Zoeken naar verschil labrador en labrador retriever

 
verschil labrador en labrador retriever
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Ik vraag mij af wat het verschil in karakter is tussen de verschillende retrievers, met name de Golden Retriever en de Labrador. Vanzelfsprekend is karakter niet alleen rasgebonden en kan je uit de beschreven rasstandaard ook informatie halen. Ik ben dan ook meer benieuwd naar persoonlijke ervaringen en kennis.
Labrador retriever Wikipedia.
FCI groep 8: retrievers en waterhonden. Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.

Labradors zijn iets meer dominant en onafhankelijk dan de golden retriever. Enkele van zijn talenten zijn; jagen, spoorzoeken, ophalen, waakhond zijn, politiewerk, drugsopsporing, blindengeleidehond, servicehond voor gehandicapten, reddingsacties, sleen, kartrekken, wendbaarheid en competitieve gehoorzaamheidtraining. De Engelse Labrador is rustiger en kalmer dan de labrador van Amerikaanse bloedlijn.
MANNELIJKE of een VROUWELIJKE Labrador? Labrador Retriever Blog.
In 2009 is er een enquête uitgevoerd onder 1718 labradors om inzicht te krijgen in de verschillen tussen reuen en teven. Om na te gaan in welk opzicht dit verschil tot uiting komt bij de Labrador, werden de gedragskarakteristieken van reuen en teven vergeleken tabel.
Verschillen Golden Retrievers En Labradors? www.GoldenRetrieverAdvies.nl.
Beide rassen zijn enorm populair omdat ze zowel slim en lief zijn en veel mensen zullen beide rassen overwegen voordat ze een beslissing nemen over welk huisdier ze zullen kopen. Hieronder zullen we de vergelijking maken tussen de Golden Retriever en de Labrador.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. Ongelezen bericht door WIH 12/11/11 1633.: Zo, even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever, behalve het uiterlijk.
labrador karakter labrador pup.
De grootte en het gewicht van de chocolade Labrador zijn gelijkwaardig aan dat van gele en zwarte Labradors. Wanneer het vergelijken van gele, de zwarte, en chocolade Labradors, kunnen vele mensen niet het verschil tussen alle drie vertellen, behalve de kleuring.
Retriever rassen.
Grootte: Reuen hebben een schouderhoogte van 56 tot 57 cm, teven van 54 tot 56 cm. De labrador retriever is een jacht en gezinshond. Regelmatig een flinke wandeling is noodzakelijk. Labradors zijn dol op water en apporteren. De vacht is kort en dik met een waterafstotende ondervacht.
Vergelijking Golden Retrievers En Labrador Retrievers www.GoldenRetrieverAdvies.nl.
Zowel de Golden Retriever en de Labrador Retriever zijn fantastische gezinshonden en de keuze is vaak niet zo gemakkelijk. Toch bestaan er enkele duidelijke verschillen tussen labrador en golden retrievers. De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Het eerste verschil is hun herkomst.

Contacteer ons