Meer resultaten voor flatcoated retriever te koop

 
flatcoated retriever te koop
Honden Flat Coated Retriever.
Overzicht van Honden Flat Coated Retriever
Flatcoated Retriever Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Wagging Tails flatcoated retrievers flatcoats.
Dutch D'Votion Dual purpose Flatcoated Retriever kennel.
Nest in mei Zoey. Welkom op de website van Dutch DVotion dual purpose Flatcoated Retriever kennel en jachthonden opleiding. U kunt contact met ons opnemen via e-mail michelle_noteborn@hotmail.com of telefonisch op 0031 6 2010 1765. De website is op dit moment nog volop in ontwikkeling. U kunt gerust al een kijkje nemen. Op 02-05-2016 is het Dutch DVotion I-nest geboren. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina van het nest. Het meest actuele dagboek kunt u vinden op http//michellenoteborn.wix.com/dutch-dvotion-i-nest. In 2010 heb ik het eerste nestje gefokt onder mijn eigen kennelnaam Dutch DVotion.
Flatcoated Retriever hondenrassen en eigenschappen.
Hij is zeer goed in apporteren. Dit komt omdat hij eigenlijk gekweekt werd om als jachthond de geschoten vogels zoals fazanten patrijzen naar zijn baas te brengen. De Flatcoated Retriever is een goed zwemmer. En is altijd wel te vinden voor een duik in het frisse water. Het niet te fijne haar met de dichte ondervacht zorgt ervoor dat de flatcoat niet tot op de huid nat wordt. Even schudden en hij is weer zo goed als droog. De Flatcoated is een leergierige hond dit wil zeggen dat hij graag leert. Je kan er dan ook heel veel mee bereiken op de hondenschool. Hij is goed af te richten. De flatcoated Retrievers kunnen zich aan allerlei klimaat omstandigheden aanpassen.
Flatcoated retrievers Rassen Hondenplaza.
Home Rassen Flatcoated retrievers. Even als bij de Labrador en de Golden retriever het geval is ligt de oorsprong van de Flatcoated retriever in New Foundland. Engelse vissers die hun visgronden daar hadden lieten hun oog vallen op de ter plaatse voorkomende honden nl. de Newfoundlander de kleinere Lesser Newfoundlander of St. Deze honden werden door hun geïmporteerd naar Zuid Engeland en verkocht aan een poole van Engelse Adel die bekend waren gemaakt met de uitstekende werkeigenschappen van deze honden. Zij waren dus gretige afnemers.
Flat Coated Retriever.
Black Quick Feet Crouwelstraat 38 9731 ME Groningen. Kleinschalige opvang van Flat Coated Retrievers tijdens de vakantie. Algemene informatie en veel foto's. British Brilliance Provincialeweg 32 5398 JM Maren-Kessel gemeente Lith. Pups te koop en/of verwacht. Camroy's Place Rupeldijk 16 B-2830 Heindonk Belgie. Kennel van de Flatcoated Retriever met af en toe pupjes. De socialisatie van de pupjes staat voorop. Per nestje wordt er een dagboek en een fotoalbum bijgehouden. Classic Hunters Roggelseweg 77 5988 BN Helden gemeente Peel en Maas.
Flatcoatedretriever Te Koop Puppy Fokkers Clubs.
Puppy pagina puppypagina Bent u op zoek naar een puppy puppies een dekreu dekreuen of een volwassen rashond rashonden dan kunnen wij u verder helpen. Flatcoated Retriever Te Koop. Flatcoated Retriever Te Koop Overzicht van Flat Coated Retriever o.a. Flat Coated Retriever hond hond honden hondenras hondenrassen ras rassen. Flatcoat Sam 17 jaar oud March 1989 May 7th 2009 Sam's spirit has flown to the Light. Below is what I had written a couple of years ago A photographic tribute to our dear Sam. May he continue to live joyfully with gusto and spunk. Sam came to our family when he was a yea.
iemand met een bruine flatcoated retriever HondenForum.
HondenForum Archief iemand met een bruine flatcoated retriever. 10 april 2013 om 1556 wijzigen. ik vind een bruine flatcoated retriever heel mooi maar eigenlijk nog niet vaak gezien wie heeft nu zo eentje wil graag meer informatie. Helaas dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Tips bij het opvoeden van de Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Raskenmerken Flat Coated Retriever. Retrievers Spaniels en Waterhonden. Reu 25-35 kg Teef 22-30 kg. Tips bij het opvoeden van het ras Flat Coated Retriever. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen. Er is één ding dat vast staat en dat is dat de baas het vaak erg gênant vindt als zijn hond dit doet.
Flatcoated Retriever.
nou spyke de flat coted word bijna 7 jaar oud t is een zeer groot volwassen reu geworden vol met streken. hij kan zijn eigen niet echt goed gedragen als hij ergens is maar dat vinden we niet erg dat zit hem in t ras. al bij al we hebben heel veel plezier met m hij had ook een hele goede vriend een golden retriever van 12 jaar oud. die mist hij best behoorlijk zeker als we naar t water gaan moet hij t nu alleen doen maar binnen enkele minuten.

Contacteer ons