Op zoek naar chihuahua pups te koop met fci stamboom?

 
chihuahua pups te koop met fci stamboom
ONZE LANGHAAR CHIHUAHUA TEEFJES EN REUTJES. Onze chihuahua's.'
chihuahua die met liefde en veel zorg werden grootgebracht. Onze chihuahua's' hebben een FCI stamboom uit zéér goede bloedlijnen. Website info: Chihuahua fokkers, Chihuahua pups te koop, chihuahua pups, Chihuahua honden, Chiwawa puppy, lange jas Chihuahuas, gladde vacht Chihuahuas, Chihuahua pups fci showkwaliteit Chihuahuas.Voeg deze pagina toe aan uw favorieten.
SCHATTIGE CHIHUAHUA PUPS TE KOOP. CHIHUAHUA PUPS TE KOOP.
Ze zijn zo schattig ze bieden je zelfs al een chihuahua pup aan die je kan laten overkomen met het vliegtuig. chihuahua die met liefde en veel zorg werden grootgebracht. Onze chihuahua's' hebben een FCI stamboom uit zéér goede bloedlijnen. Trefwoordenchihuahua: te koopchihuahua, pups te koopchihuahua, te koopchihuahua, kopenchihuahua: fokkersteacup, chihuahua te koopgratis, chihuahua pupschihuahua, namenchihuahua, fokkerchihuahua, winkel te koopchihuahua, kleding te koopchihuahua, tassen te koopmini, chihuahua te koopchihuahua, karakterlangharige, chihuahua te koopchihuahua, kleding winkelgratis, chihuahuachihuahua, kleertjes te koopchihuahua, kennelchihuahua, opvoedenchihuahua, kleding online te koopchihuahua, pups gratischihuahua, pup te koop.,
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Wij werken ook met FCI stambomen. Bekijk de fokker vermelding van chikechihuahua. devils el DOMINGO. Te koop gevraagd Een: mooi getypeerd chihuahuateefje met Husky kleur LanghaarMijn hondje is 14 mei 2017 aangelijnd doodgebeten door een loslopende Stafford. Mijn kleine meisje is er niet meer. Nu zoek ik een mooi hondje / geen afwijkingen en/of gebreken die ik in mijn armen kan en mag sluiten Liefst met stamboom. Bekijk de fokker vermelding van devils el DOMINGO. El perro mexicano. nformatie over onze hondjes! U bent van plan om zich een pupje aan te schaffen? Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring met Chihuahua's' en kunnen u daardoor misschien wel van dienst zijn met de volgende informatie. Wanneer de pups geboren worden krijgen de pups en moeder een volledige check-up van onze dierenarts. Ze worden tevens elke dag gewogen zodat we in de gaten kunnen houden dat ze voldoende bijkomen. De moeder blijft tot 6 weken bij de pups en wordt dan geleidelijk aan weggenomen tot de pupjes volledig zelfstandig zijn. Gezien de Chihuahua een heel klein ras isgebeurt, de eerste inspuiting op 6 weken.
Belgian Chihuahua Club.
Vraag welke voeding de pup eet, de fokker zal er wat van meegeven, geef de eerste dagen deze voeding, u kunt dan geleidelijk aan overschakelen naar een andere voeding indien u dit wenst. Koop een chihuahua met een door de F.C.I. erkende stamboom; in België wordt deze uitgereikt door de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus, in Nederland door de Raad van Beheer. Klik hier voor de officiële formaliteiten van de KMSH per 1-1-2014. Het is belangrijk om te weten dat een pup die niet op tijd geregistreerd is, in geen geval achteraf een stamboom zal krijgen!
CHIHUAHUA PUPS MET Een FCI STAMBOOM Chocokleur 2teefjes 1reutje te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' CHIHUAHUA PUPS MET een FCI STAMBOOM chocokleur 2teefjes 1reutje. CHIHUAHUA PUPS MET een FCI STAMBOOM chocokleur 2teefjes 1reutje. Prijs: Nader overeen te komen. 1.794 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. super mooie kleine choco puppy.s let op met een orgineel FCI STAMBOOM.
Stamboom Chihuahua 2dehands.be.
NIET TE KOOP DEKREU 200 euro PAS A VENDRE Is uw teefje loops en wenst u een nestje pups, kom dan gerust eens langs bij onze dekreu. 23 april 2018 0801: Oosterzele Balegem. Mooi chocola dek reutje met stamboomniet te koop. Mooi chocola chihuahua reutje beschikbaar voor dekkingen. Hij sta laag op zijn pootjes met een kort lijfje.Heeft fci stamboom, dna attest, vri.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
gisteren 2141: Antwerpen Merksem. Chihuahua pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 1856: Asse Zellik. chihuahua Reu met FCI Stamboom.
Vind chihuahua stamboom fci in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mama is kristy pride samantha jones, met fci stamboom en papa is diego, met fci. Mooie sociale choco chihuahua pups met Fci stamboom. Wij hebben 3 hele mooie choco meisjes te koop. Ze zijn super sociaal en mogen nu verhuizen.
Home Girra's' Place.
Pups van onze boy's.' Girra's' Place heet U welkom. Dirk en Sandra zijn de eigenaars van Girra's' Place, een chihuahuakennel in Betekom, een pittoresk dorp in het hart van de provincie Vlaams-Brabant. Bezoek onze site voor alle info ivm onze chihuahuafamilie, de schattige puppies, de trotse ouders, showresultaten, verzorging, rasinfo enz. Als gediplomeerde LOSH-fokkers van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus fokken wij enkel chihuahuas met door KMSH geregistreerde stamboom volgens de rasstandaard van de FCI en het fokreglement van de BCC.
Chihuahua stamboom Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Chihuahua dekreutje, Choco-tan. NIET TE KOOP DEKREU 200 euro PAS A VENDRE Is uw teefje loops en wenst u een nestje pups, kom dan gerust eens langs bij onze dekreu. 23 april 2018 0801: Oosterzele Balegem. Chihuahua dekreu langharig. Dekervaring en hij geeft prachtige pupjes. Opa is frodo vom pommernland. Heel mooie bloedlij. 20 april 2018 1656: Lebbeke. Dekreu Mooie Oranje Reu voor dek Pomeriaan NIET TE KOOP! goed lezen, hij is NIET TE KOOP! Aangeboden prachtig bear type dekreutje ter dekking, hij heeft een stamboom, maar dekken we zonder. 4 april 2018 1307: Grobbendonk. Mooi chocola dek reutje met stamboomniet te koop. Mooi chocola chihuahua reutje beschikbaar voor dekkingen. Hij sta laag op zijn pootjes met een kort lijfje.Heeft fci stamboom, dna attest, vri.

Contacteer ons