Op zoek naar verschil tussen labrador en golden retriever?

 
verschil tussen labrador en golden retriever
Retriever rassen.
Golden retrievers zijn echte mensenvrienden. Land van herkomst: Engeland. Grootte: Reuen hebben een schouderhoogte van 56 tot 57 cm, teven van 54 tot 56 cm. De labrador retriever is een jacht en gezinshond. Regelmatig een flinke wandeling is noodzakelijk. Labradors zijn dol op water en apporteren.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Geregistreerd: 09 Okt 2009 1519.: Ik vraag mij af wat het verschil in karakter is tussen de verschillende retrievers, met name de Golden Retriever en de Labrador. Vanzelfsprekend is karakter niet alleen rasgebonden en kan je uit de beschreven rasstandaard ook informatie halen.
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
Alleen nu kan ik niet kiezen tussen deze 2 rassen. Zijn er voordelen maar ook vooral nadelen om voor het ene ras te kiezen? Ik heb gehoord dat bij een labrador die korthariger er meer haar in je huis komt dan met de langharige retriever? vrijdag 3 juni 2005 @ 1736: 13: 2. Labradors zijn wat feller heb ik wel eens gehoord, zelf heb ik sinds 2 maanden een golden retriever en het bevalt me heel erg goed, ook al ken ik het verschil niet Qua haren valt het tot nu toe wel mee, alleen die van mij heeft heel erg huidschilfers, dat is wel irritant Maar dat is niet rasgebonden geloof ik gewoon pech voor ons.
Verschillen Tussen Golden Retriever En Een Labrador.
Beide rassen zijn enorm populair omdat ze zowel slim en lief zijn en veel mensen zullen beide rassen overwegen voordat ze een beslissing nemen over welk huisdier ze zullen kopen. Hieronder zullen we de vergelijking maken tussen de Golden Retriever en de Labrador.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever Labradorforum.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. Ongelezen bericht door WIH 12/11/11 1633.: Zo, even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever, behalve het uiterlijk.
verschil golden retriever labrador.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. Ongelezen bericht door WIH 12/11/11 1633: Zo, even een misschien wat rare vraag voor jullie! Twijfel tussen de rassen. Wat is het grootste verschil tussen een lab en een golden retriever, behalve het uiterlijk.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever HondenForum.
Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. HondenForum Archief Verschil tussen Labrador en Golden Retriever. 23 maart 2010 om 2128: quote" 0. Weet iemand wat het verschil tussen deze twee rassen is? want ze lijken enorm op elkaar. 23 maart 2010 om 2211: wijzigen" quote" 0.
De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors.
Zowel de Golden Retriever en de Labrador Retriever zijn fantastische gezinshonden en de keuze is vaak niet zo gemakkelijk. Toch bestaan er enkele duidelijke verschillen tussen labrador en golden retrievers. De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Het eerste verschil is hun herkomst.

Contacteer ons