Op zoek naar chihuahua pups langhaar te koop?

 
chihuahua pups langhaar te koop
Vind chihuahua langharig in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Ook zijn ze medisch onderzocht en hebben een gezondheidsverklaring van een dierenarts. Te koop 2 lieve langharige kleine boomer X Chihuahua pups. Uit een nestje van 5 ondeugende pups zijn deze 2 broertjes nog op zoek zijn naar een nieuw baasje.

Niet alle pups staan echter op onze website, het loont zeker de moeite eens langs te komen. Marie is een knappe meid met zeer mooi appelhoofdje en kort neusje. Ze heeft een enorm mooie dikke vacht. Marieke is geboren op 17/02/2017. Van klarakter is het een zeer speels lief meisje die weet wat ze. Belleke is een zeer mooi langhaar chihuahua teefje met een zeer mooi appelhoofdje en kort neusje.
chiwawa te koop.
Wij hebben een prachtig nestje chihuahua pups te koop. chihuahua pups te koop chihuahua pups fokker te koop chihuahua pups limburg chihuahua pups te koop. Chihuahua pups te koop. Chihuahua pups te koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze Chihuahua pups te koop hier op video samen met de ouders.
Mastino hond mastino mini chihuahua pups te koop.
Chihuahua langhaar pups te koop bij erkend hobby kweker. Onze pupjes mogen binnen enkele weekjes verhuizen. HK nr 10105957 Meer info 0485073279. Chihuahua pups te koop bij Puppy House. Chihuahua pups te koop, onze specialiteit. Puppy House staat bekend om zijn Chihuahua puppies.
Chihuahua pups te koop bij Puppy House.
Chihuahua pups te koop. Je bent hier: Home chihuahua pups te koop. Chihuahua pups te koop, onze specialiteit. Puppy House staat bekend om zijn Chihuahua puppies. We beschikken over een mooie kennel met meer dan 101 Chihuahua puppies te koop.
Puppyplaats.nl Chihuahua langhaar pups aangeboden.
Is 3x ingeënt, gechipt en tijdig o. Raszuiver langhaar chihuahua reutje. Groeit op in huis. Is 3x ingeënt, gechipt en tijdig ontwormt. In het bezit van een Europees paspoort. 20 november 2017. te koop twee chiwuawa pups een teefje en een ruetje: geboren op zes oktober; ze worden volgens chema ontwormt spuitjes en gechipt; ze gaan voledig in orde mee met de niuewe baasjes: heeft u vragen of wenst u es te komen kijken vraag gerust; we zijn woonacht.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Brabançonne pups te koop. Brusselse griffon pups te koop. Cairn Terrier pups te koop. Chihuahua pups te koop. Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Dwergpoedel pups te koop. Dwergschnauzer pups te koop. Pinscher pups te koop. Franse bulldog pups te koop.
Chihuahua, langhaar fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Chihuahua, langhaar fokkers op de HondenPage. Wij zijn een kleinschalige hobbyfokker, onze hondjes hebben allemaal stamboek St-Hubertus onze hondjes lopen show waardoor ze de foktoelating behalen om zo de bloedlijn verder te zetten wij hebben de huskykleuren, sable en wit. in de bloedlijnen, mijn voornaamste punt is het socialiseren van de pupjes zodat deze een hele goede basis hebben voor hun hele leven, alles wordt dagelijks bij gehouden op de blog chihuahualiefhebber dominique ook zijn we heel gelukkig als we de pupjes en hun baasjes nog eens terug zien, zo kunnen we de pups zien uitgroeien en weten we of de combinatie mama en papa mooie pups geven.
chihuahua in Dieren Honden MarktPlaza.be.
Is nog op zoek naar een super thuis. Gezocht: Chihuahua teefje langhaar husky kleur. TE KOOP GEVRAAGD: Langhaar Husky kleur chihuahua teefje met stamboom. Mijn onschuldige lieverd is ter plekke doodgebeten door een. Chihuahua kleine meisjes choco, beige kortharige pups.
Dierentoebehoren Locanto dieren marktplaats België.
te koop Duitse herders pups Kortenaken. geboren op 07/04/2018 ingeënt en ontwormt zijn in het bezit van een Europees paspoort mogen het nest verlaten vanaf 08/06/2018 te bezoeken na afspraak van af na. De mooiste foto van uw hond in 3D driedimensionaal!
hondensoorten verzorgde mini maltezer te koop chihuahua pups langhaar te koop.
CHIHUAHUA PUPS TE KOOP. Onze chihuahua zijn langharige en af en toe te koop en we hebben mini chihuahua pup te koop, in kleuren zoals chihuahua chocol a te koop chihuahua, lilac te koop, chihuahua tabby te koop, chihuahua brindel te koop, chihuahua lavendel te koop, chihuahua merle te koopchihuahua, mokka te koop, chihuahua smoke te koop, chihuahua beige te koopchihuahua, zwart te koopchihuahua, wildkleur te koopchihuahua, mokka lavendel te koopchihuahua, blauw te koopchihuahua, langhaar schoko te koopchihuahua, langhaar chocolade te koop, chihuahua langhaar schoko te koop enz.

Contacteer ons