Op zoek naar spaniel pups?

 
spaniel pups
Engelse Cocker Spaniel Pup Opvoeding.
Zorg er altijd voor dat hij een volledig hondenvoer krijgt. Twijfelt u dan kunt u altijd uw dierenarts of de fokker raadplegen. Wanneer de pups bij de fokker weggaan hebben zij de voorlopige inentingen gehad. De fokker zal u een entschema meegeven. Pups worden met 2 4 6 en 8 weken ontwormd daarna elke twee maanden tot ze een half jaar oud zijn. Volwassen honden moeten twee maal per jaar ontwormd worden. Een Engelse cocker is over het algemeen een sterke gezonde hond zeker wanneer hij een goede verzorging geniet. Ondanks dat blijven er natuurlijk altijd kwalen die op een kwaad moment de kop op kunnen steken ziekten parasieten wormen insectenbeten infecties of verwondingen.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten. Moeder en pups maken het goed. Alle pups van Yentl en Amara hebben inmiddels een warm mandje gevonden. 2 Pups zoeken nog een warm mandje.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
Pupbemiddeling voor Engelse Cocker Spaniels. Dit is een onafhankelijke website voor fokkers en aspirant kopers van de Engelse Cocker Spaniël. De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Beagle Engelse cocker spaniel pups. We hebben een nestje pups van de kruising beagle engelse cocker spaniel. Ze lijken het meest op de spaniel. Black en tan en zwarte teefjes en zwarte reutjes. We fokken onze pups zelf en de moeder is dan ook aanwezig. Ze zijn ingeent ontwormd nagekeken door de dierenarts en gechipt. Engelse cocker spaniël pups. Wij hebben 2 prachtige engelse cocker spaniël pups waarvan er één al een nieuw baas heeft. Het is een reutje en geboren dd 23 februari. Ze mogen naar een nieuw baasje als ze 8 weken oud zijn ongeveer 20 april.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Engelse cocker spaniel pups. Op 26 maart is onze lieve engelse cocker spaniel pebbels bevallen van 6 prachtige pups de pups zijn 100% raszuiver pebbels is chocolate and tan en bobby de vader is black er zijn 3 teefjes 3 reutjes beschikbaar onder de teefjes heb ik 1 black an tan 1 sable optie 1 black optie onder de reutjes. Engelse Cocker Spaniel pups.
Aanschaf.
Inschrijven HH show 2017. Een hond of een pup kopen. U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent. Een pup kunt u daarentegen als u er voldoende tijd in steekt wel helemaal opvoeden zoals u dat zelf wilt.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De pups hebben de entingen gehad Ontwormt Gechipt en nagekeken door de Dierenarts. Ze hebben een Europeespaspoort waar al het benodig. Cocker spaniel pups die het nest mogen verlaten. De pups zijn nu klaar voor vertrek en zijn. Cocker spaniel pups die het nest mogen verlaten. De pups zijn nu klaar voor vertrek en zijn op zoek naar een nieuw baasje. De pups hebben de entinge. engelse cocker pupjes beschikbaar. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren.
Vind cocker spaniel pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Wanneer onze pupjes het nest. Engelse cocker spaniel pups. Op 26 maart is onze lieve engelse cocker spaniel pebbels bevallen van 6 prachtige pups de pups zijn 100% raszuiver pebbels is chocolate and tan en bobby de vader is black er zijn 3 teefjes 3 reutjes beschikbaar onder de teefjes heb ik 1 black an tan optie 1 sable optie 1 black gereserveerd. Amerikaanse cocker pups te koop zie recente foto! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie.

Contacteer ons