijfelt kunt u contact met ons opnemen pupinfo@ecscn.nl. De prijs voor een pup ligt gemiddeld tussen de 100000 en 125000 euro. Leden van de ECSCN zijn verplicht hun pups met een koopcontract te verkopen.
Over ons Van Tesverdi Teckels en Cocker Spaniels.
Wij zijn Petra en Leon Evertz en wij wonen met onze honden in Geleen in Zuid Limburg. Sinds 2014 fokken wij Langhaar Kaninchen en Dwerg Teckels. En in 2009 is onze eerste Engelse Cocker Spaniel hierbij gekomen. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckelclub en sinds 2015 officieel NTC fokker. Ook zijn we lid van de Cockers Spaniel Club. Wij fokken volgends de regels van de rasverenigingen en van de raad van beheer. Onze puppies groeien op in huis waarbij wij veel aandacht besteden aan socialisatie. Zoals jullie zien is deze site nog vrij leeg. Wij zijn momenteel bezig met de opbouw van onze nieuwe site omdat onze oude site gehackt is. Hier verschijnen binnenkort weer foto's en info over ons en onze honden.
Engelse Cocker Spaniel fokkers Honden Page.
Mijn honden zijn mijn kameraden. De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras! Bekijk de fokker vermelding van Larindi. Wij zijn een kleine huiselijke kennel die af en toe een nestje één kleurige Engelse Cockers fokken. Meer info kan je vinden op onze website. Bekijk de fokker vermelding van Mother's Pride.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Knoppenbalk.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Fokker van Engelse CockerSpaniels. Home Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Ik ben Mireilla de Hoop en woon samen met mijn vriend Martin Kievit in het mooie Bellingwolde Ik ben fokker van de engelse cocker spaniel. als kind ben ik besmet geraakt met het cocker spanielvirus. Thuis hadden wij een zwarte cocker spaniel en in 1996 kochten we onze eerste eigen cocker spaniel. Al gauw waren we helemaal verliefd op dit ras en zo zijn er in de loop der jaren nog een aantal cocker bijgekomen.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.

Contacteer ons