Op zoek naar ierse setter pups?

 
ierse setter pups
Ierse Setter Kennel sinds 1976 Ierse Setter Queenstone.
Wij hopen dat onze site u enthousiast zal maken over de Ierse Setter. Ierse Setters zijn echt prachtige honden met een aanhankelijk karakter. Als u meer informatie wilt hebben over onze kennel de Ierse Setter in het algemeen een aankomend nestje en pups staan wij u graag te woord. Maar ook als u vrijblijvend eens kennis wilt maken met ons en onze honden bent u van harte welkom. Willy en Vera de Wilde.
Pup en herplaatsers te koop Ierse Setter Startpunthonden.
Ben je op zoek naar een pup van het ras Ierse Setter of wil je graag een hond een tweede kans geven? Bijgaand een overzicht van alle puppies die te koop zijn van het ras Ierse Setter of een Ierse Setter die een nieuwe baas zoekt.
Gelre Dierenartsen Rode Setter en Rood Witte Ierse Setter.
Rode Setter en Rood Witte Ierse Setter. De Ierse Setter komt uit Ierland en is oorspronkelijk gefokt om het vogelwild in het veld op te sporen. Ook werden zij gebruikt om het geschoten wild fazanten patrijzen etc. Van oorsprong waren de Setters meer wit dan rood maar door selectief fokken is de Rode Setter ontstaan. Tegenwoordig wordt beide Setters in Nederland bijna niet meer voor de jacht gebruikt. Het is nu meer een gezins en showhond dan een jachthond. De beide Setters zijn ranke honden met hangende oren.
IERSE SETTER OFREDPRIDE.
Welkom bij of Redpride. W ij hopen dat U plezier heeft bij het bezoek aan onze website Kom gerust nog eens langs er vindt regelmatig een up-date plaats. Als U over de links navigeert komen er diverse pagina's vrij. Mocht U vragen en/of opmerkingen hebben laat het ons gerust even weten.
Ierse Setter fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Ierse Setter fokkers op de HondenPage. Of Ceanannas is een kleinschalige kennel en in het voorjaar van 2017 hopen wij ons tweede nestje uit 100% werklijnen te fokken.
Ierse Setter kennels in Nederland Doggo.nl.
Ierse Rode Setter Club. Vossenheuvel 6 5966 RG America. Ierse Setter kennels een gezamenlijk initiatief van een aantal fokkers. Vossenheuvel 6 5966 RG America L. Af en toe hebben wij pups voor serieus geïnteresseerden. Molenrak 12 8822 VK Arum. Kelderweg 14 6287 CE EYS. De Ierse Setter Club is de enige in Nederland door de Raad van Beheer erkende rasvereniging voor de rassen Ierse Setter rood en Ierse Setter rood-wit. Kelderweg 14 6287 CE EYS. Ierse Setter kennel in het Zuiden van Limburg. Braamhorstweg 6 7025 DJ Halle.
Puppyplaats.nl Ierse Setter pups aangeboden.
Ze worden zowel in huis als buitenhuis ruimschoots gesocialiseerd De pups krijgen bij ons de aandacht en verzorg. Geweldige Ierse setter pups beschikbaar Blazing Bronze Ierse setters Onze pups groeien op. Geweldige Ierse setter pups beschikbaar Blazing Bronze Ierse setters Onze pups groeien op in huiselijke kring en zijn een volwaardig gezinslid. Ierse Setter pups van 17 juli 2013. Ierse Setter pups geboren op 17 juli 2013 van een zeer exclusieve combinatie Het nest bestaat uit 2 teefjes en 8 reutjes. Op dit moment nog 4 reutjes beschikbaar Vader HJCH HCH. HSCH Derby Winner 2011 Beste Ierse Setter Belgie van 2011 Luxatori Kinky Kill.
Alles over de Ierse Setter.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Ierse Setter. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
te koop Ierse Setter pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
te koop Ierse Setter pups. Ierse Setter pups te koop uit rood en rood/witte ouders geboren op 25-12-2012. De pups zijn rood gekleurd met veel wil. Dit nest is onder licentie van de Ierse Kennel Club I.K.C. Dit nest is bedoelt om de bloedlijnen van de rood/witte Ierse Setter te verbreden. Dit alles kunt u lezen op de http//www.ikc.ie/ site. De pups worden geregistreerd in het NHSB stamboek onder vermelding outcrosse programm Deze honden zijn geschikt als huishond en als werkhond. Tel0612396386 voor meer informatie.
Ierse setter pups te koop met stamboom en zeer mooie ouders. YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Ierse setter pups te koop met stamboom en zeer mooie ouders. Unsubscribe from camper huren? Subscribe Subscribed Unsubscribe 1 1. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video?
Ierse setter Rassen Honden Hondenrassen.
wit op de borst keel kin kop en tenen is toegestaan. De staart heeft een normale lengte en hoort in het verlengde van de ruglijn gedragen te worden. Wat is mooier dan een Ierse Setter? Voor meer informatie kunt altijd terecht op de website van de rasvereniging www.iersesetterclub.nl. De rasvereniging heeft een pupinfo die weet welke fokkers pups hebben die aan de gezondheidseisen voldoen. Rasgroep 7 Staande Honden. Sectie Britse en Ierse pointers en setters. Een bijdrage van Diana van der Valk. Alles over WOOOF Premium voer budget prijs Forum Staande Honden. gezocht een pup bolognezer 0. Hallo ben opzoek naar een pup en welke fokker waar ik informatie kan innen en de prijsklasse. hallo allen dit is nieuw voor mij.

Contacteer ons