Meer resultaten voor spaniel pups

 
spaniel pups
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent. Een pup kunt u daarentegen als u er voldoende tijd in steekt wel helemaal opvoeden zoals u dat zelf wilt.
Pups.
Gezondheid binnen de CSC. Stel Den Uyl een vraag. Fokkers aangesloten bij de CockerSpanielClub doen hun uiterste best om gezonde pups te fokken met een goed karakter. Binnen de club worden zij ondersteund en geholpen door de Fokkerscommissie en de Googlecommissie. Beide commissies houden de vinger aan de pols en speuren naar nieuwe wetenschappelijke inzichten in de kynologie. Wij hebben contacten over de hele wereld en wisselen veel kennis en ervaring met anderen uit. Bezoek ook eens de stamboomdatabank link www.cockerspanieldatabase.info. Wanneer u een pup gaat kopen moet u zeker even door onze website browsen.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De pups zijn oud genoeg en mogen dus ook. Engelse Cocker Spaniel pups. Leuke engelse cocker spaniel pups bij ons is een nestje engelse cocker spaniel pups geboren. De pups worden liefdevol in huis groot gebracht met onze andere honden. De ouders van de pups hebben wel een stamboom de pups worden meerdere keren ontwormd. Met 6 weken krijgen ze hun. Gezocht engelse cocker pup. Gezocht engelse cocker spaniel pup teefje. Gezocht engelse Cocker spaniel pup per 5 sept. Ik zoek een rood teefje dat begin september 8 weken oud is.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Engelse Cocker Spaniel Pup.
Pupbemiddeling voor Engelse Cocker Spaniels. Dit is een onafhankelijke website voor fokkers en aspirant kopers van de Engelse Cocker Spaniël. De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
We mogen nu ons nest verlaten en zoeken een leuk nieuw huis. We zijn uiteraard gechipt ingeënt en ontwormd en krijgen ook. We hebben een mooi nestje raszuivere Engelse cocker spaniel pups te koop.Het zijn zowel reutjes. We hebben een mooi nestje raszuivere Engelse cocker spaniel pups te koop.Het zijn zowel reutjes als teefjes.ze hebben de kleur ruby en zwart. We mogen nu o. Engelse Basset hound pups. Prima verzorgende Basset hound pups Bent u op zoek naar een mooie en lieve basset pups dan zit u hier goed. Wij hebben namelijk een nestje net Basset hound pups dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes. Onze pups zijn goed gesocialiseerd. De pups mogen het ne.

Contacteer ons