Op zoek naar flatcoated retriever te koop?

 
flatcoated retriever te koop
Alles over de Flatcoated Retriever.
Meer uitleg over het onderzoek door Universiteit Utrecht naar erfelijke aandoeningen bij rashonden in Nederland vindt u op www.rashondengids.nl. Voor het op een verantwoorde wijze houden van een Flatcoated Retriever is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het houden van honden. Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht.
Honden Flat Coated Retriever.
Overzicht van Honden Flat Coated Retriever
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Welkom Van Spokendam Freewill's Farm Golden Flatcoated retrievers.
Maar ons hobby zetten wij kleinschalig nog steeds voort. Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer. Waarom een van onze honden kopen? Wij hebben vele jaren ervaring met het ras van de Golden Retriever en de Flatcoated Retriever. Hierdoor zijn wij goed bekend met de foklijnen. Kennis hiervan is erg belangrijk om gezonde honden te kunnen fokken. Al onze honden zijn dan ook voorzien van een stamboom. Onze honden ondergaan een heel traject aan keuringen bijvoorbeeld het keuren van de ogen knieën en de heupen voordat wij met hun gaan fokken. Wij fokken uitsluitend met honden die aan de hoogste eisen binnen deze keuringen voldoen. Ook vinden wij het belangrijk voor zover het voor ons nog mogelijk is om met de ouderdieren op keuringen en cursussen te verschijnen.
Dutch D'Votion Dual purpose Flatcoated Retriever kennel.
Nest in mei Zoey. Welkom op de website van Dutch DVotion dual purpose Flatcoated Retriever kennel en jachthonden opleiding. U kunt contact met ons opnemen via e-mail michelle_noteborn@hotmail.com of telefonisch op 0031 6 2010 1765. De website is op dit moment nog volop in ontwikkeling. U kunt gerust al een kijkje nemen. Op 02-05-2016 is het Dutch DVotion I-nest geboren. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van het nest. Het meest actuele dagboek kunt u vinden op http//michellenoteborn.wix.com/dutch-dvotion-i-nest. In 2010 heb ik het eerste nestje gefokt onder mijn eigen kennelnaam Dutch DVotion.
Flatcoated Retriever.
nou spyke de flat coted word bijna 7 jaar oud t is een zeer groot volwassen reu geworden vol met streken. hij kan zijn eigen niet echt goed gedragen als hij ergens is maar dat vinden we niet erg dat zit hem in t ras. al bij al we hebben heel veel plezier met m hij had ook een hele goede vriend een golden retriever van 12 jaar oud. die mist hij best behoorlijk zeker als we naar t water gaan moet hij t nu alleen doen maar binnen enkele minuten.
Flatcoated retrievers Rassen Hondenplaza.
Even als bij de Labrador en de Golden retriever het geval is ligt de oorsprong van de Flatcoated retriever in New Foundland. Engelse vissers die hun visgronden daar hadden lieten hun oog vallen op de ter plaatse voorkomende honden nl. de Newfoundlander de kleinere Lesser Newfoundlander of St. Deze honden werden door hun geïmporteerd naar Zuid Engeland en verkocht aan een poole van Engelse Adel die bekend waren gemaakt met de uitstekende werkeigenschappen van deze honden. Zij waren dus gretige afnemers.
Pup en herplaatsers te koop Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Karakter Flat Coated Retriever. Flat Coated Retriever pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Flat Coated Retriever. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild. Maak kennis met Olly de hilarische Jack Russell. Stop met het aankleden van je hond.
Flatcoated Retriever Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Tips bij het opvoeden van de Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Raskenmerken Flat Coated Retriever. Retrievers Spaniels en Waterhonden. Reu 25-35 kg Teef 22-30 kg. Tips bij het opvoeden van het ras Flat Coated Retriever. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen. Er is één ding dat vast staat en dat is dat de baas het vaak erg gênant vindt als zijn hond dit doet.
Flat Coated Retriever.
Black Quick Feet Crouwelstraat 38 9731 ME Groningen. Kleinschalige opvang van Flat Coated Retrievers tijdens de vakantie. Algemene informatie en veel foto's. British Brilliance Provincialeweg 32 5398 JM Maren-Kessel gemeente Lith. Pups te koop en/of verwacht. Camroy's Place Rupeldijk 16 B-2830 Heindonk Belgie. Kennel van de Flatcoated Retriever met af en toe pupjes. De socialisatie van de pupjes staat voorop. Per nestje wordt er een dagboek en een fotoalbum bijgehouden. Classic Hunters Roggelseweg 77 5988 BN Helden gemeente Peel en Maas.

Contacteer ons