Zoeken naar verzorgde mini maltezer te koop

 
verzorgde mini maltezer te koop
Puppyplaats.nl Maltezer pups aangeboden.
Papa is een. Geboren op 6 januari en is op zoek naar een goed huisje voor over 8 tot 12 weken. Papa is een volledige maltezer. Mama een boomer maltezer / havenezer. 6 januari 2018. Mini maltezer babytjes met stamboom Sint-Hubertus pedigree.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Vrouwtje Herder 1 t/m 3 jaar. Puppy te koop. Is een mix van stafford en akita. net weg van de mama. is inorde met vaccinaties en ontwormen. we hebben er 2 maar 2. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 300, Zaventem Belgi. Zwarte tricolor Border Collie. We doen onze tricoler bandit met veel spijt in het hart weg wegens tijd gebrek we hebbe. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 600, Landen Belgi. Mini maltezerpupje met stamboom Sint-Hubertus. Nog 1 extra mini maltezer babytje in ons hondenhuisje beschikbaar reutje met stamboom sint-hubertus pedigree.
Maltezer Honden 2dehands.be.
Wij hebben mooie maltezer pups te koop reutjes. De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. De pups zijn verschillende malen ontwormd e. 11 februari 2018 0823: Balen Olmen. Maria van Craen. Prachtige mini maltezertjes zijn geboren op 13-1-18 als ze 8 weken oud zijn mogen ze het nest verlaten beide ouders aanwezig ze zijn gevaccon.,
Vind maltezer pups in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Mini maltezer pup gevraagd. Ben op zoek naar een mini maltezer pup. Voor mijn dochter van 7. Shih-tzu pups apart mooi klein blijvend. Speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 550, voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie europees paspoortschriftelijke, garantie puppy startbox vrijblijvend doorlopend welkom nu vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur zondag van 13 tot. maltezer pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. Wij hebben een heel leuk nestje van 5 maltezer pups. Reutjes en teefjes. De pups eten en drinken zelfstandig, zijn nu 8 weken oud en mogen het nest verlaten. De pups zijn heel lief, vinden het heerlijk om te kroelen met je. Onze pups zijn heerlijk vrolijk en sociaal. Beide ouders zijn aanwezig. Ook zijn ze. Maltezer pups te koop!
Maltezer Puppies Honden.
Maltees Te koop kopje thee. Kc geregistreerde Maltese pups. Kc geregistreerde Maltese pups. Maltese puppy's' voor een mooie familie. Pure White Maltese klaar voor een nieuw thuis. Zeer zoete charmante Maltese puppy's.' Maltezer cross Yorkshire terrier. Inloggen en wachtwoord vergeten.
Mini Maltezer Toy Maltezer Mini Maltese Startpagina Facebook.
Mini Maltezer Toy Maltezer Mini Maltese heeft 5 nieuwe foto's' toegevoegd. 22 juni 2016. Prachtig en lieve Mini Maltezer puppy te koop, het is een reutje. Nu 5 weken oud. Waanzinnig lief, knuffelt al graag en zoekt je ook al graag op.
Vind maltezer pups op Marktplaats.nl.
MINI DOODLE PUPS Maltezer x Poedel met garantie. Mooi nestje maltipoo pups, maltezer x poedel. De maltipoo is een gezelschapshondje, lief, aanhankelijk en kan uitstekend met kinderen, ze verharen bijna niet. Mooie kleinblijvende pupsmet, 1 jaar schriftelijke garantie op geboren afwijkingen. Pups zijn: ingeënt met pupcocktail 4 in 1 ontwormt gechipt. Maltipoo pup reutje maltezer x poedel Het Laatste. Hallo lieve mensen ik zoek nog een liefdevol huisje. Ik ben nog als laatste uit het nestje over. Ik ben een reutje. Ik ben door de dierenarts al 2x ingeent en heb een microchip en ik ben ook al een paar keer ontwormd. Ook heb ik een europees paspoortje gekregen. Ons mama is een maltezer en vindt dat ik maar. Opgegroeid met andere dieren en kinderen. Ze zijn op tijd ontwormd en ingeënt en hebben een dierenpaspoort met gezondheidsverklaring. Registratie dmv micro chip. Ze eten droogvoer royal canin en krijgen wat mee voor de eerste periode. Als u vrijblijvend wil komen kijken of wanneer u nog. Maltezer pups te koop, Belgische hondjes.

Contacteer ons