Meer resultaten voor chihuahua pups te koop met fci stamboom

 
chihuahua pups te koop met fci stamboom
Chihuahua Ranch Hondenkennel in Nieuwkapelle.
Op deze site kun je terecht voor alle nieuws over onze kennel, onze pups en bijhorende accessoires. Iedereen is van harte welkom bij ons na een telefoontje. De chikes leven bij ons in de huiskamer en we staan jullie graag bij met de keuze van je lieveling. Alvast veel leesplezier op onze site., wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Wij verwachten pupjes eind maart 2018 van Oililly en Paco. Pupje van Noa en Paco 8 weekjes. Pupje van Noa en Paco 6 weekjes. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Lostraat 30 8600 Nieuwkapelle. T 32 494 45 08 92. Chihuahua Ranch HK nr 10304350 Powered by LMD Cooked spiced by Tasty Creations.
Alana's' Angels Chihuahua's' met FCI stamboom Waarom is een stamboom pup duur?
Ook die kosten moet een fokker zelf dragen. De fokker houdt de gefokte pups zelf aan. Een stamboom fokker die zichzelf bezig houdt met het verbeteren van het ras of om de kwaliteit te behouden, fokt in principe voor zichzelf. Aangezien de nesten relatief klein zijn, moet de fokker alle kosten, zoals op deze pagina omschreven, zelf dragen. Veel fokkers betalen ieder jaar hondenbelasting/kennelbelasting. De kosten hier van verschillen per gemeente en dat kan behoorlijk hoog oplopen. Lidmaatschap rasvereniging NCC a.k.a. Nederlandse Chihuahua Club.
Vind chihuahua met stamboom in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Choko bruine koningspoedel pups met fci stamboom. Wij hebben pups van ylona van montevideo en oartistico von olions house beiden bruin poedels verharen niet verliezen geen haar zijn 100 % anti allergisch hele bijzondere lieve honden en bijzonder intelligent een vriend voor t leven nog 3 reutjes beschikbaar De pupjes zijn geboren op 30 maart groeien op. Chihuahua dekreu met FCI stamboom niet te koop.
Chihuahua pups-Chihuahua Fci fokker.
Belgian Chihuahua Club.
Vraag welke voeding de pup eet, de fokker zal er wat van meegeven, geef de eerste dagen deze voeding, u kunt dan geleidelijk aan overschakelen naar een andere voeding indien u dit wenst. Koop een chihuahua met een door de F.C.I. erkende stamboom; in België wordt deze uitgereikt door de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus, in Nederland door de Raad van Beheer. Klik hier voor de officiële formaliteiten van de KMSH per 1-1-2014. Het is belangrijk om te weten dat een pup die niet op tijd geregistreerd is, in geen geval achteraf een stamboom zal krijgen!
Fokkers Chihuahua pups te koop.
Circle of Life is een geregistreerde kennel en fokt uitsluitend met stamboom, zowel kort als langhaar.Wij fokken volgens de richtlijnen van Raad van Beheer en de Nederlandse Chihuahua Club. Pups groeien op in huiselijke kring. nl website: www.circleoflife-chihuahuas.nl. De Woefkesranch is een erkende rashondenkwekerij Erk.NHK 1010 1339. Wij kweken de meeste hondjes zelf. Sommige nestjes worden aangekocht bij betrouwbare fokkers in binnen en buitenland. Al onze pups worden gevaccineerd, geïdentificeerd met microchip en verkocht met de verplichte garanties van het ministerie van Landbouw. e-mail: info@woefkesranch.com website: www.woefkesranch.com. Gezondheid van de Chihuahua. Uiterlijke kenmerken van de Chihuahua. De Chihuahua kopen. Chihuahua pups kopen? Super handig boekje. Leuke Chihuahua filmpjes. Chihuahua accessoires Chihuahua gezondheid Chihuahua kleding Chihuahua kopen Chihuahua voeding Chihuau pups Karakter van de Chihuahua Opvoeding van de Chihuahua Uiterlijk Chihuahua. Chihuahua pups te koop.
ONZE LANGHAAR CHIHUAHUA TEEFJES EN REUTJES. Onze chihuahua's.'
Ze zijn zo schattig ze bieden je zelfs al een chihuahua pup aan die je kan laten overkomen met het vliegtuig. chihuahua die met liefde en veel zorg werden grootgebracht. Onze chihuahua's' hebben een FCI stamboom uit zéér goede bloedlijnen. Website info: Chihuahua fokkers, Chihuahua pups te koop, chihuahua pups, Chihuahua honden, Chiwawa puppy, lange jas Chihuahuas, gladde vacht Chihuahuas, Chihuahua pups fci showkwaliteit Chihuahuas.Voeg deze pagina toe aan uw favorieten.
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Wij fokken langhaar Chihuahua's' met FCI stamboom, uitsluitend volgens het fokreglement van de Raad van Beheer, waar wij ook als kennel geregistreerd zijn. Daarnaast voldoen wij ook aan de eisen van de Nederlandse Chihuahua Club. We hebben af en toe pups beschikbaar, alleen voor de serieuze liefhebber.
Home Casa di chihuahua.
de kleinschaligheid maakt het mogelijk om rekening te houden met specifieke wensen van baasjes of zorgen voor de diertjes vraaggestuurd. iedere gast krijgt net als onze eigen alle nodige aandacht, knuffels en kusjes inbegrepen. bel nu naar Berlinda 32 479 43 50 22. VOOR AL JE BENODIGdHEDEN. Naast onze mogelijkheden voor opvang, hebben wij ook een winkelaanbod van gespecialiseerde verzorgingsproducten, accessoires, speelgoed, kledij, voeding, kortom alles voor chihuahua's. online-shop is nog in aanbouw. naar de online winkel. we doen ook beperkte. Casa De Chihuahua houdt zich aan een beperkte frequentie van nestjes. Onze teefjes worden maximaal één keer per jaar gedekt door externe reutjes met een erkende FCI stamboom. Onze dieren komen zelf uit een erkende stamboomlijn certificaat en foto's' van de ouders zijn ter inzage ter beschikking. Onze pups hebben echter geen stamboom.
Vind chihuahua stamboom fci in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Choko bruine koningspoedel pups met fci stamboom. Wij hebben pups van ylona van montevideo en oartistico von olions house beiden bruin poedels verharen niet verliezen geen haar zijn 100 % anti allergisch hele bijzondere lieve honden en bijzonder intelligent een vriend voor t leven nog 3 reutjes beschikbaar De pupjes zijn geboren op 30 maart groeien op. Chihuahua dekreu met FCI stamboom niet te koop.
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
Zeer lieve, mooie en sociale chihuahua pupjes te koop met stamboom. 3 maandjes oud, compleet ingeënt, ontwormd, gechipt. Met originele FCI. Chihuahua Pups langharig en kortharig Beschikbaar. chihuahua pups micro t.cup mini raszuiver! wij hebben pups langharig en kortharig en meerdere kleuren, eigen kweek, moeder.

Contacteer ons