Meer resultaten voor flatcoated retriever te koop

 
flatcoated retriever te koop
Fokkers Puppy te Koop.
Mason heeft de grootste persoon. Prachtig Mooi nestje Witte Herders Pups. Wij hebben geweldig nieuws want wij zijn de gelukkige baasjes v. super mooie bull terrier pups! We hebben drie bullterrier pups te koop. Een witte pup is een teefje de andere. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Puppies www.flatcastles.nl.
Wij onderschrijven de doelstelling van de FRC volledig en als er een nestje gepland wordt dan voldoet het fokplan aan het strenge fokreglement van deze rasvereniging. Voor meer informatie over het ras en de FRC ga naar www.frc-nl.com. Daarnaast zijn we natuurlijk graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail of telefoon. Puppies groeien bij ons in huiselijke sfeer op en hebben als ze oud genoeg zijn ook veel gelegenheid om de wereld buiten te ontdekken.
Of Camroy's Place.
DE FLATCOATED RETRIEVER ZO VROLIJK SPEELS ACTIEF EN VEELZIJDIG EEN ECHTE FAMILIEHOND. De foto's en tekst op deze website mogen niet gekopieerd worden zonder onze schriftelijke toestemming. Foto's die zich bevinden op PICASA mogen gedownload worden maar op geen enkele website gepubliceerd worden zonder onze schriftelijke toestemming.
DAP s Heeren.
Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentiekeuzes Cookies. DAP s Heeren heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd. TE KOOP Flatcoated retriever pups geboren 26/12/2015. Pups zijn gevaccineerd ontwormd en gechipt. Opgegroeid in huiselijke sfeer. Mogen volgende week het nest verlaten. Oversteyns GSM 0499 74 14 69. DAP s Heeren heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd. De grote zomervakantie is weer in zicht. Velen vertrekken op vakantie maar hou ook rekening met jullie dieren. Hieronder vind je alvast enkele tips.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Hij is zeer goed in apporteren. Dit komt omdat hij eigenlijk gekweekt werd om als jachthond de geschoten vogels zoals fazanten patrijzen naar zijn baas te brengen. De Flatcoated Retriever is een goed zwemmer. En is altijd wel te vinden voor een duik in het frisse water. Het niet te fijne haar met de dichte ondervacht zorgt ervoor dat de flatcoat niet tot op de huid nat wordt. Even schudden en hij is weer zo goed als droog. De Flatcoated is een leergierige hond dit wil zeggen dat hij graag leert. Je kan er dan ook heel veel mee bereiken op de hondenschool. Hij is goed af te richten. De flatcoated Retrievers kunnen zich aan allerlei klimaat omstandigheden aanpassen.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Meer uitleg over het onderzoek door Universiteit Utrecht naar erfelijke aandoeningen bij rashonden in Nederland vindt u op www.rashondengids.nl. Voor het op een verantwoorde wijze houden van een Flatcoated Retriever is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met het houden van honden. Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht.
Flatcoated Retriever.
nou spyke de flat coted word bijna 7 jaar oud t is een zeer groot volwassen reu geworden vol met streken. hij kan zijn eigen niet echt goed gedragen als hij ergens is maar dat vinden we niet erg dat zit hem in t ras. al bij al we hebben heel veel plezier met m hij had ook een hele goede vriend een golden retriever van 12 jaar oud. die mist hij best behoorlijk zeker als we naar t water gaan moet hij t nu alleen doen maar binnen enkele minuten.
Pup en herplaatsers te koop Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Karakter Flat Coated Retriever. Flat Coated Retriever pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Flat Coated Retriever. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Is de ziekte van Lyme gevaarlijk voor honden? Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen. Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild.
Flatcoated retrievers Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Flatcoated retrievers. Even als bij de Labrador en de Golden retriever het geval is ligt de oorsprong van de Flatcoated retriever in New Foundland. Engelse vissers die hun visgronden daar hadden lieten hun oog vallen op de ter plaatse voorkomende honden nl. de Newfoundlander de kleinere Lesser Newfoundlander of St. Deze honden werden door hun geïmporteerd naar Zuid Engeland en verkocht aan een poole van Engelse Adel die bekend waren gemaakt met de uitstekende werkeigenschappen van deze honden. Zij waren dus gretige afnemers.
Flatcoated Retriever Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.

Contacteer ons