Meer resultaten voor mopshond pups

 
mopshond pups
Mopshond pups te koop Advertenties Hondenplaza.
Mopshond pups te koop. Contact opnemen met lumpislosterre? 1 2 3 4 5 0 stemmen Geef jou stem! Advertentie Mopshond pups te koop 885 views. Al onze mops pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. mops pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 7 weken oud als ze het nestje verlaten. Onze mops dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken!
Zoek naar mops pups Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Zoek naar mops pups. Mops pups te koop. Geregistreerd Zwarte mooie Mops pups. Geregistreerd Zwarte mooie Mops pups voor gratis thuis.
Welkom bij Mopshondenkennel Très Beau.
Dit was een Franse Bulldog Betsie. En een jaar later volgde Nicky. Helaas zijn beide niet oud geworden. We hadden al een keer een mopshond gezien en vonden dat zulke leuke lieve grappige honden. In 2006 gingen wij op zoek naar een mops en vonden Gerrit. Zo is de liefde voor de mops begonnen. Marietje Bo-Jenuatie Elianne en Femke Femke of the Pear-Tree Farm volgde al snel. In 2008 heb ik mijn eerste nestje gefokt met Femke van haar hebben wij mooie dochter Katrien aangehouden. Af en toe fokken wij een nestje mopsjes met stamboom en houden wij ons aan de regels van de EGCN en de Raad van Beheer.
mopshond Mopshond pups.
it's just a dog. where the pug is. and love your Pug. being owned by a pug. Over mij en de mopshond. Mij naam is Manon Dreessen en samen met mijn man Michel en onze 3 kinderen Myrthe Jonas en Jade wonen we in Zuid-Limburg. Ik ben een kleine fokker van de mopshond dat wil zeggen dat wij enkele nestjes pups per jaar fokken. Onze mopshonden leven in huis wij hebben geen kennels en de puppys worden in de woonkamer geboren en blijven er totdat ze mogen verhuizen. In ons drukke gezin worden de puppies goed gesocialiseerd en maken ze op jonge leeftijd al kennis met onze 2 teckels en onze American Bully.
Mopshond kopen Pugs.nl Mopshonden.
Home Mopshonden informatie Mopshond te koop. Bent u op zoek naar een Mopshond? Lees dan eerst de volgende belangrijke informatie! Let er op dat u als u een mopshond wilt gaan kopen bij een goede fokker terecht komt. Bestaan er dan ook slechte fokkers denkt u. Ja die bestaan zeker. Dit zijn zogenoemde broodfokkers. Een broodfokker geeft meer om zijn of haar portemonnee dan om zijn of haar honden. Deze honden worden vaak in Oost-Europa gekocht en onder erbarmelijke omstandigheden naar Nederland gehaald.
Mops Mopshond pup puppy kopen Houssin Kuurne fokker Kuurne Houssin.
Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Wij kweken en verkopen gevaccineerde Mopshond pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37. China en Groot-Brittannië zijn de bakermat van de Mops. De mops hond ontstond in China zon 2.500 jaar geleden. Hij werd gekweekt in het milieu van de boeddhistische monniken die het ras waarschijnlijk afleidden van geminiaturiseerde Tibetaanse Doggen. Het is pas in de zestiende eeuw dat er in Nederland mops puppies meegebracht werden door handelsreizigers. De verdere selecties werden in Engeland gemaakt. Hij werd dé geliefkoosde hond van koningen kunstenaars en aristocraten. Deze Mops pups zijn momenteel beschikbaar.
Mopshonden van Oogappel Diesajn Pugs.
Als we een nestje Mopshonden fokken fokken wij volgens de richtlijnen van de rasstandaard en letten we goed op de gezondheid van de Mops. Het karakter van de Mopshond vinden we ook erg belangrijk. De Mopshonden pups groeien op in de huiskamer samen met de andere huisdieren. Het is ook mogelijk om tijdens uw vakantie en/of werk. gebruik te maken van onze Mopshonden opvang. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Mopshondenvereniging Commedia. Wij wensen u veel plezier op onze site. De Mopshond is een cultureel erfgoed wij mogen een aantal jaar op dit geweldige ras passen en het doorgeven aan de volgende generatie fokkers.
Mopshond kennels in Nederland Doggo.nl.
Ik fok hobbymatig beige en zwarte mopshondjes. Of the Happy House. Johann Strauszstraat 11 4661 CN Halsteren. De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Van strijenstraat 1 4791 CC Klundert. Abbenhof's Mopsen fokt mopshonden uit verantwoorde combinaties. Mopshondenkennel El Hortensia Disfile. Hondsdraflaantje 10 1121 BJ Landsmeer. Fokker van Mopshonden in huis en op zeer kleine schaal. Chintamani Holistisch Centrum voor Mens en Dier. Deckersstraat 2a 6091 NG Leveroy. Bij gedragsproblemen maar ook bij ziekten en vage klachten. Tevens mopshonden opvang en herplaatsing. Kennel van Xantippe's Familiepride. Oranje Nassaulaan 15 6026 BW Maarheeze.
Mops puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Wij bieden Mops pups aan. De Woefkesranch laat u ook na aankoop nooit in de steek. Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee gaande van zindelijkheidtips opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Mops pup uitkiezen. Hier vindt u al de klantenreferenties dit zijn mensen die hier een Mops gekocht hebben en ons foto's sturen. De Mopshond is bij tijd en wijle het onderwerp geweest van forse kritiek.
Mopshond pups te koop Puppy te KoopPuppy te Koop.
Mopshond pups te koop. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring. gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. 1 x tegen kennelhoest. gechipt geregistreerd in Belgische databank DogID Europees paspoort. schriftelijke garantie van 1 jaar. voedingspakket correcte service na verkoop. friedrichjessica30 apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. OPGELET met Sint Bernard kennel Castello Bello!
Mopshond Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons